Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy

NASA jednak potwierdziła obecność UFO wokół promu kosmicznego

Nie wiadomo z kiedy pochodzi to nagranie z FOX NEWS. Dotyczy wahadłowca Atlantis, którego ostatni start miał miejsce 8 lipca 2011. Więc być może ten materiał dotyczy tego właśnie lotu. Na zdjęciach z promu wyraźnie widać kilka niezidentyfikowanych obiektów.

Ciekawe jest, że mówi o tym otwarcie reporter FOX TV, ale jeszcze ciekawsza jest wypowiedź managera misji promow kosmicznych NASA Wayne Hala. Z całym spokojem komunikuje on, że „obserwujemy wiele, wiele, wiele tego typu obiektów od lat… rzadko kiedy jesteśmy w stanie określić skąd one się pojawiły… i oczywiście obserwujemy je by określić, czy są dla nas jakimś zagrożeniem…”

NASA Admitting Existence of Orbs

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Po tylu latach zaprzeczania. Ciekawe co?

Arton, kiedyś na bezchmurnym nocnym niebie widziałem 3 identyczne latacze , lecące bezgłośnie w szyku trójkąta, bez mrugania jak samoloty i znacznie wyżej od samolotów.

ktoś sugerował że to satelity amerykańskiej MW, ale przyznam ,że ta sugestia nie usatysfakcjonowała mnie w pełni,

poza tym widziałem taki szyk widziałem tylko 1 raz a 3 salelity powinienem widywać częściej lub powinno być o takiej trójce więcej informacji.

wiem, że satelity latają jeden za drugim a to był szyk trójkąta o sporych rozmiarach, samoloty wylkuczam bo poruszały się w idealnej ciszy i bez świateł sygnalizacyjnych ,

lampiony wykluczam na 100%

Ukryta Zawartość

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Jak napiszę , że jesteś ciemny to znajdziesz wiecej informacji?

Tak na poważnie zwracałem się by o mnie tu wątków nie prowadzić . Jesteś jedyną osobą, która tego nie zrozumiała. Zastanów się czy zamierzasz budować ten wątek bo puki co to wylewasz frustracje albo bąki puszczasz. Twoja działalność jest mi właśnie z tego bardzo dobrze znana.

Ale o co Tobie chodzi? Prosiłem o więcej informacji na temat G-cell to wyzwałeś mnie od 'sprawnych inaczej'. I to nazywasz dyskutowaniem o Tobie?!? I zarzucasz mi wylewanie frustracji?! Jesteś mały hipokryta i tyle. A kolejne inwektywy tylko coraz bardziej obnażają Twój poziom.

Piszę polemicznie, bo chciałem podyskutować o tym co tu wklejasz (przypominam: to forum DYSKUSYJNE), ale Ty prowadzisz blog wklejko-kserokopiarkowy i stąd masz pretensje do mnie, że wyrażam krytyczne uwagi i oceny treści, które wklejasz nazywając tą normalną na forum dyskusyjnym działalność rozwalaniem wątku. Po prostu pusty śmiech, po raz nie wiem który. Na podobnym poziomie był wątek-blog 747 o Huynie Kim.

Przestań się mnie czepiać, skup na DYSKUSJI o temacie wątku. Bo jak na razie żadnej dyskusji tu nie widziałem - tylko 45 stron wklejek filmików i nawoływań do medytacji/wizualizacji.

A jak Ci jestem niewygodny, to zbanuj od razu i będziesz miał spokój.

Edytowane przez romekjagoda

Powrót po dłuższej przerwie...

samoloty wylkuczam bo poruszały się w idealnej ciszy

Wielokrotnie w nocy zauważam idąc lecące samoloty (światełka oczywiście błyskają obowiązkowo) bez najmniejszego dźwięku z ich strony.

Cytuję :

" Czy dlatego swiadkowie zjawisk UFO postrzegaja je w kategoriach wlasnej terminologii kulutrowej? Wspolczesni Amerykanie i Europejczycy widzia kosmitow, katolicy Najswietsza Marie Panne, sredniowieczni kabalisci demony, a starozytni Egipcjanie Izyde.

