Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  599 członków

Hegel Klub
IGNORED

Klub HEGEL

Rekomendowane odpowiedzi

Tak czytam wasze wypowiedzi na temat braku basu w heglach h 300 i 360 i sobie przypominam jak walczylem 2 tygodnie z tym w h300 i chcialem wymieniac kolumny i dac ale na szczescie tego niezrobilem tylko wziolem pozyczylem zacny chinski wzmak i problem sie rozwiqzal szybciutko chinol zajol miejsce tak znanego i polecanego norwega sam niemoglem w to uwierzyc a jednak.

A tu wlasnie widac jest na wyprzedarzy ale w Dani h 360 za 26000 koron czyli cos 15500 zl http://www.av-connection.dk/?Cpage=SaleEvent

Jakbyś znał trochę duńskiego albo wpadł na pomysł i przetłumaczył pewnie zauważył byś cenę.

25.995DKK + Spar 14.000DKK daje cenę równą 39.995DKK

Teraz przelicz to po dzisiejszym kursie sprzedaży i masz wynik.

Aa i to nie wyprzedaż

Jakbyś znał trochę duńskiego albo wpadł na pomysł i przetłumaczył pewnie zauważył byś cenę.

25.995DKK + Spar 14.000DKK daje cenę równą 39.995DKK

Teraz przelicz to po dzisiejszym kursie sprzedaży i masz wynik.

Aa i to nie wyprzedaż

Czyli jak sie ktos sprezy dostanie go 14 k dunskich koron taniej - do wyczerpania zapasow .Ja cienki w tej mowie ale brat moj mieszka tam ze 35 lat .ahoj

Spar - w tym znaczeniu ,ze zaoszczedzisz.

magico79 i jak, miałeś okazję posłuchać H360 z głośnikami PMC? .

Jestem ciekawy jak zagrałyby w 16m2 podłogowe głośniki PMC z moim H200 .

Wiesz co nie miałem okazji posłuchać razem.

Nie chcieli za bardzo pożyczyć do domu a odsłuch w salonie mnie nie satysfakcjonuje.

Klocki pożyczali do domu bez problemu.

Czyli jak sie ktos sprezy dostanie go 14 k dunskich koron taniej - do wyczerpania zapasow .Ja cienki w tej mowie ale brat moj mieszka tam ze 35 lat .ahoj

Spar - w tym znaczeniu ,ze zaoszczedzisz.

Nie do końca.

Tej obniżki nie ma

Cena prawie 40K

Nie do końca.

Tej obniżki nie ma

Cena prawie 40K

Jest - i to bardzo aktualna - wlasnie kumpel dostal potwierdzenie,ze zamowienie za te ca 26k zostalo przyjete - i wszystko w tym temacie.he he

Skopiowac kod co jest po prawej stronie przy wzmacniaczu pozniej wkleic w ramke rabatowq i wychodz cena 26000 wczoraj sprawdzalem

Wlasnie sprawdzilem jest caly czas kopiuj kod ,kup wzmacniacz wejdz w koszyk i wbij w ramke kod rabatowy wcisnij activ i cenka robi sie 25995 jest caly czas w tamtym roku nowke h 300 za 17000 koron kupilem zamowilem na dunski adres pozdrawiam.

To jak sie udalo to dobrze. Na nasze PLN wychodzi 15.600 po dzisiejszym kursie i koszty wysyłki ubezpieczonej jeśli wogóle wysyłają do pl.

Trzeba jeszcze doliczyć troche. Ale na pewno lepiej niż w PL :)

To jak sie udalo to dobrze. Na nasze PLN wychodzi 15.600 po dzisiejszym kursie i koszty wysyłki ubezpieczonej jeśli wogóle wysyłają do pl.

Trzeba jeszcze doliczyć troche. Ale na pewno lepiej niż w PL :)

Zdecydowanie lepiej niz w Pl.

Nie wiem czemu u nas takie ceny w sklepach

magico79 i jak, miałeś okazję posłuchać H360 z głośnikami PMC? .

Jestem ciekawy jak zagrałyby w 16m2 podłogowe głośniki PMC z moim H200 .

Ale mam Xaviany w cenie super śmiesznej i ProAc (połowę tego co w Pl) słyszałem że dobre połączenie z Heglem.

