Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy zauważyliście ? Ostatnio w zeszłym tygodniu pojawiło się w telewizji sporo filmów o tematyce SF i kosmos. W Polsacie 'Piąty element' w niedzielę w TYP 'Rycerze kosmosu' czy w Puls 'Dzień zagłady' . Czy to przypadek? Myślę, że nie.

Fakt ! Ja znowu ledwie kilka dni wcześniej oglądałem kilka fimów z serii "Gwiezdne Wojny" !

Na przyszły tydzień zapowiadają "Świt żywych trupów", "Noc żywych trupów", "Powrót żywych trupów".

A Mikołaj zawsze wie, które dzieci są niegrzeczne.

Podejrzane.

Co oni przed nami ukrywają?

Znalazłem ostatnio ciekawy artykuł na necie. Sprawdziwszy dokładnie zorientowałem się, że rzeczywiście jedno zdjęć z NASA jest sfabrykowane. Na tle stacji kosmicznej gwiazdy są sfabrykowane i to w ewidentny sposób. Link z tłumaczeniem na polski -

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

3-184-ISS-context.jpgŻółtymi strzałkami wskazano, gdzie dokonano kopii identycznych fragmentów gwiezdnego tła.

Znacznie więcej szczegółów w podanym linku.

Dlaczego NASA oraz inne firmy badające Kosmos za wszelką cenę ukrywają przed nami gwiazdy widziane z przestrzeni kosmicznej.

Na zdjęciach z rzekomych podróży na Księżyc nie ma ani jednego zdjęcia z gwiazdami. Było tych zdjęć sporo ponad 1000!

Na wielu innych fotografiach czy filmach także nie widać gwiazd. Nie ma ich w materiałach z japońskich misji czy też chińskich.

Jak to możliwe, że na stacji kosmicznej, której celem jest badanie Kosmosu nikt nie postawił dobrej kamery czy aparatu fotograficznego i nie skierował na nieboskłon pełen co najmniej 10 krotnie jaśniejszych gwiazd.

Są one znacznie jaśniejsze ponieważ nie przeszkadza nam ziemska atmosfera, która w dodatku jest zanieczyszczona.

Mając taki zapierający dech widok nikt go nie chce ani sfotografować ani sfilmować!

Dlaczego? Co się ukrywa przed nami?

Inna ciekawostka w tym najwyraźniej niewygodnym temacie dla władców świata.

Watykan wsparł oraz sfinansował budowę największego teleskopu optycznego na świecie, opartego na konstrukcji lornetki.

Co jest najciekawsze, to nazwa teleskopu. LUCIFER!

Panowie w czarnych sukienkach będą oglądać Wszechświat za pomocą... Lucyfera!

Ja to piszę zupełnie poważnie. Link do artykułu przetłumaczony przez Google -

Ukryta Zawartość

Czyżby Watykan chciał zgłębić tajemnice nieba? A może celem jest zobaczenie.. Boga?

A może celem jest... obserwacja Kosmosu na wypadek powrotu Chrystusa, czyli obserwacja Jego znaku?

A może... oni doskonale wiedzą, że Bóg istnieje, gdzie dokładnie mieszka i trwają gorączkowe przygotowania do walki z Nim tutaj na Ziemi!?

iss_9.jpg

Być może taką rolę pełni owa Stacja Kosmiczna!?

Szukając tego zdjęcia natrafiłem na mnóstwo zdjęć tej Stacji i na żadnym nie widać gwiazd!

Oto link do witryny w Polsce -

Ukryta Zawartość

Inny przykład - obraz Prometeusza.

prometheus2_cassini.jpgZnacznie większy obraz jest w poniższym linku.

Ukryta Zawartość

Na tle nadal nie widać żadnych gwiazd! A może jest to zwykły kamień sfotografowany tutaj na Ziemi a jakiekolwiek tło jest po prostu usunięte.

A może to są efekty... używania Lucyfera do badania Kosmosu!? :-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Piotr

A może... oni doskonale wiedzą, że Bóg istnieje, gdzie dokładnie mieszka i trwają gorączkowe przygotowania do walki z Nim tutaj na Ziemi!?

no, stwierdzenie tygodnia:)

Wielokrotnie było opisane na różnych portalach w odpowiedzi na wpisy podważające loty na księżyc, dlaczego nie widać gwiazd podczas misji Apollo i innych fotografiach. W skrócie to wina kontrastu pomiędzy światłem słonecznym a gwiazdami.

