Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Ja bym na twoim miejscu takim rozbawionym nie był.

Bo jeśli okaże się, a można przynajmniej tak domniemywać że spotkania i rozmowy z istotami pozaziemskimi są niczym innym jak właśnie efektem po zażyciu narkotyków (nawet tych miękkich, również niedozwolonych) to cały ten temat będzie do zamknięcia.

Bo to że coś lata nad naszymi głowami, to nie ulega nawet najmniejszej wątpliwości.

Tylko że w bliższym lub dalszym czasie można na to latanie znaleźć odpowiedź - co to lata.

Ale pisanie i zamieszczanie tego typu materiałów, i lokowanie ich w jakiejś rzekomej domenie wiedzy jest zwykłym nadużyciem pod którym żaden z szanujących się naukowców nie podpisze ...może co najwyżej psychiatra pracujący z uzależnionymi.

Edytowane przez stary bej

Informacje tworzą wiedzę. Ta zmienia świadomość. O nowej fizyce wszechświata, o nowym jego modelu przekraczającym kilkukrotnie obecny. Również na temat narkotyków i uzależnień. Zachęcam zapoznać się i nie zamykać w starych pasujących raczej do średniowiecznych poglądach.

Praktyka Hiperfizyki - Rozmowy Zaawansowane, Jacek Czapiewski, Joanna Rajska

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Obejrzałem w całości ten materiał i tylko jedno pytanie mi się ciśnie na usta - czy oni już przestali ćpać ?

Niewątpliwie należy ich pochwalić za pomysł na życie, bo pisarze książek o tematyce science fiction zawsze miało i ma swoje grono wielbicieli.

Jednak to pisane przez "natchnionych" autorów zaczyna być wtórne i monotematyczne w treści, a co gorsza treść nie posiada innych bohaterów jak tylko ich samych.

Dlaczego tak jest ? - z prostej przyczyny, to są doznania ludzi na haju, czyli niewątpliwie jest to materiał bardzo ciekawy, ale dla lekarzy psychiatrów.

Pytanie kolejne - który z psychiatrów w celu rozpoznania schorzenia będzie chciał to wszystko czytać ?

"Pochwała pochwałą", ale od tej "pochwały" ważniejsza jest chyba naganność tego procederu, czyli ogłupianie i w sumie nakłanianie do ćpania innych, bo taki wniosek można wysnuć z ich wypowiedzi - mogę to udowodnić publikując dosłowne wypowiedzi p. Rajskiej i p. Czpiewskiego.

Zastanawiam się jeszcze nad tym - kiedy ktoś odważy się "zaprosić" tą dwójkę na test THC ?

Bardzo możliwe że nikt, zwłaszcza że nie są te osoby "fizycznym" zagrożeniem dla otoczenia, a zważywszy na trendy wśród rządzących, to są oni nawet im na rękę.

Łatwiej się rządzi i steruje otumanionymi narkotykami, niż zdroworozsądkowo podchodzącymi do otaczającej nas rzeczywistości obywatelami.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

UWAGA !

* Strona internetowa dla telepatia wydarzenie na żywo na 16 Luty 2014:

Ukryta Zawartość

Już za 2 minuty łączymy się telepatycznie z Kosmitami! Nie przegapić!!! :D

Ukryta Zawartość

Arton! Jesteś z nami jeszcze? Połączyłeś się telepatycznie? Opowiedz z kim żeś gadał? Mnie się niestety nie udało, zapewne przez tę cholerną niższą świadomość :-(

Opowiadaj jak to było wśród braci o wyższej świadomości.

W.

Niewykluczone, że wkroczył na inny poziom świadomości, wibracji, lub być może w inny wymiar. Ważne, żeby o naszym forum szepnął słówko tym wyższym Istotom, może by chociaż jakiś ciekawy schemacik wzmacniacza wstawili.

>vlado

Niektórzy chcą mnie tu razem z tym wątkiem spalić na stosie. Powiem tak , będzie dostępne tłumaczenie to zamieszczę je. Każdy kto się trochę orientuje to wie, że telepatia jest podstawową formą komunikowania się istot w szerokim wszechświecie. Przypomina mi się przypadek gościa, który przekazał ufokowi by się wynosili z naszego Księżyca na co ten miał się ofuknąć. że względu na przeszłóść /karma/ są nam trochę winni i od nich sporo otrzymamy. Jednak poza nielicznymi wyjątkami bez naszej zgody nie mają prawa w nasze życie ingerować i tak głównej mierze myślę będzie. Choć nadzór i ingerencja generalnie jest ale bez naszej świadomości.

Ukryta Zawartość

tu sporo o telepatii...

Ukryta Zawartość

Rozmowy Zaawansowane , Joanna Rajska

rozprzestrzenianie szarlatanerii, która to tej Pani nie raz już została już udowodniona, powinno być karane obcięciem palucha wciskającego Enter

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

telepatia jest podstawową formą komunikowania się istot w szerokim wszechświecie

bez naszej zgody nie mają prawa w nasze życie ingerować

ingerencja generalnie jest ale bez naszej świadomości

Czyli co? NIC się nie dzieje i działo nie będzie ale teraz Arton będzie lansował tezę, że owszem dzieje się bardzo dużo ale poza naszą świadomością.

Przypominam jednak że NAJPÓŹNIEJ 1 listopada pokaże się nam statek matka. Czy może też ukaże sięnam telepatycznie poza świadomością?

Powiem tak , będzie dostępne tłumaczenie to zamieszczę je. Każdy kto się trochę orientuje to wie, że telepatia jest podstawową formą komunikowania się istot w szerokim wszechświecie.

Tłumaczenie czego Artonie? Przekazu telepatycznego? Toż przekaz telepatyczny każdy odbiera we własnym języku i znanych skojarzeniach. I jeśli możesz to wytłumacz mi który to jest ten "szeroki" wszechświat?

Pozdrawiam Włodek.

Artonie, powiedz proszę, jeśli masz taką wiedzę, czy ten statek matka się nam ukaże?

Czy może stworzysz teorię że on się pokazał tylko go nie widzimy?

pozdrawiam

>pawcio

Na obecną chwilę nie interesuję się tym. . Jak widzisz od tamtego postu do tej pory zamieściłem dużo nowych informacji. Ogólnie mogę powiedzieć, że jak ET obiecywało to potem demonstrowali swoją obecność. Ja na twoim miejscu zbyt mocno bym się do tego nie przywiązywał.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Każdy dogmat nie poddający się ocenie oficjalnie prezentowanej nauki będzie tylko nic nie znaczącym dogmatem.

Bo dogmat jest prawdą niepodważalną, przyjmowaną bez dowodu - Leszek Kołakowski.

Ale jak wiemy, każdy dogmat to nic innego jak wyraźny zakaz myślenia - Ludwig Feuerbach.

Proszę pokazać te dowody.

ja ze ślepym rozmawiać o kolorach!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Użytkownik ARTON55 dnia 15.02.2014 - 01:15 napisał

Ludzie są ciemni w swojej masie.... Ja mam tego świadomość.

taką to ma każdy z nas patrząc na prężącą się wspaniałość w lustrze

a posiadasz jeszcze jakąś bardziej przydatną?

nie odpowiedziałeś na mój #2398

widać po tym "blogu", że interesuje Cię jedynie wyszukiwanie jakichś beznadziei o sensacyjnym wydźwięku

a o owym "wspaniałym rozwoju duchowym człowieka" masz tyle pojęcia tyle, ile widać po wyborze zamieszczanych "njusów"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez mamel

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.