Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Na swój sposób tak. Pamiętaj, że to wyższe cywilizacje. Respektują prawa kosmosu i wyższych hierarchii. Oni wyciągają do nas pomocną dłoń. Co my z tym zrobimy to od nas zależy. Obecnie przechodzimy przyspieszony proces ewolucji.

żeby nam tylko czułki nie powyrastały...

Tych nieprzyjaznych już nie ma.

Pozostaje jeszcze kwestia jak się kontaktować. Jak stworzyć wspólny język i metody komunikacji. Myślę, że sposoby telepatyczne są mocno przereklamowane. No bo może być na końcu tak, że kontaktowaliśmy się z własnym mózgiem, czyli powstało takie niezauważalne i niezależne od nas sprzężenie zwrotne.

Edytowane przez Rambo

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

Kontakt polega na sugestiach nam przekazywanych. Co my z tym robimy to nasza sprawa.

Skąd mamy znać te sugestie a nadto wiedzieć, że pochodzą właśnie od Nich ?

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

Pozostaje jeszcze kwestia jak się kontaktować. Jak stworzyć wspólny język i metody komunikacji. Myślę, że sposoby telepatyczne są mocno przereklamowane. No bo może być na końcu tak, że kontaktowaliśmy się z własnym mózgiem, czyli powstało takie niezauważalne i niezależne od nas sprzężenie zwrotne.

No tak, telepatia zdecydowanie odpada. Zwłaszcza kiedy własny mózg podsłuchuje.

Skąd mamy znać te sugestie a nadto wiedzieć, że pochodzą właśnie od Nich ?

Ksiąg nie kupujcie, szkoły omijajcie.

Czego nie wiecie, ........ pytajcie :)

Interesujące strony.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kosmiczny obiekt znaleziono w Rosji W Patomskij Kraterze Tunguskim .

Narrator opowiada o sensacyjnym odkryciu w Rosji. Na głębokości 100 metrów poniżej krateru Patomskiy leży ogromny obiekt o cylindrycznym kształcie elipsy . Rozmiary obiektu są ogromne -600 metrów. Uderzył w wapienne skały wyciskając ponad milion ton kamieni -. I leży na głębokości 100 metrów od powierzchnią

Mówi też, że wokół krateru wykazano oznaki promieniowania. Drop Ship spadł sto lat temu (1908).

Ponadto, rosyjscy naukowcy udowodnili, że to nie meteor lub krater uderzeniowy asteroid, i nie ma nic wspólnego z meteorytem lub kraterem po asteroidzie.

Plejadanie w rozmowach z Billym Meyerem opowiadali o kosmicznym obiekcie który musiał się unicestwić i zrobił to nad Tunguską - w bezludnym terenie ..

ARTON - podałeś ciekawe strony ale tu, w tym temacie, Ty jesteś autorytetem i dlatego prosiłem żebyś odpowiedział na pytanie - Skąd mamy znać te sugestie a nadto wiedzieć, że pochodzą właśnie od Nich ?

Kosmiczny obiekt znaleziono w Rosji W Patomskij Kraterze Tunguskim .

Narrator opowiada o sensacyjnym odkryciu w Rosji. Na głębokości 100 metrów poniżej krateru Patomskiy leży ogromny obiekt o cylindrycznym kształcie elipsy . Rozmiary obiektu są ogromne -600 metrów. Uderzył w wapienne skały wyciskając ponad milion ton kamieni -. I leży na głębokości 100 metrów od powierzchnią

Mówi też, że wokół krateru wykazano oznaki promieniowania. Drop Ship spadł sto lat temu (1908).

Ponadto, rosyjscy naukowcy udowodnili, że to nie meteor lub krater uderzeniowy asteroid, i nie ma nic wspólnego z meteorytem lub kraterem po asteroidzie.

Plejadanie w rozmowach z Billym Meyerem opowiadali o kosmicznym obiekcie który musiał się unicestwić i zrobił to nad Tunguską - w bezludnym terenie ..

Ukryta Zawartość

Jeśli chodzi o tę ostatnią kwestię .... to raczej udowodniono, że to był spory meteoryt, który eksplodował nad ziemią .... bo nie ma zdnych sladów OBCEGO !

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Rambo

Przekazów w netcie jest dużo. Zacznij się interesować to będziesz wiedział. Zwracaj uwagę na nową wiedzę.Te strony które podałem są godne uwagi.

Zwracaj uwagę na przekazy od St. Germain.

Ukryta Zawartość

Tu jest część interesującego przekazu.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Przekazów w netcie jest dużo. Zacznij się interesować to będziesz wiedział. Zwracaj uwagę na nową wiedzę.Te strony które podałem są godne uwagi.

