Skocz do zawartości
IGNORED

Wielcy nieobecni.

palton

Wielcy nieobecni.  

49 użytkowników zagłosowało

1. 1. Komu przywrócić konto ?

• Qubric
      31
    • Dudivan
      21
    • Zydelek
      22
    • Jazz
      24
    • Electro
      12
    • Grynio
      9

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+

Mi brakuje qb_1, lolo i lacrimosy.

lacrimosa właśnie jest na forum, wiem że nadal tu zagląda... Ostatni wpis, z 21 października, a więc nie tak dawno. Trochę się zaczyna ruszać zakładka Hi-End, więc może się znów odezwie.

Od r5oku zamilkł też gutekbull, ale wciąż zagląda ...

Tak można bez końca. Lepiej się skupmy na zbanowanych, wartych odblokowania. Wieczorem zrobię listę.

Nie znalazłem tego nicka w wyszukiwarce ...

Musi ze żle napisałem,była przy przekazaniu Łukaszowi tunera jest Jej zdjęcie na forum. Stare dzieje kto to dziś pamięta?Ładna bestyjka.

Najbardziej brak mi postów Starego Audiofila które moderacja wycina.

Stary Audiofil z racji wieku już ogłuchł i nie wie co mówi.Smutne ale prawdziwe.

Stary Audiofil z racji wieku już ogłuchł i nie wie co mówi.Smutne ale prawdziwe.

Brakuje mi LACRIMOSY bo ten gość naprawdę zna się na sprzęcie i ma doświadczenie z klockami

daleko wykraczające poza 'średnią wiedzy'rodzimych audiofili.

Też zostałem zbanowany w wątku 'Najciekawsze końcówki tranzystorowe do 50.000zł'dlatego

że sprzeciwiłem się umieszczaniu tandetnie brzmiących końcówek McIntosha Mc601 na piedestale.

Moja propozycja umieszczenia Electrocompanietów NEMO jako lidera spotkała się z ostrym

sprzeciwem Stefka który pomógł zamknąć mi buzię.

To ciekawe, jak PawelXYZ został wywalony, to wszyscy moderacji klaskali, teraz, nagle, wielki uczony.... Piękne dostosowywanie się do sytuacji.... żenada...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Opublikowano · Ukryte przez palton, 15 Lutego 2012 - Wpis nie na temat, oraz obraźliwy.
Ukryte przez palton, 15 Lutego 2012 - Wpis nie na temat, oraz obraźliwy.

Zanim zacznie się roztkliwiać nad tym kogo odbanować zastanówcie się - ADMINISTRACJO czy ktokolwiek ze zbanowanych lub niepiszących będzie miał ochotę pisac na forum, na którym moderują osobnicy z kompleksami niższości, którzy maja niezadobrze pod kaskiem jak moderator Fr@ntz konkretnie.

Otrzymałem od niego dwa bany. Pierwszy w ramach obrony trollingu uprawianego przez znanego trola o nicku rochu którego ostro acz jeszcze cenzuralnie postawiłem do pionu, a drugi z powodu użycia w dowcipnym zwrocie słowa "pi*****ić" w lużnej dyskusji na bocznicy - oczywiście słowa które i tak automatycznie jest kropkowane, bo po to wprowadzono chyba ten mechanizm. Zwrot ten był w dodatku przenośnią użyta w cudzysłowiu i z kontekstu wypowiedzi roizmówcy wynikało że nie miał na celu obrażania - ale nie wiem czy Franc wie co to jest kontekst wypowiedzi i umie go odczytać .... W simie jesli ni eumie to ni epowinien sie w teącać do dyskusji, a tym bardziej być moderatorem

Ale nie to jest najgorsze u Frantza. Franc pozwala sobie na zniekształcanie wpisów przez wycinanie jak leci merytorycznych wypowiedzi, które sie nie podobają jemu lub jego raportującym ulubieńcom. Robi to prawdopodobnie bez czytania tych wpisów, bo jeśli je czyta to znaczy, że nic z tego nie rozumie co czyta. Co tym gorzej świadczy o takim moderatorze.

