Skocz do zawartości
IGNORED

Konsultacje społeczne ws. wieku emerytalnego

Koolo

Rekomendowane odpowiedzi

Wydłużenie wieku emerytalnego do 67 lat jest kolejną zbrodnią przeciw Polakom - rdzennym Polakom...>>>czyli rdzennym 63.a nierdzennych mozna by 70lat.Ile od was mozna jeszce wyciagnac glupot to az sie we lbie nie miesci.Rdzenni niemcy maja 67 ale nie wiem jak nierdzenni ...

muls, a czy ciebie jakiekolwiek wydłużanie jeszcze dotyczy ?

nie męcz psa, tylko kup sobie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) i "będziesz pan zadowolony" a i do hi-endu bliżej.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Rdzenny , nierdzenny każdy żyć jakoś musi .

Niech każdy żyje u siebie, i da żyć innym.

Nam nie potrzeba obcych drogowskazów, sami się wyżywimy - rolnictwo pada, a o reszcie przemysłu nie wspomnę.

a ty moze kapelusz na ...koniuszek.Bedziesz wygladał..powazniej.

Nie musisz mojego aż tak promować, jeszcze się dziołchy z warwsiawy zlecom.

Opublikowano · Ukryte przez jozwa maryn, 20 Sierpnia 2012 - Brak powodu
Ukryte przez jozwa maryn, 20 Sierpnia 2012 - Brak powodu

a czy jako rdzenny masz wystarczajacego fiuta??male nam som nie potrzebne rolnictow pada///Nic o tym nie slyszalem .Padaja tylko idioci..

nie wiem czy jako rdzennemu masz na co zawiesic tego... kapelusza.

Nie o to mi chodzi , po co robimy podziały na rdzennych i nierdzennych Polaków , przecież to niczego nie dowodzi - przynajmniej chcę w to wierzyć .

Piotr

po co robimy podziały na rdzennych i nierdzennych Polaków , przecież to niczego nie dowodzi - przynajmniej chcę w to wierzyć

No właśnie, jak piszesz takie rzeczy bez zastanowienia się nad ich sensem to później - jest jak jest, a jest bardzo źle.

muls się licytuje na długość fiutka, a z czy bez napletka ?

a z czy bez napletka ?>>> jak ci starczy to naciagnji na glowe.Paru zaimponujesz..Niewatpliwie beda to ..rdzenni.

Opublikowano · Ukryte przez jozwa maryn, 20 Sierpnia 2012 - rasistowskie
Ukryte przez jozwa maryn, 20 Sierpnia 2012 - rasistowskie

Powiem jaśniej ; czy to , że moja prababcia była japonką lub żydówką skreśla mnie z listy Polaków lub rdzennych Polaków ?

O rdzenności Polaków i żydów, dał prawdę, w swoim wpisie Piotr Ryka (dziwne, że nie został zbanowany) i ja się z tym wpisem w pełni zgadzam.

Społeczność żydowska miała wręcz zakazane, krzyżowanie swojej krwi z podludźmi.

Takie same odnalazłem przekazy naukowe, co do rzeczonego w kwestii, a rzekomego Polaków mordu w Jedwabnem.

Nie będziecie mnie chyba podpuszczać "koledzy" na kolejnego bana ? - przecież wam o to chodzi.

Gonzo, nie zadzieraj z ... mów, że nic nie wiesz, nie znasz się, a w ogóle zarobiony jesteś, a twój forumowy żywot błogosławion będzie...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Opublikowano · Ukryte przez jozwa maryn, 20 Sierpnia 2012 - żenujące ogólnie
Ukryte przez jozwa maryn, 20 Sierpnia 2012 - żenujące ogólnie

Gonzo, nie zadzieraj z ... mów, że nic nie wiesz, nie znasz się, a w ogóle zarobiony jesteś, a twój forumowy żywot błogosławion będzie...

Może masz i rację, ale tych zaproszonych do mnie zawsze każę spuścić gacie do kolan, aby wiedzieć z kim gadam.

O rdzenności Polaków i żydów, dał prawdę, w swoim wpisie Piotr Ryka (dziwne, że nie został zbanowany) i ja się z tym wpisem w pełni zgadzam.

Społeczność żydowska miała wręcz zakazane, krzyżowanie swojej krwi z podludźmi.

Takie same odnalazłem przekazy naukowe, co do rzeczonego w kwestii, a rzekomego Polaków mordu w Jedwabnem.

Nie będziecie mnie chyba podpuszczać "koledzy" na kolejnego bana ? - przecież wam o to chodzi.

Ja panie Gonzo nie podpuszczam , jestem Polakiem , do pana jak i zarówno p. Ryki mam bardzo wiele szacunku i niekłamanej sympatii , denerwuję się jedynie , że nic nie robimy w tym kierunku aby żyło nam się lepiej . Czemu nie zdemaskujemy Żydów w Polskim Rządzie i nie odsuniemy ich od władzy , jak bardzo jeszcze muszą nas poniżyć abyśmy stanęli ponad podziałami i zjednoczyli się we wspólnej sprawie , to pytanie do wszystkich ?

