Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem chęć pogadać o tym powyższym, bo sam lubię takie "klimaty", no i trochę coś tam też niby wiem. Ale na końcu kliknąłem na miniaturę zdjęcia żeby powiększyć. No i ochota jakoś zaraz mi przeszła.

Pisz i wklejaj co tam już chcesz.

Mnie nie przeraża treść obrazka, ale myślałem, że zaczyna się też i poważna "rozmowa" na temat.

A tymczasem mamy ciąg dalszy, czyli...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

23031970

Treść ok, ale fota to faktycznie, jakieś odbicie myśli szatana.

Z jej zamieszczenia powinieneś się wytłumaczyć !

Karykatura obrazu Ostatniej Wieczerzy jest obrazem dzisiejszego chrześcijaństwa , które niewiele ma wspólnego z Jezusem i Jego uczniami tak samo jak teorie o kosmitach (UFO) z demonami , o których istnieniu mówi Biblia .

Celem UFO oraz nominalnego chrześcijaństwa jest aby ludzi zwerbować na swoją stronę , aby zagłuszyć prawdę biblijną .

Piotr

>BEY

Chyba nie zapoznałeś się c z tym czym jest medytacja. Inaczej nie widziałbyś w tym ani modłów ani czarów.

>PIOTREK

Tematy religijne i na tematy bogów proszę zamieszczać w stosownych wątkach.

Zwracam się do wszystkich. Proszę nie pisać o mnie ani na tematy religijne. Wątek nie jest o tym. Nie pozwolę rozwalać wątku.

Będę banował.

Informacje w imieniu Stwórcy na temat ANUNAKI, NIBIRIU, PLEJADIAN, JEHOWA, WINGMAKERS i ARKTUARIAN jako czannelingu umieszczam w wątku o Bogu.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Masz rację, dominująca religia może tu być tylko jedna :)

I żebym bana nie dostał...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

***********************************************************************************'

UFO mothership releasing smaller plasma UFOs

SHAPESHIFTING PLASMA UFO @ REPTILIAN ILLUMINATI CHEMTRAIL OPERA

NASA Plasma UFO & Multicolor UFOs

Plasma UFO Filmed From Plane Over Mexico Flight 203 Aeromexico OVNI

Ukryta Zawartość

PLASMA UFO OVER MUNICH 06.03.2012.

Ukryta Zawartość

>PIOTREK

Tematy religijne i na tematy bogów proszę zamieszczać w stosownych wątkach.

Zwracam się do wszystkich. Proszę nie pisać o mnie ani na tematy religijne. Wątek nie jest o tym. Nie pozwolę rozwalać wątku.

Ok i przepraszam !

Piotr

Gość stary bej

(Konto usunięte)

>BEY

Chyba nie zapoznałeś się c z tym czym jest medytacja. Inaczej nie widziałbyś w tym ani modłów ani czarów.

art, chyba nie wiesz o jednej i najważniejszej rzeczy, a mianowicie o tym, że bez względu na to jak będzie nazywana czynność, zwana przez ciebie medytacją, przez innych modlitwą, to zawsze będzie to ta sama czynność.

I choć geneza modlitwy, czy też medytacji mają różne korzenie, to i tak obie te czynności mają ten sam cel.

Zapominasz jeszcze o jednej sprawie, a mianowicie o tym, że temat zaczynał być ciekawy, ale właśnie w kontekście zapisków biblijnych.

Sprawę wiary i religii pozostawiam w ocenie prywatnej każdego z nas, ale nie można przechodzić obojętnie nad brakiem "pełnego tekstu", a okrojonego przez KK.

Niestety, ale są zbyt mocno ze sobą pewne sprawy powiązane, aby je oddzielać.

Utracimy przez brak tej pełnej wiedzy, możliwość wglądu w to co istotne.

I nie chodzi o to, że tytuł tematu jest wykrzyczany, i że powstał prawie rok temu, ale o to że nic w temacie - ET UFO POWSZECHNE UJAWNIENIE - nie drgnęło, i póki co, nic nie zostało ujawnione.