W roku 1982 angielski badacz UFO Paul Devereux opublikowal prace w ktorej laczy UFO nie tylko z uskokami i intruzami geologicznymi, ale takze z kregami i kopcami megalitycznymi, znajdujacymi sie wlasnie w poblizu uskokow ( swiete miejsca ), gdzie zjawiska UFO nawet dzis wystepuja najczesciej. Devereux laczy zjawiska UFO z "geofizyczna wiedza i doswiadczeniem psychicznym" naszych przodkow, ktorzy wznosili obiekty megalityczne i opracowali system linii ziemnych. Jest to interesujaca teoria, ktora moze przyczynic sie do rozwiklania zagadki. Mimo to nadal poruszamy sie po omacku. Nasza wyobraznia nie jest w stanie zglebic tajemnicy UFO. Teorie sa pozyteczne, moze przede wszystkim dlatego, ze oferuja tymczasowe racjonalizacje zjawisk, ktore najwyrazniej szydza z wszelkiej racjonalizacji. Byc moze bardziej wartosciowe jest otwarte zdumienie takich wieloletnich badaczy jak Jacques Valee. Pozostaje faktem, ze nikty nie wie, czym jest UFO, dlatego wlasnie nazywa sie te obiekty niezidentyfikowanymi. Rownie latwo jest udzielic blednego wyjasnienia, co zaprzeczyc istnieniu tego zjawiska. "

Nasza niewiedza powinna skłaniać nas do pokory i zastanowienia się nad tym , co niewyjaśnione , oczywiście z zachowaniem zdrowego rozsądku .

Piotr

Keshe w Polsce" - studenci prezentują Darmową Energię .

ksew.jpg

Generator działa ...

oto wpis w komentarzach do postu o Keshe w Polsce .

Nowy komentarz do posta "Konferencja z udziałem Keshe w Polsce... propozycj..." dodany przez Anonimowy :

Wczoraj po godz 17:00 na naszej uczelni odbyło się spotkanie na którym obecnych było ponad 120 osób. W pierwszej części spotkania omówiono technologie wytwarzania energii ale większość czasu wykład dotyczył najnowszej technologii pana Keshe. Po 10 minutowej przerwie zaprezentowano działający reaktor o mocy około 1,8 KW. Rewelacja, słychać było z sali - tylko czy to co widzimy faktycznie istnieje, a może to iluzja? Dwóch młodych (spóźniłem się na wykład jak się przedstawiali) prezentujących ten generator przez 10 minut wzbraniali się, aby zainteresowani mogli zobaczyli go z bliska. W końcu doszło do tego, że wyrażono zgodę na to, aby go rozebrać. Ośmiu studentów i jedna studentka z naszej uczelni w 10 minut doprowadzili do tego, że wszystkie części generatora leżały na stole oddzielnie. W sumie okazało się, że w środku tego reaktora nie wiele było, kilka małych elektromagnesów do których doprowadzone były trzy cienkie przewody z miedzi i miedziana rurka o średnicy około 10 mm. Rurka miała kształt koła o średnicy około 25 cm, a jej końce przykręcone były do dwóch wystających śrub, były to przepusty uszczelnione w deklu. W deklu wlutowane były tez dwie bardzo cienkie rurki o różnych długościach, obie rurki na końcach były zatkane małymi kranami. Byłem dość blisko i robiłem zdjęcia. Na zdjęciach widać, że moc generatora była pobierana z tych samych śrub do których przymocowana była ta gruba rurka. Generator wzbudzano przez kilka minut z małego zasilacza na mój gust około 15 Wat i po wzbudzeniu go odłączono ten mały zasilacz. Jako obciążenie prezenterzy stosowali halogenowe żarówki 24V o mocy 85W każda w sumie było ich 23 (z opakowań dwóch halogenów odczytałem ich parametry). Gdy generator działał żarówki świeciły bardzo jasnym światłe, z obliczeń wynika, że generator produkował ponad 2KW. Tu dodam, że w pobliżu generatora nie było widać innych źródeł energii takich jak akumulator, ogniwa nie było też widać innych przewodów. Zdjęcia robiłem aparatem o dużej rozdzielczości i dokładnie obejrzałem każde z nich. Jeżeli możecie to przekazać innym to zachęcam do tego. Do niedawna sam myślałem, że ta darmowa energia to żart. Oszukiwali nas i nadal oszukują ale to się wkrótce zmieni.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Zgodnie z regulaminem tutejszego forum, jak się coś cytuje, to się wkleja odnośnik do strony z pobranym cytatem.

Chyba z tej strony pobrałeś cytat ? - http://kochanezdrowie.blogspot.com/2013/02/keshe-w-polsce-studenci-prezentuja.html

A tak dla zachowania równowagi ...... przynajmniej myśli, i żeby totalnie nie ogłupieć.

Cyt - "Skąd biorą się takie indywidua? To znaczy wiemy skąd, z Iranu. Skąd jednak ta niesłabnąca pewność, że przyrodę da się oszukać przy pomocy gumki i magnesu? Tysiące niedających się zrealizować pomysłów i setki niedziałających patentów nie zraża majsterkowiczów do łamania zasady zachowania energii na tyłach swego garażu. ..... " za http://czajniczek-pana-russella.blogspot.com/2012/11/prawie-darmowa-energia.html

I kolejny cytat z tej samej strony, tym razem usera Anonimowy.