Edytowane przez jamelo

Wielokrotnie było opisane na różnych portalach w odpowiedzi na wpisy podważające loty na księżyc, dlaczego nie widać gwiazd podczas misji Apollo i innych fotografiach. W skrócie to wina kontrastu pomiędzy światłem słonecznym a gwiazdami.

Przy długim czasie naświetlania tarczy księżycowej rzeczywiście różnica kontrastu powoduje , że gwiazdy są niewidoczne , poniżej przedstawiam zdjęcie zrobione z aparatu Sony umieszczonego na statywie mojego autorstwa :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Piotr

23021970 zaczyna już do reszty ponosić fantazja. Wszędzie widzi knowania Kościoła, nawet w temacie o UFO. Pewnie już by dawno wylądowali na placu przed bazyliką, ale papież nie zezwolił.

Ale co jak co, wyobraźni nie można odmówić :)

ps: zacząłem zgłębiać pierwsze zdjęcie, pomimo strzałek nic nie zauważyłem w tym miejscu. W jaki sposób zostało zmanipulowane ? Po czym poznać, że gwiazdy maja inny układ niż powinny miec w rzeczywistości ? Znacie położenie wszystkich gwiazd na niebie żeby to stwierdzić z taka pewnością ? I najważniejsze. Ja tam w ogóle nie dostrzegam tych gwiazdek. I po co je zmieniać, żeby wróg (jakiś) nie wiedział w którym miejscu na orbicie lata ta stacja i nie spuścił paliwa ?

Skąd taka pewność ?

"...Znalazłem ostatnio ciekawy artykuł na necie. Sprawdziwszy dokładnie zorientowałem się, że rzeczywiście jedno zdjęć z NASA jest sfabrykowane. Na tle stacji kosmicznej gwiazdy są sfabrykowane i to w ewidentny sposób..."

Edytowane przez DeeS

23021970 zaczyna już do reszty ponosić fantazja. Wszędzie widzi knowania Kościoła,

Nie dziw się

Ale co jak co, wyobraźni nie można odmówić :)

Dziękuję !

Piotr

Filmy (a wcześniej słuchowiska) o Obcych, ataku Marsjan, kosmitach itp są regularnie i nagminnie emitowane od lat trzydziestych. Tylko czy z tego można wysnuć jakiś sensowny wniosek?

Oczywiscie .. dotyczylo to ÓWCZESNEGO sprzetu w tym aparatow fotograficznych opartych na kliszach ( i to tez dosyc kontrowersyjne tlumaczenie bylo gdyz przedmioty lezace w cieniu Apollo byly doskonale widoczne0 co tez nie powinno miec miejsca).

Wybacz...ale Twoj tel robi lepsze zdjecia niz sprzet profesjonalny z przed 10 lat.

W chwili obecnej napewno mozna zrobic fenomenalne zdjecia gwiazd i ksiezyca na raz bawiac sie tylko filtrami.

Edytowane przez Robert Gdansk

Zbliża się weekend. Poprzednio zamieszczane wizualizacje stały mniej aktualne co nie znaczy bez znaczenia. Teraz wydają się być bardziej słuszne dla Ziemi a w szczególności wizualizacja-medytacja Fontanny Światła dla Warszawy. Odbyły się już dwie ale przegapiłem.

Medytacja Fontanny światła dla Warszawy na sobotę 11.01.2013 godz. 21,30.

Nad Warszawą powstała fontanna stworzona z naszych myślo-kształtów, , przez dotychczasowe medytacje ale jeszcze nie działająca, dlatego proponujemy kolejną medytację w intencji jej uruchomienia.

Od pomysłodawcy:

Szanowni pracownicy światła,

Podczas czytania książki pióra Mistrza Saint German „O alchemii” przeczytałem o fontannie płomienia mocy, mądrości i miłości, która jest zwiastunem złotego wieku. Otrzymałem przekaz, który mówił o potrzebie powstania takiej fontanny nad miastem Warszawa. Był to silny i nie budzący wątpliwości impuls przystąpienia do działania!