Moją dezaprobatę i oburzenie z powodu usunięcia całego tematu pana Ryki już wyraziłem i myślę , że koresponduje ona(o) z większością na tym forum , Piotrek

Może masz i rację, ale tych zaproszonych do mnie zawsze każę spuścić gacie do kolan, aby wiedzieć z kim gadam.

A jak sprawdzić Żydowską płeć piękną ?

Jak już napisałem onegdaj i jeszcze raz powtórzę : SRAŁ PIES takie forum , gdzie knebluje się nam usta , Moderacja powinna zdawać sobie sprawę z tego , że to bez NAS nie będzie tegoż forum a nie vice versa !

Dodam jeszcze , że nie jestem rasistą , antysemitą czy nacjonalistą ale każdy niech rządzi w swoim ogródku !

Piotr

Opublikowano · Ukryte przez jozwa maryn, 20 Sierpnia 2012 - wulgaryzmy
Ukryte przez jozwa maryn, 20 Sierpnia 2012 - wulgaryzmy

Ależ moderacja zdaje sobie z tego sprawę, jak i z tego że userów nie zabraknie więc jebał pies nieprawomyślnych userów:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Opublikowano · Ukryte przez jozwa maryn, 20 Sierpnia 2012 - rasistowskie
Ukryte przez jozwa maryn, 20 Sierpnia 2012 - rasistowskie

Czemu nie zdemaskujemy Żydów w Polskim Rządzie i nie odsuniemy ich od władzy , jak bardzo jeszcze muszą nas poniżyć abyśmy stanęli ponad podziałami i zjednoczyli się we wspólnej sprawie , to pytanie do wszystkich

Czy widzisz Pan jakiś problem z dostępem do nazwisk ? -

Ukryta Zawartość

Wystarczy "poklepać po plecach dziadka google", a w tej i w innych kwestiach jest jeszcze wiele do przeczytania - na szczęście, a i na nie szczęście, w internecie nic nie ginie.

odpuście bo kolejny wątek trafi do niebytu

Niech i trafi, ale niech przynajmniej mają świadomość że 67 lat pracy to jest WYROK śmierci, i to z premedytacją.

Kto dożyje do takiego wieku ? ja mam 56 (2 września kończę) i już się kostucha dwukrotnie się o mnie upominała.

Mocniejszych w zdrowiu zostało paru ... powstańców.

O jakim standardzie życia mogą mówić Polacy, nawet CI co wyjechali ?

A czy wrócą - gdzie i do czego ? albo z miłości, albo z głupoty - przecież to jest kolejny etap (umyślny) wynarodowienia Polaków.

Czy nikt tego nie rozumie ?

Ukryta Zawartość

Ależ moderacja zdaje sobie z tego sprawę, jak i z tego że userów nie zabraknie więc jebał pies nieprawomyślnych userów:)

Fakt , o tym nie pomyślałem .

Ukryta Zawartość

Wystarczy "poklepać po plecach dziadka google", a w tej i w innych kwestiach jest jeszcze wiele do przeczytania - na szczęście, a i na nie szczęście, w internecie nic nie ginie.

Niech i trafi, ale niech przynajmniej mają świadomość że 67 lat pracy to jest WYROK śmierci, i to z premedytacją.

Kto dożyje do takiego wieku ? ja mam 56 (2 września kończę) i już się kostucha dwukrotnie się o mnie upominała.

A czy wrócą - gdzie i do czego ? albo z miłości, albo z głupoty - przecież to jest kolejny etap (umyślny) wynarodowienia Polaków.

Poklepię , oj poklepię .

Ukryta Zawartość

Piotr

poprawność polityczna nie dopuszcza dominacji rozumu nad głupotą

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Opublikowano · Ukryte przez jozwa maryn, 20 Sierpnia 2012 - żenująco rasistowskie
Ukryte przez jozwa maryn, 20 Sierpnia 2012 - żenująco rasistowskie

No i jeszcze jedna sprawa, tak na zakończenie moich roszczeń.

Skoro obecne prawo, we wszelkich jego klauzurach, zostało ustanowione przez

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) to to prawo nie powinno dotyczyć Plaków.

Co za tym idzie, obecne prawo o wieku emerytalnym, będąc z natury szkodliwym prawem dla wszystkich Polaków, powinno być zdelegalizowanym ustępem, albo się tam znaleźć, co najmniej na rolce papieru toaletowego.

Mam 100% pewność, że wszystkie zapisy prawne są tak formułowane przez autorów tychże pomysłów, aby ich treść była jak najmniej zrozumiała przez przeciętnego zjadacza chleba.

A skoro tak jest, to jest to podstawa do tego, aby można było przypuszczać że tymi postanowieniami prawnymi można manipulować.

To się nawet dzieje na co dzień, wystarczy poczytać zajawki z for informacyjnych.