Cyt; - "Anonimowy17 lutego 2013 21:02

Ja nad swoim reaktorem modiłem się z 5 minut w czasie jak nabierał obrotów i zaskoczył (mój przy 2900 rpm był już gotowy). Ważyłem go podczas pracy czy spada waga ale pomiary nie są jednoznaczne jeżeli chodzi o masę muszę to powtórzyć jeszcze – ważne że działa. Obecnie na rurce miedzianej o średnicy 8 mm mam prawie 25A i moc utrzymuje się na poziomie 750W (komora 0,15 m3). Kilka dni temu dodałem więcej argonu i prąd znacznie podskoczył. Wcześniej próbowałem wielokrotnie bez modlitwy uruchomić go ale każda próba nic nie dawała. Bez modlitwy nie ruszy – tak też zaleca pan Keshe. Jest już nowa wersja Generator Keshe from Moravia. Oni swój reaktor też uruchomili w podobny sposób z modlitwą. Podobny typ reaktora dzaiała już na Ukrainie jest już ich film na Youtube. Dziwna sprawa rodzaj wyznania nie ma tu nic do rzeczy, każda wiara jest skuteczna. O co tu chodzi? ".

Czy znane są już oficjalne treści modlitw i zaklęć uruchamiających ten generator ?

A teraz porównanie treści obu cytatów, dotyczące wzbudzenia generatora .

Generator wzbudzano przez kilka minut z małego zasilacza na mój gust około 15 Wat i po wzbudzeniu go odłączono ten mały zasilacz.

Wcześniej próbowałem wielokrotnie bez modlitwy uruchomić go ale każda próba nic nie dawała. Bez modlitwy nie ruszy – tak też zaleca pan Keshe.

Edytowane przez stary bej

Materiał archiwalny – prelekcja Dionizego Pietronia z XIV UFO Forum, które odbyło się we Wrocławiu w 2010 roku. Wystąpienie głównie było poświęcone przekazom Galaktycznej Federacji Światła, Basharowi i innym źródłom informacji. Dionizy, jak zwykle, bardzo starannie przygotował prezentację. Unikalne i fascynujące zdjęcia istoty siedzacej za komputerem.

Dionizy Pietroń - XIV UFO Forum - 1.03.2013

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez ARTON55

Dla zainteresowanych pozytywnymi przemianami dziś medytacja-wizualizacja Fontanny Światła dla Warszawy w godz. 21.30-22.30

Jest to kolejna medytacja w intencji uruchomienia fontanny płomienia mocy, mądrości i miłości odbędzie się w ten czwartek.

Informacja od prowadzacego mówi, aby intencję utworzenia takiej fontanny rozszerzyć teraz na KAŻDE MIASTO W POLSCE :):):) (włącznie z Warszawą)

Do zobaczenia w najbliższy czwartek we wspólnej przestrzeni!:D

Przypomnienie od pomysłodawcy.

Szanowni.

Podczas czytania książki pióra Mistrza Saint German „O alchemii” przeczytałem o fontannie płomienia mocy, mądrości i miłości, która jest zwiastunem złotego wieku. Otrzymałem przekaz, który mówił o potrzebie powstania takiej fontanny nad miastem Warszawa. Był to silny i nie budzący wątpliwości impuls przystąpienia do działania!

Aby odniosło ono skutek, potrzebna jest współpraca wielu dusz światła. Dlatego zwracam się do Was z prośbą o wyrażenie intencji utworzenia takiej fontanny. W tym celu zapraszam wszystkich pracowników światła na modlitwę/medytację w niedzielę 6 stycznia (w wybranym czasie) w godz. 18.45 – 20.50. Sami zdecydujecie o formie intencji. Dla ułatwienia narysowałem tę fontannę, aby łatwiej było ją sobie zwizualizować.

Fontanna kosmicznego światła może zostać stworzona przez hierarchię kosmiczną* z pomocą anielskich dewów i budowniczych form, jeśli dostatecznie duża liczba dusz wyrazi taką prośbę.

Na Ziemi już istnieje kosmiczna fontanna zlokalizowana nad miastem Los Angeles. Składa się ona z potrójnej eterycznej fontanny w kolorach: niebieskim - stanowiącym zewnętrzny 30-milowy krąg i wysokości 1 mili nad miastem, złotym - usytuowanym w niebieskim kręgu o szerokości 28 mil i wysokości 1,5 mili, oraz różowym - w samym środku fontanny kosmicznej miłości, o szerokości 26 mil i wysokości 2 mil.

