Skocz do zawartości
IGNORED

USA . Mocarstwo, ostoja wolności i demokracji, obrońca pokoju?

Gość dziadekwłodek

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Zimna ryba. Takie określenie zawsze kojarzyło mi się z rekinem. Taka w polityce jest krwiożercza Hillary. O zimnej rybie i jej mężu ma zamiar napisać Monika: http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,102433,12519263,Lewinsky_opisze_swoj_romans_z_Clintonem___jego_upodobania.html.

Nie dziwię się Clintonowi, że w jej pochwie zatapiał drogie cygara. Szkoda tylko, że dla zamaskowania braku satysfakcjonującego seksu z żoną, odpalał śmiercionośne rakiety!

• Redaktorzy

To analiza polityczna? Nb., panna Lewinsky musi mieć błony śluzowe z żelaza, jeśli wytrzymywały kontakt z liśćmi tytoniu.

To analiza polityczna? Nb., panna Lewinsky musi mieć błony śluzowe z żelaza, jeśli wytrzymywały kontakt z liśćmi tytoniu.

Ale Bill nie przechowywał cygar w Monisi tylko ją - jeżeli tak można powiedzieć - sondował.

A przecież sondowanie elektoratu jest powinnością każdego prawdziwego polityka ;-).

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Nie mogłem się zdecydować co analizować - politykę czy upodobania seksualne Clintona. Specem od prezydentów USAmeryki jest prof. Longin Pastusiak. Jak już czegoś nie napisał, to na pewno jeszcze napisze.

Witam!

Nie wiem czy wiecie i czy czytaliscie!!

ale dzisiaj prezydent najwiekszego mocarstwa na swiecie postanowil wykupic czas antenowy w wielu stacjach telewizyjnach w krajach islamskich i puszcza nakrecony przez siebie film w ktorym przeprasza muzulmanow hmm ... no wlasnie niby za co on ma ich przepraszac ??

Wedlug mnie to jest juz parodia! Czas tylko czekac kiedy muzulmanie oficjalnie obwolaja na calym swiecie dzichad!!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

• Moderatorzy

Witam!

ale dzisiaj prezydent najwiekszego mocarstwa na swiecie postanowil wykupic czas antenowy w wielu stacjach telewizyjnach w krajach islamskich i puszcza nakrecony przez siebie film w ktorym przeprasza muzulmanow hmm ... no wlasnie niby za co on ma ich przepraszac ??

Wedlug mnie to jest juz parodia! Czas tylko czekac kiedy muzulmanie oficjalnie obwolaja na calym swiecie dzichad!!

dla mnie to oznaka słabości i bezradności, to tylko zachęci wrogów USA do bardziej zdecydowanych kroków,

uważam że większe wrażenie wywarłoby wezwanie lub wydalenie dyplomatów krajów, które paliły flagi USA i bezpośrednia deklaracja, że każdy niezadowolony muzułmanin zostanie wydalony z USA ,a winni zamochów i śmierci zostaną zabici bez względu na miejsce w którym przebywają i bez prawa do demokratycznej rozprawy sądowej bo demokracji nie przestrzegają.

ot tak taki amerykański dzihad.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

hmm nic nie widac jak wkleje link z yautube,

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Moderatorzy

Taki krewki jesteś? To ja ci mówię wojny nie będzie. Cieszysz się?

to wg. Ciebie panuje pokój ? wolne żarty.

nie jestem sympatykiem tego jak postępuje USA zarówno z nieprzyjaciółmi jak i sojusznikami, ale lubię kiedy nazywa się rzeczy po imieniu.

obecnie to na świecie sytuacja jest analogiczna,do tej kiedy kiedy opluwany mówi, że pada deszcz

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

'Adam Sikora'

Witam!

Ukryta Zawartość

Nie wierzę w szczerość tych wypowiedzi , jak zwykle czyny zagłuszają słowa lub jest to kolejna gierka USA .

Ukryta Zawartość

Piotr

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)
  • 2 tygodnie później...

Obama przegrał debatę z Romney'em - jak miło, mam nadzieję że ta lewicowo-islamistyczna pacynka nie wygra wyborów.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Obama przegrał debatę z Romney'em - jak miło, mam nadzieję że ta lewicowo-islamistyczna pacynka nie wygra wyborów.