Muszę sprawdzić to połączenie.

Gość numik

(Konto usunięte)

Godzilla , crodoicilla , jak większość okitowanych przez Hegel :)

Ciekawe komu Hegel płaci ;)

trochę się...ośmieszyłeś, user o którym piszesz....to raczej pieluchy może Tobie zmieniać, bez obrazy

Edytowane przez numik

trochę się...ośmieszyłeś, user o którym piszesz....to raczej pieluchy może Tobie zmieniać, bez obrazy

Co tak się zbulwersowałeś ? Trochę dystansu , poczucia humoru no i nowych Hegli pod choinką ...życzę ;)

Co tak się zbulwersowałeś ? Trochę dystansu , poczucia humoru no i nowych Hegli pod choinką ...życzę ;)

A Tobie Luk to tak mw o co chodzi ,ze tak atakujesz tego Hegla ? Masz jakies zle z nim doswiadczenia ? serwus

A Tobie Luk to tak mw o co chodzi ,ze tak atakujesz tego Hegla ? Masz jakies zle z nim doswiadczenia ? serwus

Nie jest tak jak o nim piszą poza jakimiś tam wyjątkami . Uważam że np. h80 to najkorzystniejszy , równy i ogólnie fajny model z gamy tej firmy ...z łatwymi kolumnami może stworzyć ciekawe granie. Nie miałem do czynienia natomiast z H300 , 360 więc nie wiem jak one grają.

Zachęcam do odsłuchu przed kupnem bo wiem iż wiele osób kupuje Hegla w ciemno.

To jest jednak moje zdanie i nie musicie się zgadzać.

Edytowane przez Luk77

Nie jest tak jak o nim piszą poza jakimiś tam wyjątkami . Uważam że np. h80 to najkorzystniejszy , równy i ogólnie fajny model z gamy tej firmy ...z łatwymi kolumnami może stworzyć ciekawe granie. Nie miałem do czynienia natomiast z H300 , 360 więc nie wiem jak one grają.

Zachęcam do odsłuchu przed kupnem bo wiem iż wiele osób kupuje Hegla w ciemno.

To jest jednak moje zdanie i nie musicie się zgadzać.

To fakt - wydac kilkanascie tysiecy "w ciemno" to jednak ryzykowna zabawa.ahoj
Gość numik

(Konto usunięte)

to była właśnie ironia ;), nie znasz człowieka i nie trafiłeś, weź to na luzie na klatę ;). Dzięki, chętnie bym przyjął taki dar :), nawet H80 choć nie wiem czy by pociągnął moje Xavianusy

Do odważnych świat należy. Nie zawsze mamy możliwość wypożyczenia piecyka do siebie. Odsłuch w sklepie nie jest miarodajny. Dlatego myślę, że zakup używanego wzmacniacza nawet za kwotę kilkunastu tysięcy nie jest ryzykowną zabawą. Posłuchamy ile trzeba, jeśli się nie sprawdzi zawsze można wystawić na sprzedaż. Zdobyte doświadczenie będzie bezcenne.

Ja to nie wiem... bez kłótni się nie może obejść?

Każdy ma prawo wyboru. Jeśli warunki finansowe pozwalają to dlaczego mam nie kupić? Chociażby w ciemno.

Kupiłem, wstawiłem, podłączyłem i gra :)

A, że się wiążę z pewnym problemem odsłuchowym

dlatego istnieje takie forum.

Teraz czekam na Hegla CDp 4a czy cos takiego.

Wypożyczyłem do domu, zobaczymy jak się sprawdzi :)

Ja to nie wiem... bez kłótni się nie może obejść?

Każdy ma prawo wyboru. Jeśli warunki finansowe pozwalają to dlaczego mam nie kupić? Chociażby w ciemno.

Kupiłem, wstawiłem, podłączyłem i gra :)

A, że się wiążę z pewnym problemem odsłuchowym

dlatego istnieje takie forum.

Teraz czekam na Hegla CDp 4a czy cos takiego.

Wypożyczyłem do domu, zobaczymy jak się sprawdzi :)

Ten cd jak i cdp2a -tego i ja wzialem kompletnie w ciemno-wart tej "ciemnosci" w kazdym aspekcie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.