Oto co napisał o fontannie Mistrz Saint German w książce „O alchemii” /str. 99/:

„(…) Wtedy wolność zamieszka w ludzkim sercu. Wtedy honorowa niezależność wyniesie ludzi do poziomu, na którym siłą Ducha będą oni w stanie przywołać złoty wiek, który przewyższy wiek Peryklesa, jak również wszystkie inne złote wieki znane w historii ziemi. Nastanie to poprzez zainstalowanie fontanny żywego płomienia mocy, mądrości i miłości.

Fontanna ta zaleje dusze ludzi i spenetruje powłoki ich dusz tak wielką ilością esencji wolności, że dostrzegą oni w duchowej alchemii środek do uzyskania wszelkich kosmicznych dóbr. A chwała potrójnego płomienia, nasycająca ich świadomość ognistą jasnością, wywoła identyczny odzew w sercu samego Boga.

Dzięki tej więzi ustanowionej pomiędzy ziemią a niebem gwiazda ta osiągnie pozycję większej jasności niż Gwiazda Wschodu, która zapowiedziała przybycie Mistrza Jezusa dwa tysiące lat temu, gdyż światło to oznaczać będzie zwycięstwo świadomości Chrystusowej nie tylko w jednym Synu Boga, ale również w całym rodzaju ludzkim (…)”

* Hierarchia kosmiczna - uniwersalny łańcuch zindywidualizowanych Bosko wolnych istot, reprezentujących atrybuty i aspekty nieskończonej jaźni Boga. Na hierarchię kosmiczną składają się Logosy Słoneczne, Elohim, Synowie i Córki Boga, niewniebowstąpieni i wniebowstąpieni Mistrzowie wraz z własnymi kręgami czelów (uczniów), Istoty Kosmiczne, dwanaście hierarchii słonecznych, archaniołowie i aniołowie Świętego Ognia, dzieci Światła i duchy przyrody zwane elementami oraz bliźniacze płomienie biegunowości Alfy-Omegi, sponsorujące układy planetarne i galaktyczne (…) /przypis zaczerpnięty z książki Mistrza Saint Germain „O Alchemii”/

• Moderatorzy

na filmie wklejonym przez Artona zapomnieli wyciąć ptaka latającego nad pustynią

O przekazywanej wiedzy przez Alexa Colliera. Był on już tu przeze mnie prezentowany ale tu mamy formę skondensowaną. Jako posłaniec przekazuje nam wiedzę od rady Andromedy.

Maciej Rudnicki - XIV UFO Forum - 8.03.2013

Spaceship 3X wielkości Ziemi w pobliżu Słońca w 5,11 minucie., Zdjęcia które robią wrażenie.

Amazing UFO Clip, The Gateway to Astronaut Photography of Earth

Rosyjski Meteor mógł spowodować nową epokę lodowcową. Został rozbity przez braci z kosmosu.

RUSSIAN METEOR UFO STRIKE !!! WOW !!!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) !

Ukryta Zawartość

Ten bal ma konkretny cel.

ŚWIATOWY TRAKTAT POKOJOWY - Fundacja Keshe.

logo2.png

Fundacja Keshe

Ukryta Zawartość

Można wypełniać ŚWIATOWY TRAKTAT POKOJOWY i dzielić to powszechnie ~ to jest jak podnosimy Świadomość...

cytuję za ElizabethTrutwin tutaj

Ukryta Zawartość

WORLD PEACE TREATY

“We/I as citizen(s) of the Earth from this moment on accept to lay

down all tools of aggression and war, we/I shall never think about

getting involved or incite war or develop or use any tools of war on

this planet or in space, and to this we/I all agree and swear with

our/my (Delete as appropriate) Nation, territory, council, religion, city,

town, body(s) and soul(s).”

Name …………………………………………………………………………

Signature ……………………………………………………………………

Date …………………………………………………………………………...

Position ………………………………………………………………………

On behalf of the ………………………………………………………….

Nation, territory, council, religion, city, town, individual

Witnessed

Name ……………………………………………………………………….

Signature ………………………………………………………………….

Date ………………………………………………………………………..

Position held …………………………………………………………....

