Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

- po pierwsze: jego "mądrości" w nieunikniony sposób rozpełzały się po wielu wątkach forum, zaśmiecając je i z czytania czyniąc katorgę,

- po drugie: IMO są pewne granice absurdu, które można tu tolerować.

W podobny sposób "ludzie nauki" 200 lat temu wypowiadali sie o aparatach latajacych...

Teraz było bym im bardzo głupio.

Edytowane przez Robert Gdansk

W podobny sposób "ludzie nauki" 200 lat temu wypowiadali sie o aparatach latajacych...

Teraz było bym im bardzo głupio.

tyle, że On sam sobie przeczył w co drugiej wypowiedzi :)

nikt z was panotki nie poznałby sam np. takiego pacana jak Cobra, czy innego korespondenta Benjamina coś tam .... gdyby nie Arton 55. Ja się od niego wiele nauczyłem, bo nie przyszłoby mi nawet do głowy, że są masowo takie "łosie" w internecie i cała grupa skupionych wokół nich wyznawców fantazyjnych teorii. A kto z was sam wpadłby na tych idiotów od hiperfizyki. W sumie było śmiesznie i sympatycznie ... a i nie jeden z nas lubił "powalczyć" słownie z Artonem.

Bez niego nie byłoby tych komicznych wpisów o Presley-u i ukochanym B. Kennedy-m, którzy razem balują.

Edytowane przez Rambo

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

[...].. a i nie jeden z nas lubił "powalczyć" słownie z Artonem.

Bez niego nie byłoby tych komicznych wpisów [...]

No, nie wiem. Mnie jakoś nie sprawiało przyjemności znęcać się werbalnie nad niepełnosprawnym umysłowo. To raczej przykre odczucie - jak kopanie leżącego.

To stwierdzenie o cechach umysłowych było nieuprawnione i głęboko krzywdzące !

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

Jest w życiu rozmyta granica pomiędzy mobbingiem a humorem w dobrym guście.Np w pracy,i warto wyczuć jak z kim można pożartować żeby nie dowalić do pieca.

Niedawno zabiła się dręczona nastolatka z jakiegoś gimnazjum czy skądś tam. Małoletnie skurwysynki dręczyciele, należy tak to nazwać skoro mała się zabiła. Albo chłopak to był.

Czy one są z... Wenus?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

Ukryta Zawartość

Hmm prosze sie przyjrzec....to wyglada jak mysz /szczur :)

I nie siac paniki...wg niektórych (a ta hipoteza jest coraz bardziej prawdopodobna) ogladamy ziemskie pustynie ktore robia za "marsa" dla plebsu. Dlatego co pewien czas na tych zdjeciach widac przedmioty z ziemskiego krajobrazu.

Matrix?

Ukryta Zawartość

Oczekiwałem odpowiedzi a nie wujka "dobra rada" tym bardziej, że masz widzę własne doświadczenia.

O mój zasób lektur nie musisz się martwić ale chętnie posłucham konkretnych propozycji.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

A skąd śniący wie, że śni?

Bardziej chodziło mi o fakt ze jestesmy bombardowani urzędowymi fakemi.

Tutaj chyba Truman Show lepiej by jako alegoria sie nadał :)

Gość stary bej

(Konto usunięte)

cyt; "Bardzo poważna sytuacja może mieć miejsce, w związku z "latającymi spodkami". Jeżeli jeden z nich miałby być zaatakowany, atakujący samolot najprawdopodobniej zostanie zniszczony. Dla opini publicznej, może to być powód do paniki i mięczynarodowych podejrzeń. Posiadane informacje muszą zostać przeanalizowane niezależnie jak fantastycznie i idiotycznie mogą one brzmieć dla nieprzygotowanych do tego umysłów.

1. Część z dysków posiada załogi, inne są sterowane zdalnie.

2. Ich misja jest pokojowa. Ci obcy ( w orginale visitors) rozważają zamieszkanie na tej planecie.

3. Ci obcy są humanoidami, ale wzrostem znacznie przerastają ludzi

4. NIE posiadają oni "planety" w naszym rozumieniu tego słowa.

5. NIE pochodzą oni z innej planety ale raczej z innego planu egzystencji, który nie jest dostępny naszemu sposobowi postrzegania.

6. Ciała istot i kadłuby ich pojazdów, materializują się automatycznie po wejściu w nasz zakres częstotliwości.

7. Dyski potrafią wydzielać dziwny rodzaj wiązki energetycznej lub promienia, który może z łatwością zdezintegrować jakikolwiek atakujący statek. Mogą ponownie wkroczyć na inny plan egzystencji o dowolnej porze i zniknąć z naszego pola widzenia bez jakiegokolwiek śladu.

8. Obszar z którego przychodzą nie jest jednym z "planów astralnych" ale w pewnym stopniu łączy się z koncepcją Lokas i Talas. Studenci ezoteryki (możliwe, że pomyliłem się w tłumaczeniu), będą wiedzieli o co chodzi.

9. Prawdopodobnie nie można skontaktować się z nimi za pomocą radia, ale nie wykluczone, że można z użyciem radaru, jeżeli system sygnałów zostanie odpowiednio skonfigurowany." - http://innemedium.pl/wiadomosc/tajemnicze-bramy-bogow-moga-byc-przejsciami-innych-wymiarow

Można traktować informacje z powyższej strony z lekkim przymrużeniem oka, co jednak nie znaczy, że koncepcja częstotliwości jest dość intrygującą informacją.

A intrygującą i zarazem wielce prawdopodobną z uwagi na fakt, że tak naprawdę przecież wszystko, również i my "drgamy" z określoną częstotliwością.

A22.jpg?9118

• 1 miesiąc później...
  • Moderatorzy

Film z cyklu kiedy dzieci się nudzą czyli magiczne maszynki albo jednak idziemy ku nowemu:

A tu fajniejsze bo prostsze:

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

• 1 miesiąc później...

Wszystkim UFO sceptykom proponuje zapoznac sie z historia astronauty ktory ladował na ksiezycu

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wszystkim UFO sceptykom proponuje zapoznac sie z historia astronauty ktory ladował na ksiezycu

Ukryta Zawartość

e tam, ja nie musiałem lecieć w kosmos, żeby poczuć, że rasa ludzka zmierza w złą stronę, a wszystkiemu winni są nieudolni i niemyślący o przyszłości ziemi politycy...

Ukryta Zawartość

e tam, nie mniej znany i zacny Arton55 ujawnił te same informacje i jeszcze znacznie więcej ....

właśnie

gdzie mazerszipy?

czy ukochany bobby kennedy dalej baluje z załogą zaginionego samolotu?

czy plazmy namiętności nadal sterują losami świata?

ach, tyle pytań bez odpowiedzi...

e tam, ja nie musiałem lecieć w kosmos, żeby poczuć, że rasa ludzka zmierza w złą stronę, a wszystkiemu winni są nieudolni i niemyślący o przyszłości ziemi politycy...

Toteż nie polegałbym na politykach. Weźmy sprawy w swoje ręce.

no ale mieli pomóc nam kosmici, ten reset, powszechny dobrobyt, złoto, kasa za darmo itd. Arton jakoś umknął i nie ma do kogo zgłaszać reklamacji ...

no trochę tej energii włożył, ale dla wszystkich to i tak zabraknie ....

teraz to już pewnie pędzi tym swoim mazerszipem na free energy :)

• 1 miesiąc później...

Ukryta Zawartość

wiadomo już wszystko, amerykańce kłamią cały czas...

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.