I w dalszym ciągu brak jest przesłanek na to, że cokolwiek ma zostać ujawnione.

To są tylko Twoje, moje/nasze spekulacje myślowe, nie poparte żadnymi dowodami.

Nawet podczas wywiadu z prof. dr. ... Pająkiem z 1995r. padło stwierdzenie, że ten gościu z brodą i bez ręki (nie pamiętam nazwiska), który robił zdjęcia ufokom, dopuścił się manipulacji fotograficznej, czemu skwapliwie przytaknął wówczas prowadzący z NTV.

Ale jak już p. Janusz Zagórski "osiwiał" , to w kolejnych, i najnowszych relacjach antenowych NTV, nie omieszkał poświecić uwagi tym rewelacjom na nowo.

Czego to dowodzi ?

Ano tego, że albo poruszamy się w strefie półprawd, albo ten program, i tego typu informacje są nastawione na wzbudzenie niezdrowego zainteresowania.

Niezdrowego z tego powodu, że jak każda tego typu informacja, a pochodząca również z innego źródła, wyzwala w człowieku marzenia, marzenia które mogą pozostać jedynie marzeniami.

Jeśli więc czegoś nie dostrzegasz, i nie potrafisz zrozumieć tego o czym piszę, to możesz mnie śmiało zbanować.

pzdr.

art, chyba nie wiesz o jednej i najważniejszej rzeczy, a mianowicie o tym, że bez względu na to jak będzie nazywana czynność, zwana przez ciebie medytacją, przez innych modlitwą, to zawsze będzie to ta sama czynność.

Chyba na dal nie zapoznałeś się z tematem. Twoja wola. Inaczej byś widział różnicę miedzy bezmyślnym klepaniem a wewnętrzny stanem człowieka i wykorzystaniem naturalnych zdolności.Człowiek ma wpływ na rzeczywistość i jest to w tej formie pożytkowane.

w dalszym ciągu brak jest przesłanek na to, że cokolwiek ma zostać ujawnione.

To są tylko Twoje, moje/nasze spekulacje myślowe, nie poparte żadnymi dowodami.

Zanim będzie ujawnienie i przesłanki wcześniej musi ich być brak. Od zakładania, że nic się nie może zmienić nie poczynisz żadnych zmian.[quote name=stary bej'

timestamp='1359527474' post='2712734]

Ano tego, że albo poruszamy się w strefie półprawd, albo ten program, i tego typu informacje są nastawione na wzbudzenie niezdrowego zainteresowania.

Niezdrowego z tego powodu, że jak każda tego typu informacja, a pochodząca również z innego źródła, wyzwala w człowieku marzenia, marzenia które mogą pozostać jedynie marzeniami.

Znane jest ci pojęcie zbliżania się do prawdy? Niestety w podręcznikach jej nie ma.

UFO -SEKRETY III RZESZY. txt.pl (Anubis112)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Obejrzyjcie dokładnie ten film, bo w świetle tego materiału .

Ciekawy film , dziękuję panie Bej !

Zastanawiam się kiedy zaczną się ziszczać proroctwa , o których mowa w filmie ?

Czy jest to kwestia lat , czy dziesięcioleci ?

( + )

Piotr

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Chyba na dal nie zapoznałeś się z tematem. Twoja wola. Inaczej byś widział różnicę miedzy bezmyślnym klepaniem a wewnętrzny stanem człowieka i wykorzystaniem naturalnych zdolności.Człowiek ma wpływ na rzeczywistość i jest to w tej formie pożytkowane.

Gdybyś pamiętał to, o czym już kiedyś pisałem, to zrozumiałbyś, że moje wpisy nie są słowem rzuconym na wiatr.

Pisałem o tym, że kiedyś zajmowałem się ezoteryką, zamieściłem nawet tytuły książek z których korzystałem, i które były niejako wprowadzeniem mnie w ten temat.