Zacznijcie wiec od pozbycia się swojego niezrównoważonego kolegi moderatora, a dopiero wtedy takie wątki jak ten będą miały jakieś uzasadnienie.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)
Opublikowano · Ukryte przez palton, 15 Lutego 2012 - Wpis nie na temat, oraz obraźliwy.

Franc jest faktycznie popierdolony - dawał mi bany sportowo - jeżeli Pantalon chce być wiarygodny, to powinien się postarać o dymisję tego kretyna.

moderatorzy musza być kreatywni.........prosze nie mylić ich z kretynami))

Nie znalazłem tego nicka w wyszukiwarce ...

Szukajcie a znajdziecie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) jest tam w okazałośći.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Opublikowano · Ukryte przez palton, 19 Lutego 2012 - Wpis nie na temat.
Ukryte przez palton, 19 Lutego 2012 - Wpis nie na temat.

no proszę. a mój wpis z uwagą, że najpierw pozbyc sie Frantza z funkcji moderatora a potem zapraszać zbanowanych zniknał. Moze i był trochę osobisty ale za to szczery.

Gość rochu

(Konto usunięte)

Tolerowanie Senicza, a potem XYZ-ta pociągnęło to forum w buraki. Wielu przez to odeszło. A forum w burakach pozostało, tyle że mniej chce się rzygać.

Zgadza się.

Senicz i jego akolici rozwalili to forum. I tego lepiej nie zapominać bo jak przykład trójwymiarowego wskazuje - historia lubi się powtarzać.

Dlatego też XYZ-ta i jego kompanów należy trzymać co najmniej na długość kija od forum i gonić gdy tylko się zbliżą.

Opublikowano · Ukryte przez palton, 16 Lutego 2012 - Wpis nie na temat, oraz obraźliwy.
Ukryte przez palton, 16 Lutego 2012 - Wpis nie na temat, oraz obraźliwy.

W Krakowie jakiś smog się unosi w powietrzu, tam większość zaczadzonych chyba.

• Użytkownicy+

A wspominał ktoś o Alku?

:)))

Hmm, nom ja :)

A o Lancasterze i Gustawie ?

Paweł napisał do mnie na PW z klona, coby jego kolegę XYZ-a odblokować :) Czyta, czyta forum i zapewne pisze sobie ze swoimi wielbicielami na PW.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Hmm, nom ja :)

A o Lancasterze i Gustawie ?

Paweł napisał do mnie na PW z klona, coby jego kolegę XYZ-a odblokować :) Czyta, czyta forum i zapewne pisze sobie ze swoimi wielbicielami na PW.

No to goodblokuj - jeżeli będzie mcił wtki merytoryczne - to zablokuj.

Myślę że Paweł przez tyle lat czegoś się nayczył.

Chodzi mi o niewpierdalanie ze swoj ideologia w inne watki.

• Użytkownicy+

No to goodblokuj - jeżeli będzie mcił wtki merytoryczne - to zablokuj.

Myślę że Paweł przez tyle lat czegoś się nayczył.

Chodzi mi o niewpierdalanie ze swoj ideologia w inne watki.

Pomyślimy o tym, za jakiś czas. Teraz nie pora na to.

forum to rozwalił Lukar bo je sprzedał i poszło w komercje

niektórzy to juz pisza własną historie świata

zostali ci ktorzy sie z tym pogodzili :)

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Brakuje mi LACRIMOSY bo ten gość naprawdę zna się na sprzęcie i ma doświadczenie z klockami

daleko wykraczające poza 'średnią wiedzy'rodzimych audiofili.

Palton,spróbuj ściągnąć Lacrimosę na FORUM,to jest świetny fachowiec.Nie znam go osobiście

ale jego wpisy były potwierdzone DOŚWIADCZENIEM i chęcią pomocy rozwiązywania problemów a nie trolowaniem czy dowartościowaniem własnego EGO.

• Użytkownicy+

forum to rozwalił Lukar bo je sprzedał i poszło w komercje

niektórzy to juz pisza własną historie świata

zostali ci ktorzy sie z tym pogodzili :)

Może już czas, na zakończenie żałoby ? Widać pewne ożywienie, więc nie ma co już płakać, na rozlanym mlekiem. W temacie, określimy kilka osób do odblokowania i można go zakończyć.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.