Rowerzysta za prowadzenie roweru w stanie wskazującym dostaje kilka lat odsiadki, a z wielokrotnego sprzeniewierzyciela majątku prywatnego (wiadomej proweniencji banku) robi się czislidera.

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

"Czy chcę przez to powiedzieć, że jesteśmy narodem rasistów? Ależ nie, jesteśmy narodem sk***ysynów!" (A. Perez-Reverte).

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) to to prawo nie powinno dotyczyć Plaków.

Masz tu jeszcze do swojego pamiętnika:

cytat z :

Ukryta Zawartość

"- Dążę do prawdy. Ci ludzie ukrywają pochodzenie dla korzyści materialnych - tłumaczy swoje działania Halina W. Według niej żydowskie korzenie miał m.in. Jan Paweł II. - Czuję się przez niego oszukana. Matka papieża była Żydówką. On oszukał nie tylko mnie, ale cały naród polski. On oszukał cały świat. Dla mnie to bolesne, że człowiek, który mnie oszukał, nazywany jest błogosławionym. To nieporozumienie. Jako syn rodu żydowskiego Jan Paweł II wepchnął katolicką Polskę do ateistycznej Unii Europejskiej - dodaje."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Opublikowano · Ukryte przez jozwa maryn, 20 Sierpnia 2012 - żenująco rasistowskie
Ukryte przez jozwa maryn, 20 Sierpnia 2012 - żenująco rasistowskie

Jednym słowem , antysemici znów mają wielki problem , jak pogodzić nienawiść do Żydów ze świadomością korzeni JP II .

Ukryta Zawartość

Przejrzałem listę do której podał pan link i zamieszczam jeden z jej fragmentów :

Lech "Bolek" Wałęsa - Lejba Kohne - wrog #1 Polskości, Narodu Polskiego i Wolnego i Niepodleglego Państwa Polskiego,

polonofob, dywersant, agent SB - od lat 70tych, Tajny Wspołpracownik SB pseudonim "Bolek", hucpiarz, świnia Orwell'owska,

zbrodniarz - uczestnik porozumienia ponad głowami narodu polskiego ze zbrodniarzami PZPR i SB - tajne rozmowy w Magdalence i

"okrągły stoł"; Odegrał ogromną rolę w zablokowaniu autentycznego rozliczenia z komunizmem i utrzymaniu polityki “grubej kreski”,

przywrocił świadczenia zbrodniarzom z UB i SB; przyczynił się do zniszczenia autentycznej "Solidarności" i antykomunistycznej i

niepogległościowej prawicy w Polsce; kawaler Orderu Orła Białego - był prezydentem Ŝydokomuny i wszystkich UBekow.

Oto słowa pułkownika Wojska Polskiego: "Widziałem akta Wałęsy, zebrane przez nasz wywiad wojskowy. Ojcem Wałęsy był niemiecki

Zyd Kochne, słuŜący w wojsku niemieckim. Bronił w 1945 roku Gdyni przed nacierającą armią sowiecką. Wraz ze swym oddziałem

zdąŜył się wycofać drogą morską na zachod Niemiec i tam poddał się Amerykanom. Udowodnił swoje ukrywane przed Niemcami

Ŝydostwo i został zabrany do USA. Tam umarł w dostatku. Wałęsę wychowywał brat ojca, ktory pozostał w Polsce"; więcej o "Bolku"

Wałęsie tu --

Ukryta Zawartość

Zastanawiam się ile jest w tym prawdy a ile spreparowanych faktów ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Piotr

• Redaktorzy

Panowie, to chyba nie miejsce na publikowanie majaczeń, że to panie Kaczyński to Kalksztajn, a Kwaśniewszki Kwassztajn? Zresztą panowie specjaliści od kompilowania dramatycznych biografii mocno się postarali, bo nazwisko Kalksztajn to jednocześnie nazwisko zdrajcy i konfidenta Gestapo z czasów IIWW. Przepraszam z góry urażonych po linii narodowościowej, ale całe to scheisse zaraz wylatuje.

Bo to metody przenoszenia rzeczywistych problemów na spersonifikowane grupy społeczne stare jak ludzkość tak samo jak i jej głupota. A cel zawsze jeden - zdobycie i utrzymywanie władzy.

Ciekawe czy w Korei Północnej to też Żydzi...

Panowie, to chyba nie miejsce na publikowanie majaczeń, że to panie Kaczyński to Kalksztajn, a Kwaśniewszki Kwassztajn? Zresztą panowie specjaliści od kompilowania dramatycznych biografii mocno się postarali, bo nazwisko Kalksztajn to jednocześnie nazwisko zdrajcy i konfidenta Gestapo z czasów IIWW. Przepraszam z góry urażonych po linii narodowościowej, ale całe to scheisse zaraz wylatuje.

chiba moderacja troche szaleje jak po szaleju.wszyscy to zydzi niezaleznie jak sie nazywajom.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.