Nie będę rozwijał własnych myśli na temat wpływu człowieka na rzeczywistość, gdyż zrobiłby się z wpisu elaborat.

Napiszę skrótowo.

Mógłbyś mieć wpływ na rzeczywistość, gdybyś ćwiczył psyche i ciało, ale w zupełnie innej przestrzeni, środowisku.

W tej/tym w którym każdy z nas się znajduje, nie osiągniesz tego w zamierzonym czasie.

Proszę tylko bez skojarzeń.

Porównałbym te działania, do próby lizania loda, ale przez szybę - obiekt widzisz, ale abyś mógł określić jego walory smakowe i wonne, musiałbyś usunąć, lub zrobić dziurę w szybie.

Jako że szyby zbić nie można, bo takie jest założenie myślowe, musisz, co jest możliwe, wylizać w niej dziurę, aby posmakować loda.

O zagrożeniach, wynikających z "zabawy" ezoteryką, też pisałem.

I jak w każdej dyscyplinie, tak i tu, musi być mistrz, który przeprowadzi bezpiecznie ucznia do celu, omijając zagrożenia.

Bo o rozregulowanie własnego metabolizmu energetycznego takimi praktykami nietrudno.

Wyzwolona i nieuporządkowana, bo bez kontroli energia, potrafi siać spustoszenie w organizmie, objawiające się w przyszłości występowaniem dotychczas nieprzewidzianych chorób.

To przecież działa w obie strony.

Można się wyleczyć, stosując różne techniki, można się też rozchorować.

Nie będę już więcej czynnie uczestniczył w tym temacie.

Dziękuję zatem za wspólną wymianę myśli i poglądów.

Pozdrawiam sb

>BEY

Raz mówisz o wizualizacji i medytacji jak o modlitwie innym razem jak o szkodliwych działaniach. Ale rozumiem nie wypierasz się, że może mieć to konkretny skutek i to oczekiwany? Twoja argumentacja mnie nie przekonuje i wydaje się być nie zgodna z zasadami o których wcześniej nam mówiłeś. Ja ze swej strony nie spotkałem się by pozytywna wizualizacja odniosła kiedykolwiek zły skutek. Natomiast spotkałem się z ezoterykami co potrafili człowiekowi świadomie namieszać a mówiąc wprost zaszkodzić. Przyznam nie każdego medytacja jest w stanie być jednakowo skuteczna. Zachęcam do założenia wątku na ten temat i uczenia poprawności jej stosowania. Gdybyś założył taki wątek daj nam tu znać. Z chęcią skorzystam. Pozdrawiam.

Niejako kontynuacja-suplement do do poprzedniego filmu UFO III RZESZY

Riese i inne tajemnice III Rzeszy : Wunderwaffe. Dariusz Kwiecień - audycja.

Ukryta Zawartość

DYSKUSJA O KESHE.

Keshe - Nauka i technologia nowej ery - 29.01.2013

Ukryta Zawartość

Audycja z przed roku ale jakże aktualna traktująca o innych cywilizacjach, światach i kosmosach. Kim są Turaki w naszej galaktyce i jaką pozycję zajmują. Na końcu ciekawe pytania i jeszcze ciekawsze odpowiedzi min. na temat kiedy będzie ujawnienie.

Rozmowy Zaawansowane - Fakty i mity z innych światów - 22.02.2012

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Fakty i mity ? W jakiej proporcji ? Bo to jednak ponad dwie godziny...

To jest dla zainteresowanych.

Real UFO Footage 2013 from space

Ukryta Zawartość

Best UFO Sightings January 2013

CNN 2013 UFO EXCLUSIVE DISCLOSE AREA51

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ja lubię medytować przy spokojniejszej muzyce :

Ukryta Zawartość

Arton przepraszam Cię , że wkleiłem link z muzyką nie związaną z tematem .