Aby odniosło ono skutek, potrzebna jest współpraca wielu dusz światła. Dlatego zwracam się do Was z prośbą o wyrażenie intencji utworzenia takiej fontanny. W tym celu zapraszam wszystkich pracowników światła na modlitwę/medytację w niedzielę 6 stycznia (w wybranym czasie) w godz. 18.45 – 20.50. Sami zdecydujecie o formie intencji. Dla ułatwienia narysowałem tę fontannę, aby łatwiej było ją sobie zwizualizować.

Fontanna kosmicznego światła może zostać stworzona przez hierarchię kosmiczną* z pomocą anielskich dewów i budowniczych form, jeśli dostatecznie duża liczba dusz wyrazi taką prośbę.

Na Ziemi już istnieje kosmiczna fontanna zlokalizowana nad miastem Los Angeles. Składa się ona z potrójnej eterycznej fontanny w kolorach: niebieskim - stanowiącym zewnętrzny 30-milowy krąg i wysokości 1 mili nad miastem, złotym - usytuowanym w niebieskim kręgu o szerokości 28 mil i wysokości 1,5 mili, oraz różowym - w samym środku fontanny kosmicznej miłości, o szerokości 26 mil i wysokości 2 mil.

Oto co napisał o fontannie Mistrz Saint German w książce „O alchemii” /str. 99/:

„(…) Wtedy wolność zamieszka w ludzkim sercu. Wtedy honorowa niezależność wyniesie ludzi do poziomu, na którym siłą Ducha będą oni w stanie przywołać złoty wiek, który przewyższy wiek Peryklesa, jak również wszystkie inne złote wieki znane w historii ziemi. Nastanie to poprzez zainstalowanie fontanny żywego płomienia mocy, mądrości i miłości.

Fontanna ta zaleje dusze ludzi i spenetruje powłoki ich dusz tak wielką ilością esencji wolności, że dostrzegą oni w duchowej alchemii środek do uzyskania wszelkich kosmicznych dóbr. A chwała potrójnego płomienia, nasycająca ich świadomość ognistą jasnością, wywoła identyczny odzew w sercu samego Boga.

Dzięki tej więzi ustanowionej pomiędzy ziemią a niebem gwiazda ta osiągnie pozycję większej jasności niż Gwiazda Wschodu, która zapowiedziała przybycie Mistrza Jezusa dwa tysiące lat temu, gdyż światło to oznaczać będzie zwycięstwo świadomości Chrystusowej nie tylko w jednym Synu Boga, ale również w całym rodzaju ludzkim (…)”

* Hierarchia kosmiczna - uniwersalny łańcuch zindywidualizowanych Bosko wolnych istot, reprezentujących atrybuty i aspekty nieskończonej jaźni Boga. Na hierarchię kosmiczną składają się Logosy Słoneczne, Elohim, Synowie i Córki Boga, niewniebowstąpieni i wniebowstąpieni Mistrzowie wraz z własnymi kręgami czelów (uczniów), Istoty Kosmiczne, dwanaście hierarchii słonecznych, archaniołowie i aniołowie Świętego Ognia, dzieci Światła i duchy przyrody zwane elementalami oraz bliźniacze płomienie biegunowości Alfy-Omegi, sponsorujące układy planetarne i galaktyczne (…) /przypis zaczerpnięty z książki Mistrza Saint Germain „O Alchemii”/

P.S. 3 stycznia: Ci, którzy widzą, mówią, że nasza fontanna nabiera rumieńców; w międzyczasie pytały o nią już delfiny, więc zaprośmy je serdecznie i robimy ciąg dalszy imprezy!:D

Poglądowy rysunek fontanny.

Nie ja malowałem.

Poniżej zamieszczam zdjęcie gwiazd na nocnym niebie i obok jasna ściana budynku mieszkalnego , generującego kontrast - dlaczego gwiazdy są widoczne pomimo , że atmosfera ziemska tłumi i zniekształca docierające zeń światło ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Piotr

Poniżej zamieszczam zdjęcie gwiazd na nocnym niebie i obok jasna ściana budynku mieszkalnego , generującego kontrast - dlaczego gwiazdy są widoczne pomimo , że atmosfera ziemska tłumi i zniekształca docierające zeń światło ?

kilka linków:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

P.S. 3 stycznia: Ci, którzy widzą, mówią, że nasza fontanna nabiera rumieńców; w międzyczasie pytały o nią już delfiny, więc zaprośmy je serdecznie i robimy ciąg dalszy imprezy!:D

Poglądowy rysunek fontanny.Nie ja malowałem.