Obama nie jest lewicowo islamistyczna pacynka,

Ja mam nadzieje ze ponownie wygra Obama i ze nareszcie bedzie mogl zrealizowac swoje poglady.

• 3 tygodnie później...

Ukryta Zawartość

zbliza sie wielki huragan ,

na tym Manhatanie bedzie sie dzialo , mam nadzieje ze te wszystkie wiezowce wytrzymaja takie obciazenie wiatrem !!

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

- patrz na końcową grafikę.

nikt nie myśli więc nikt się nie dziwi

a nie tak dawno poinformowali, że pozamykają wszelkiej maści międzynarodowych obserwatorów

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

"...08:28 "Parafrazując Blaira: Demografia, demografia, demografia. Nie można wygrać wyborów w Ameryce bez czarnoskórych, Latynosów i młodzieży" – komentuje Anne Applebaum na Twitterze..." - z jednego z portali internetowych.

Przestroga dla Europy, tam jest to tylko mniejszość rasowa - społeczna, w EU rośnie mniejszość religijna (islam), która ma dużo większą determinację i poziom niezintegrowania. A socjaliści będą chcieli doprowadzić do sytuacji jak w Stanach, gdzie głos mniejszości (czy to nie paranoja) będzie decydował o dokonywanych wyborach.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

• 2 tygodnie później...
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)
  • 3 tygodnie później...

W czwartek USA przyznalo sie ze przeprowadzili w Nevadzie podziemny test atomowy.

Oczywiscie odrazu Iran skrytykowal USA.

powolujac sie na miedzynarodowy zakaz stosowanie broni atomowej.

W Polsce to sie mowi tak:

"Co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie! "

Czyli USA moze , Iran, Korea i inne pionki maja zakaz :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

kostrzewa w dodatku zorbas :-) A wyjaśnił w czym taki jakiś tam jeden pajac zza oceanu były lepszy dla nas od innego?

Czy miał na myśli może tylko że bielszy?

• 7 miesięcy później...
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

W nadmiernym eksponowaniu roli Murzynów. Wygląda na to, że ten prezydent zaczyna mówić "My Murzyni" zamiast "My Naród".

Nie pytasz dlaczego jest najgorszy?

A do tego manifestacje w całym kraju domagające się linczu czy czegoś, nie wiadomo czego, na ochroniarzu który zastrzelił bandziora w obronie własnej. Bo bandzior był czarny, a ochroniarz nie dość czarny aby strzelać.

Obama dolał oliwy do ognia twierdząc że gdyby miał syna, to wychowałby go na agresywnego złodziejaszka. Cóż za szczerość !

Myślę że problemy społeczne zakończą hegemonię USA znacznie skuteczniej niż schizofreniczna polityka zagraniczna.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

W Egipcie pod obaleniu legalnie wybranych władz, krwawo pacyfikuje wystąpienia zwolenników Ligi Muzułmańskiej: http://konflikty.wp.pl/kat,125594,title,Bractwo-ok-70-zabitych-w-ataku-sil-bezpieczenstwa-w-Kairze,wid,15849464,wiadomosc.html

USAmeryka oświadczyła, że nie będzie oceniała działań armii. Przykład praktycznego zastosowania doktryny Obamy o podwójnej moralności w polityce.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Propagandówka MON "Polska Zbrojna" agituje:

"Niektórzy wątpią, czy NATO i międzynarodowa koalicja odniesie sukces w Afganistanie. Ja nie należę do tego grona. Obserwując działania amerykańskich i polskich żołnierzy, jestem przekonany, że możemy wygrać i wygramy – powiedział gen. Martin E. Dempsey." http://www.polska-zbrojna.pl/home/videoshow/264?t=Gen-Dempsey-Wygramy-wojne-w-Afganistanie

Inne doniesienia zdają się to potwierdzać:

"Napastnicy przebrani za policjantów zdetonowali bomby, a następnie ostrzelali więzienie w Dera Ismail Chan. Ponad 200 więźniom udało się wykorzystać sytuację i zbiec. Złapano tylko sześciu z nich" http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103086,14356419,Pakistan__Talibowie_przebrani_za_policjantow_zaatakowali.html

Takie i podobne doniesienia, w obliczu wycofania się USAmeryki i jej lenników z Afganistanu, są codziennością. Pokazuje to, że znowu odniesiono tam zwycięstwo. Tylko inaczej.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.