After signing this treaty, be proud to display this certificate wherever

you consider being important to you that everyone can see and

know your ethos to fellow men and the mankind and other created

beauties of creator.

wydrukuj tutaj ze strony Keshe

Tłumaczenie:

ŚWIATOWY POKOJOWY TRAKTAT

"My / Ja jako obywatel (-le) na Ziemi od tej chwili zaakceptowałem, by odłożyć wszystkie narzędzia agresji i wojny, my / ja nigdy nie myślę o

angażowaniu lub wzbudzania wojny lub rozwijać, używać jakiekolwiek narzędzia wojny na tej planecie lub w przestrzeni i do tego My / Ja wszyscy jesteśmy zgodni i przysięgamy, że

My / Mój

(Niepotrzebne skreślić)

Naród, terytorium, rada, religia, miasto,

miasto, organ (-y) i dusza (e). "

Nazwa ....................................................................................

Podpis ..............................................................................

Data .......................................................................................

Stanowisko .................................................................................

W imieniu ...................................................................

Naród, terytorium, rada, religia, miasto, indywidualnie

Poświadczone

Nazwa…………………………………………………..

Podpis ............................................................................

Data ...................................................................................

Stanowisko ......................................................................

Po podpisaniu tego traktatu, bądźcie dumni, pokażcie ten certyfikat, gdziekolwiek,

jeśli rozważysz, czy jest dla Ciebie ważne, że każdy może zobaczyć i

znać twój etos do bliźnich i ludzkości i inne stworzone

piękno Stwórcy.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ten bal ma konkretny cel.

ŚWIATOWY TRAKTAT POKOJOWY - Fundacja Keshe.

logo2.png

Fundacja Keshe

Ukryta Zawartość

Można wypełniać ŚWIATOWY TRAKTAT POKOJOWY i dzielić to powszechnie ~ to jest jak podnosimy Świadomość...

cytuję za ElizabethTrutwin tutaj

Ukryta Zawartość

WORLD PEACE TREATY

“We/I as citizen(s) of the Earth from this moment on accept to lay

down all tools of aggression and war, we/I shall never think about

getting involved or incite war or develop or use any tools of war on

this planet or in space, and to this we/I all agree and swear with

Name …………………………………………………………………………

Signature ……………………………………………………………………

Date …………………………………………………………………………...

Position ………………………………………………………………………

On behalf of the ………………………………………………………….

Nation, territory, council, religion, city, town, individual

Witnessed

Name ……………………………………………………………………….

Signature ………………………………………………………………….

Date ………………………………………………………………………..

Position held …………………………………………………………....

After signing this treaty, be proud to display this certificate wherever

you consider being important to you that everyone can see and

know your ethos to fellow men and the mankind and other created

beauties of creator.

wydrukuj tutaj ze strony Keshe

Tłumaczenie:

ŚWIATOWY POKOJOWY TRAKTAT

"My / Ja jako obywatel (-le) na Ziemi od tej chwili zaakceptowałem, by odłożyć wszystkie narzędzia agresji i wojny, my / ja nigdy nie myślę o

angażowaniu lub wzbudzania wojny lub rozwijać, używać jakiekolwiek narzędzia wojny na tej planecie lub w przestrzeni i do tego My / Ja wszyscy jesteśmy zgodni i przysięgamy, że

My / Mój

(Niepotrzebne skreślić)

Naród, terytorium, rada, religia, miasto,

miasto, organ (-y) i dusza (e). "

Nazwa ....................................................................................

Podpis ..............................................................................

Data .......................................................................................

Stanowisko .................................................................................

Poświadczone

Nazwa…………………………………………………..

Podpis ............................................................................

Data ...................................................................................

Stanowisko ......................................................................

Po podpisaniu tego traktatu, bądźcie dumni, pokażcie ten certyfikat, gdziekolwiek,

jeśli rozważysz, czy jest dla Ciebie ważne, że każdy może zobaczyć i

znać twój etos do bliźnich i ludzkości i inne stworzone

piękno Stwórcy.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Moderatorzy

Arton proszę wklejej poważne i ciekawe informacje, włącz osobistego cenzora i bzdur nie powielaj.

Gość Tubatoon

(Konto usunięte)

Mamy zaprzysiąc nasze dusze i ciała????

we/I all agree and swear with

Super, czyli niech ARTON55 podpisze to sam i zaprzysięży własną dusze i ciało w imieniu wszystkich Polaków i po sprawie.

Edytowane przez Tubatoon

Mogę tylko we własnym imieniu. Swoją drogą ciekawe jak ludziom nie podoba się inicjatywa pokojowa.

Zdecydowana większość sekt działa pod płaszczykiem pokoju i miłości.

Świecące UFO widziane nad Pitlochry w Szkocji - 05.11.2012 [PL]

Ukryta Zawartość

Potencjalne UFO nad Permain Basin, 2012 [PL]

Ukryta Zawartość

Niesamowite UFO latające nad Denver, 2012 [PL]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.