Aż Spadłem z krzesła :)))))).

To gdzie ta imprezka ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

ROLA UFO W CZASACH KOŃCA.

Moc Mesjasza będzie więc mocą demoniczną, ale zostanie ona ukazana nam jako

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Można także wysnuć hipotezę, że owi 'goście' z kosmosu ujawnią dotychczasową współpracę rządów świata pod berłem Watykanu, jego satanizm z pedofilią włącznie oraz wielu przywódców państw, którzy są bezpośrednio winni wywołania obecnego kryzysu.

Najprawdopodobniej trzech króli czyli władców zostanie ukaranych - odsuniętych od władzy, lub nawet zamordowanych czy też ukaranych karą śmierci za współpracę z demonami oraz za stworzenie obecnego kryzysu oraz wojny, która lada dzień moze wybuchnąć .

Takim cudownym wyzwolicielem ludzkości spod jarzma demonów będzie oczywiście fałszywy Mesjasz, posiadający nadprzyrodzoną moc demoniczną i szatańska propaganda będzie nas przekonywać, że taki rozwój wydarzeń był zapowiadany na stronnicach Biblii, tylko my nie potrafiliśmy tego właściwie zrozumieć.

Wielu z nas już teraz wie, że jest to kolejne mega oszustwo - nie tylko skierowane przeciwko Chrześcijaństwu, ale takżeprzeciwko tym, którzy służą właśnie szatanowi. Najprawdopodobniej zostaną odblokowane wszelkie patenty wolnej energii oraz wiele niezwykłych wynalazków procedur medycznych i lekarstw, które będą w stanie całkowicie zmienić na lepsze nasze dotychczasowe życie - być może uwolnić nas od raka.

Owe dobrodziejstwa będą dostępne tylko i wyłącznie dla posłusznych wielbicieli szatana.

Podziękowanie za owe technologie będzie się należało pozornym dawcom naszych własnych myśli technicznych - UFO - rzekomych stwórców człowieka na ziemi.

Można także przypuszczać, że najprawdopodobniej zostaną ujawnione dotychczas nie opublikowane zwoje znad Morza Martwego, zmanipulowane lub całkowicie sfałszowane, z których będzie wynikać, że całe Chrześcijaństwo było przez dwa tysiąclecia w wielkim błędzie. Jest też możliwość innej wersji takiego oszustwa, jak

Ukryta Zawartość

W obliczu takich osiągnięć, czyli zakończenia wojny oraz kłamstw i oszustw Mesjasz będzie tryumfował a cały kredyt za owe rzekome osiągnięcia pokoju i bezpieczeństwa przypadnie demonom maskaradującym jako...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) czy Plejadianie.

Wszystko to wygląda raczej przygnębiająco, ponieważ niewielu czytuje dogłębnie Słowo Boże i niewielu orientuje się w proroctwach biblijnych. Nawet ci, którzy to śledzą mają często związane ręce, ponieważ presja religii czy sekt, do których należą, nie pozwala im na swobodne publikowanie informacji, które mogłyby się nie podobać władcy tego świata, czyli szatanowi.

Nie są to zbyt dobre dla nas wiadomości, ponieważ w powyższym scenariuszu niemal każdy Chrześcijanin stanie się ofiarą oszustw sił szatana. W związku z tym sytuacja ludzi pragnących służyć Bogu wydaje się wręcz tragiczna.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Piotr

Gdyby zastosować Twój tok rozumowania, to: w Piśmie Świętym nic nie ma temat Plejadan, czy Blue Beam Project. Czyli, że co... ?

No właśnie.

Dlatego do takich rewelacji podchodzę z dystansem , niemniej warto się zastanowić nad każdą ewentualnością .

Piotr

Przypominam o dzisiejszej wizualizacji- medytacji FONTANNY ŚWIATŁA DLA WARSZAWY.

Zbliża się weekend. Poprzednio zamieszczane wizualizacje stały mniej aktualne co nie znaczy bez znaczenia. Teraz wydają się być bardziej słuszne dla Ziemi a w szczególności wizualizacja-medytacja Fontanny Światła dla Warszawy. Odbyły się już dwie ale przegapiłem.

Medytacja Fontanny światła dla Warszawy na sobotę 11.01.2013 godz. 21,30.