A propos muzyki , jestem bardzo ciekaw jaką muzykę mają kosmici ?

Ukryta Zawartość

Piotr

A propos muzyki , jestem bardzo ciekaw jaką muzykę mają kosmici ?

I do tego właśnie potrzebni im jesteśmy, gdyby ją sami umieli tworzyć, pies z kulawą nogą by się nami nie zainteresował. I podobno to czego najbardziej nam zazdroszczą to poczucia humoru.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

I do tego właśnie potrzebni im jesteśmy, gdyby ją sami umieli tworzyć, pies z kulawą nogą by się nami nie zainteresował. I podobno to czego najbardziej nam zazdroszczą to poczucia humoru.

Ukryta Zawartość

( + )

Ukryta Zawartość

Piotr

Pokaz akrobacji nad Chile.

New: Possibly Best Video So Far of Type - Orb OVNI Form Aerobatics Santiago,

Ukryta Zawartość

Nie wiadomo z kiedy pochodzi to nagranie z FOX NEWS. Dotyczy wahadłowca Atlantis, którego ostatni start miał miejsce 8 lipca 2011. Więc być może ten materiał dotyczy tego właśnie lotu. Na zdjęciach z promu wyraźnie widać kilka niezidentyfikowanych obiektów.

Ciekawe jest, że mówi o tym otwarcie reporter FOX TV, ale jeszcze ciekawsza jest wypowiedź managera misji promow kosmicznych NASA Wayne Hala. Z całym spokojem komunikuje on, że „obserwujemy wiele, wiele, wiele tego typu obiektow od lat… rzadko kiedy jesteśmy w stanie określić skąd one się pojawiły… i oczywiście obserwujemy je by określić, czy są dla nas jakimś zagrożeniem…”

NASA Admitting Existence of Orbs

Ukryta Zawartość

No bardzo to zabawne po kilkudziesięciu latach zaprzeczania, że cokolwiek… NASA została włączona do kampanii UJAWNIENIA przez Biały Dom?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Witam, nie wiem czy było, ale coś chyba wniesie do tematu:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Adagio Sound

Audycja z przed roku ale jakże aktualna traktująca o innych cywilizacjach, światach i kosmosach. Kim są Turaki w naszej galaktyce i jaką pozycję zajmują. Na końcu ciekawe pytania i jeszcze ciekawsze odpowiedzi min. na temat kiedy będzie ujawnienie.

Rozmowy Zaawansowane - Fakty i mity z innych światów - 22.02.2012

Fascynujące, jak Ci ludzie oznajmiają jakie nazwy i cechy mają inne cywilizacje, rasy, jaka była ich historia, bez podawania żadnych dowodów. Ja nie neguję istnienia obcych cywilizacji, ale bajek i podań o kosmitach nie traktuję bardziej poważnie niż bajek braci Grimm.

Słuchać stękania i męczenia się przy mikro przez ponad 2h to dla mnei za dużo. Ci prezentatorzy próbuja referować zjawiska b. skomplikowane, a mają problem z czynnościa tak prostą, jak poprawne wysławianie się w języku ojczystym.

Powrót po dłuższej przerwie...

Oraz to:

Ukryta Zawartość

... zastanawiające bardzo te dwie pozycje są.

Ukryta Zawartość

Fascynujące, jak Ci ludzie oznajmiają jakie nazwy i cechy mają inne cywilizacje, rasy, jaka była ich historia, bez podawania żadnych dowodów. Ja nie neguję istnienia obcych cywilizacji, ale bajek i podań o kosmitach nie traktuję bardziej poważnie niż bajek braci Grimm.