Zwracaj uwagę na przekazy od St. Germain.

Ukryta Zawartość

No dobrze ale skad wiesz, ze te przekazy pochodza wlasnie od nich? Czesto przekazy channelingowe wykonuja osoby z zaburzeniami umyslowymi a wtedy o kontakt nie trudno tudziez sa w specyficznym transie (opisywany przeze mnie efekt sprzezenia zwrotnego). Podobnie bylo z kontaktami z Wingmakers a potem udowodniono, ze Wingmakers to fikcja literacka. Tak wiec, ostroznosc przede wszystkim! No ale jak Ty wylawiasz te PRAWDZIWE przekazy? (przepraszam za literowki).

Ukryta Zawartość

To bądź ostrożny. Każdy z nas w swoim życiu decyduje sam.

Krótko mówiąc co z tym zrobisz twoja sprawa.

Wingmarkers to faktycznie oszuści.

Ciekawa stronka.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To bądź ostrożny. Każdy z nas w swoim życiu decyduje sam.

Krótko mówiąc co z tym zrobisz twoja sprawa.

Wingmarkers to faktycznie oszuści.

Ciekawa stronka.

Ukryta Zawartość

W takim układzie sugerujesz, że informacje na stronie

Ukryta Zawartość

są prawdziwe .... od NICH ?

Ps. Dlaczego ostrożność? Wiedz, że wiele niezwykłych wydarzeń, ruchów było zainicjowane fikcją. Tak było w przypadku, Różokrzyżowców, Zakonu Syjonu, kościoła rzymskiego, rasy aryjskiej czy wreszcie Wingmakers i wielu, wielu innych idei, które zamąciły umysłami ludźmi.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Rambo

Tą stronę poleciłem jako interesującą. Nie twierdzę, że zawiera 100% prawdy. Masz głowę to z niej korzystaj.

Jeden z przekazów lorda Ashatara.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To prawda. internet jest wręcz przepełniony informacjami na temat. Zwłaszcza od czasu, kiedy "pisać każdy może". Jeśli jednak do poszukiwań zaprzęgniemy własny rozum, a także każdy przypadek poddamy analizie, będzie dobrze.

Gość Tubatoon

(Konto usunięte)

Obecnie przechodzimy przyspieszony proces ewolucji.

Taaaaa, co widać, słychać i czuć.

Ludzie odrzucili Boga, czego skutkiem jest postępujące zezwierzęcenie ludzkości i coraz powszechniejsza wiara w ET, astrologię, numerologię, energie kosmiczne i inne zabobony.

To prawda. internet jest wręcz przepełniony informacjami na temat. Zwłaszcza od czasu, kiedy "pisać każdy może". Jeśli jednak do poszukiwań zaprzęgniemy własny rozum, a także każdy przypadek poddamy analizie, będzie dobrze.

Nie zgadzam się z kolegą. Jeśli porządnie zaprzęgniemy rozum (nie zmącony chorobą psychiczną tudzież nawiedzeniem) wówczas świat zostanie odczarowany i zrobi się smutny.

Chociaż można zwrócić uwagę na naukę i zobaczyć, że świat jest dość niezwykły np. najprawdopodobniej żyjemy w środku wielkiego nadprzewodnika, co wynika m.in. z mniejszej prędkości gluonów niż powinna być. Powinny mieć one - ze względu na podobieństwa w budowie do fotonów - prędkość zbliżoną do C. Żeby prosto powiedzieć .... fotony w nadprzewodniku zmniejszają swoją prędkość i stąd analogia do gluonów.

Edytowane przez Rambo

Gość Tubatoon

(Konto usunięte)

Tą stronę poleciłem jako interesującą. Nie twierdzę, że zawiera 100% prawdy. Masz głowę to z niej korzystaj.

http://wolnaplaneta.pl/terra/2012/02/29/29-02-2012-transformator-lord-ashtar/

Bełkot, bełkot, po trzykroć bełkot.

Ludzie odrzucili Boga, czego skutkiem jest postępujące zezwierzęcenie ludzkości i coraz powszechniejsza wiara w ET, astrologię, numerologię, energie kosmiczne i inne zabobony.

To głęboka prawda .... nie wiem czy nawet do końca ludzie zdają sobie z tego sprawę. Bóg, ten w przekazów kościelnych i ze ST jest jednak już niestrawny w dzisiejszych czasach i dlatego nie może być lekiem na całe zło. Jeśli więc nie bóg Żydów (dość prymitywny obraz) ... to ET i UFO.