Nad Warszawą powstała fontanna stworzona z naszych myślo-kształtów, , przez dotychczasowe medytacje ale jeszcze nie działająca, dlatego proponujemy kolejną medytację w intencji jej uruchomienia.

Od pomysłodawcy:

Szanowni pracownicy światła,

Podczas czytania książki pióra Mistrza Saint German „O alchemii” przeczytałem o fontannie płomienia mocy, mądrości i miłości, która jest zwiastunem złotego wieku. Otrzymałem przekaz, który mówił o potrzebie powstania takiej fontanny nad miastem Warszawa. Był to silny i nie budzący wątpliwości impuls przystąpienia do działania!

Aby odniosło ono skutek, potrzebna jest współpraca wielu dusz światła. Dlatego zwracam się do Was z prośbą o wyrażenie intencji utworzenia takiej fontanny. W tym celu zapraszam wszystkich pracowników światła na modlitwę/medytację w niedzielę 6 stycznia (w wybranym czasie) w godz. 18.45 – 20.50. Sami zdecydujecie o formie intencji. Dla ułatwienia narysowałem tę fontannę, aby łatwiej było ją sobie zwizualizować.

Fontanna kosmicznego światła może zostać stworzona przez hierarchię kosmiczną* z pomocą anielskich dewów i budowniczych form, jeśli dostatecznie duża liczba dusz wyrazi taką prośbę.

Na Ziemi już istnieje kosmiczna fontanna zlokalizowana nad miastem Los Angeles. Składa się ona z potrójnej eterycznej fontanny w kolorach: niebieskim - stanowiącym zewnętrzny 30-milowy krąg i wysokości 1 mili nad miastem, złotym - usytuowanym w niebieskim kręgu o szerokości 28 mil i wysokości 1,5 mili, oraz różowym - w samym środku fontanny kosmicznej miłości, o szerokości 26 mil i wysokości 2 mil.

Oto co napisał o fontannie Mistrz Saint German w książce „O alchemii” /str. 99/:

„(…) Wtedy wolność zamieszka w ludzkim sercu. Wtedy honorowa niezależność wyniesie ludzi do poziomu, na którym siłą Ducha będą oni w stanie przywołać złoty wiek, który przewyższy wiek Peryklesa, jak również wszystkie inne złote wieki znane w historii ziemi. Nastanie to poprzez zainstalowanie fontanny żywego płomienia mocy, mądrości i miłości.

Fontanna ta zaleje dusze ludzi i spenetruje powłoki ich dusz tak wielką ilością esencji wolności, że dostrzegą oni w duchowej alchemii środek do uzyskania wszelkich kosmicznych dóbr. A chwała potrójnego płomienia, nasycająca ich świadomość ognistą jasnością, wywoła identyczny odzew w sercu samego Boga.

Dzięki tej więzi ustanowionej pomiędzy ziemią a niebem gwiazda ta osiągnie pozycję większej jasności niż Gwiazda Wschodu, która zapowiedziała przybycie Mistrza Jezusa dwa tysiące lat temu, gdyż światło to oznaczać będzie zwycięstwo świadomości Chrystusowej nie tylko w jednym Synu Boga, ale również w całym rodzaju ludzkim (…)”

* Hierarchia kosmiczna - uniwersalny łańcuch zindywidualizowanych Bosko wolnych istot, reprezentujących atrybuty i aspekty nieskończonej jaźni Boga. Na hierarchię kosmiczną składają się Logosy Słoneczne, Elohim, Synowie i Córki Boga, niewniebowstąpieni i wniebowstąpieni Mistrzowie wraz z własnymi kręgami czelów (uczniów), Istoty Kosmiczne, dwanaście hierarchii słonecznych, archaniołowie i aniołowie Świętego Ognia, dzieci Światła i duchy przyrody zwane elementalami oraz bliźniacze płomienie biegunowości Alfy-Omegi, sponsorujące układy planetarne i galaktyczne (…) /przypis zaczerpnięty z książki Mistrza Saint Germain „O Alchemii”/

Gość stary bej

(Konto usunięte)

w międzyczasie pytały o nią już delfiny, więc zaprośmy je serdecznie i robimy ciąg dalszy imprezy!:D

podaj adres, i niech jakieś foczki przyjdą, tylko pełnoletnie

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.