Słuchać stękania i męczenia się przy mikro przez ponad 2h to dla mnei za dużo. Ci prezentatorzy próbuja referować zjawiska b. skomplikowane, a mają problem z czynnościa tak prostą, jak poprawne wysławianie się w języku ojczystym.

trzeba mieć dużo samozaparcia, aby taki "wykład" przetrzymać

ja próbowałem, to jest ponad moje siły

To może coś w krótrzej encyklopedycznej formie.

gflb.jpg

Wstęp do Galaktycznej Federacji Światła:

Galaktyczna Federacja Światła została utworzona ponad 4,5 Miliona lat temu aby zapobiec dominacji i wykorzystaniu tej Galaktyki przez międzywymiarowe siły Ciemności. Obecnie w jej skład wchodzi ponad 200.000 członków – gwiezdnych nacji, konfederacji i związków.

Około 40% Federacji to rasy humanoidalne natomiast pozostała część to różne formy odczuwających Istot/Bytów. Większość członków Galaktycznej Federacji Światła reprezentuje w pełni Świadome Istoty.

Aby zapoznać Was z naszą Gwiezdną Rodziną, będziemy co jakiś czas przedstawiać informacje na temat ras/gatunków będących członkami Galaktycznej Federacji. Informacje te pomogą Ci zidentyfikować lub zinterpretować wszelkie doświadczenia, które być może miałeś/miałaś już z niektórymi z tych właśnie Istot.

Naszą intencją jest wspieranie dobrej woli i zrozumienia pomiędzy Gwiezdnymi Narodami, a w szczególności z tymi, które odpowiedziały na wezwanie naszej Ziemskiej Duchowej Hierarchii aby asystować nam w procesie naszego Wznoszenia, Transformacji.

ARKTURIANIE

Nazwa Członka Federacji: Konfederacja Arkturiańska;

Data wstąpienia do Federacji: około 3,75 miliona lat temu;

Lokalizacja: Gwiazda Arcturus w Konstelacji (*gwiazdozbiorze) Wolarza;

Odległość od Ziemi: około 36 lat świetlnych;

Forma życia: humanoidalna;

Wygląd: humanoid, jednak głowa przypomina w zarysie kształt głowy ziemskiego konia;

Arkturianie są wysoko duchowym gatunkiem, który przypomina w dużym uproszczeniu nasze ziemskie konie. Ciało jest dość wysokie i szczupłe z głową przypominającą z rysów końską lub raczej głowę żyrafy (u męskiej części rasy). Kolor skóry waha się od barwy w odcieniu wanilii do bardzo ciemnego brązu. Arkturianie posiadają „grzywę” na karku i z tyłu głowy jak również bardzo cienki ogon, który tylko nieznacznie przypomina koński;

Ich dłonie zakończone są czterema długimi, elastycznymi i cienkimi palcami. Całe ciało, w szczególności ramiona i nogi mają bardzo muskularny wygląd. Oczy Arkturian są dużo większe od oczu ziemskich ludzi i są koloru bladoniebieskiego lub ciemnobrązowego. Uszy odpowiadają w obrysie końskim, lecz są zdecydowanie mniejsze i bardziej zaokrąglone niż ich ziemskie „odpowiedniki”.

Wzrost przedstawiciela płci męskiej: od 2,31m do 2,64m

Wzrost przedstawiciela płci żeńskiej: od 2,11m do 2,49m

Specjalne cechy i umiejętności: w Federacji Arkturianie cenieni są za opanowanie czasu i jego rachuby (galaktyczne kalendarze itp) oraz za ich wyjątkowe zdolności w dziedzinie nauki i filozofii;

Średnia wymaganego snu: około 1 do 3 godzin/dobę;

Języki: Arkturianie mówią językiem który jest tonalny i brzmi podobnie do tego, którymi posługują się mieszkańcy Chin i Wietnamu;

Statek-Matka i inne jednostki floty: od statków o kształcie podobnym do dzwonu do nurkowania o średnicy od 12,2m do 23m do statków dowództwa planetarnego w kształcie podobnym do soczewki, które mogą mierzyć nawet 22,5 km długości. Statki Arkturian można określić śmiało mianem „cudów techniki”, należą bowiem do najbardziej zaawansowanych technologicznie w całej flocie Federacji;

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.