Ps. Mam prośbę - wszyscy razem skupmy się na chwilę np. o godz. 13.00 i wyemitujmy mentalnie światło miłości do lorda Ashatara. W grupie siła !!!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie zgadzam się z kolegą. Jeśli porządnie zaprzęgniemy rozum (nie zmącony chorobą psychiczną tudzież nawiedzeniem) wówczas świat zostanie odczarowany i zrobi się smutny.

Ja zdaję sobie sprawę z tego, że nawiedzenie bądź choroba psychiczna znacznie ubarwią naszą rzeczywistość. Ale i bez tego (jak mniemam) jest ona dla mnie niesamowicie kolorowa i ciekawa, i nadal pozostająca w sporym ukryciu. I ciągle są jakieś wyzwania z tym związane.

Jak wrócę do domu (wieczorem) poszperam w swojej bibliotece. Mam tam pewną książkę. Może się spodobać.

Edytowane przez DeeS
Gość Tubatoon

(Konto usunięte)

Bóg, ten w przekazów kościelnych i ze ST jest jednak już niestrawny w dzisiejszych czasach i dlatego nie może być lekiem na całe zło.

Jeśli Bóg jest niestrawny w dzisiejszych czasach, to tym gorzej dla dzisiejszych czasów.

Ludzie odchodzą od Jezusa i tworzą sobie alternatywę w postaci złotowłosego lorda z mentalnym światełkiem na piersiach. Do tego srebrne jednorożce i tęczowa fontanna wielkości połowy stanu Kalifornia. Niesamowicie rozwinięci duchowo pederaści rozmawiający przez grawitacyjne komórki plus perpetum mobile dla każdego... dawno wojny nie bylo.

Nie zebym sie czepial...

Gość Tubatoon

(Konto usunięte)

http://wolnaplaneta.pl/terra/2012/02/29/29-02-2012-transformator-lord-ashtar/

Nie dośc że bełkocze, to jeszcze bluźni:

"[...]

Ja Jestem

LORD ASHTAR"

Ps. Mam prośbę - wszyscy razem skupmy się na chwilę np. o godz. 13.00 i wyemitujmy mentalnie światło miłości do lorda Ashatara. W grupie siła !!!

Każdego dnia i o każdej porze powinniśmy się kierować miłością , bierzmy przykład z Jezusa Chrystusa .

1 list do Koryntian :

31 Przeto czy jecie, czy pijecie, czy cokolwiek innego czynicie, wszystko na chwałę Bożą czyńcie 32 Nie bądźcie zgorszeniem ani dla Żydów, ani dla Greków, ani dla Kościoła Bożego, 33 podobnie jak ja, który się staram przypodobać wszystkim pod każdym względem nie szukając własnej korzyści, lecz dobra wielu, aby byli zbawieni.

Piotr

Ludzie odchodzą od Jezusa i tworzą sobie alternatywę w postaci złotowłosego lorda z mentalnym światełkiem na piersiach. Do tego srebrne jednorożce i tęczowa fontanna wielkości połowy stanu Kalifornia. Niesamowicie rozwinięci duchowo pederaści rozmawiający przez grawitacyjne komórki plus perpetum mobile dla każdego... dawno wojny nie bylo.

Nie zebym sie czepial...

Dowcip polega na ty, że Ashatar istnieje. Wątku nie opuszczasz?

=============================================

Ostatnio w moje ręce wpadła książka " PLANETA WENUS DZIEŁEM BOGÓW-KOSMITÓW " MARTINA HEINRICHA

Polecam. Można ze zdjęć odczytać słowo wstępne i przedmowę.

.

.

.

Ukryta Zawartość

post-27801-0-27369900-1366216821_thumb.jpg

post-27801-0-39883200-1366217004_thumb.jpg

post-27801-0-08815400-1366217023_thumb.jpg

post-27801-0-16776000-1366217106_thumb.jpg

post-27801-0-68638000-1366217120_thumb.jpg

post-27801-0-26721900-1366217207_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

.

.

Kolejność jednego zdjęcia została pomylona.

Ukryta Zawartość

post-27801-0-75511100-1366217383_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No cóż... kocham temat UFO i obcych cywilizacji, na żadne "przekazy" nie dam się jednak nabrać.

"Przekazowcy", "kontaktowcy", "chanellingowcy" i inne tego typu towarzystwo po prostu mnie śmieszy.

Tu macie gościa w podobnym typie: Tomek - ten akurat jest biedny i chory. Można mu współczuć ale czy można traktować go poważnie?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez il Dottore

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.