Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  599 członków

Hegel Klub
IGNORED

Klub HEGEL

Rekomendowane odpowiedzi

Witam niedawno stałem się posiadaczem Hegel 160 i audilab 8300cd muszę powiedzieć, że to połączenie stanowi niezły duet. Jak dla mnie duże zaskoczenie jak tego posłuchalem. Naprawdę duża kultura grania jak dla mnie kto nie słyszał serdecznie polecam. Kolumny jakich używam to dali ikon 2mk2.

moze ktos podpowie?

Porównywałem H300 do tej dzielonki, wnioski kilkanaście stron wcześniej. W skrócie, dzielonka bardziej dynamiczna, lepiej wydajna prądowo, lepszy bas, lepsza scena i przestrzeń.

Za pre robi H1. Jako wzmak jest jak dla mnie słaby. Robi wow na początku, ale brak mu gladkosci i spójności, drewniana średnica. Natomiast power jest OK. Daje radę, choć czuć ciągle ten bas. Jest go dość dużo.

?👈

Ogólnie to nie było tematu. Bo zaraz na leb mi wleziecie. Już to pisałem z rok temu, zmiencie nazwe na sekta Hegel.

Do widzenia Panom.

Rozumiem że Blacknota też znasz na wylot i ch*jowy jest jako Pre. To było pytanie retoryczne, nie będę tu nawet pisał.

Edytowane przez rafal735r

?👈

Kto sie zali? Wlazles mi na leb bez żadnych podstaw. Ogarnij się chlopie. Bo widzę ze za swój sprzęt zaraz mnie zabijesz.

Jak Hegel zacznie robić takie DACi to daj znać. Może skuszę się na takiego, bo jak narazie to slabo z tym u nich.

?👈

Hegla to ja już dawno nie mam. Więc do żadnej sekty nie należę. Poprostu wydales znowu beznadziejnie pieniądze bo steskniles się za klubem hegla. Spójności to brak jest w twoich wyborach sprzętu.

Słucha

Gdzie jest moderator?

Pewnie słucha dzielonki od rafal735r :)

znając życie już go wystawił na sprzedaż a wy się tu spinacie gra nie gra ,zagra jak się dobrze sprzeda :))) i ktoś go skonfiguruje z sercem i oddaniem filozofii audio

Nie spinacie, a spina. To raz. Dwa: Nie użyłem ani jednego złego słowa w sprawie końcówki, a zostałem kolejny raz potraktowany jak śmieć. Trzy: Jak zagra to zagra i zostanie jak będzie wart swojej ceny.

Proszę nie pisać już tu na mój temat i ja nie będę tu pisał. Jaki kolwiek kolejny atak na moją osobę zostanie zgłoszony.

Zresztą sam zgłoszę o usunięcie moich postów. Nie będę się kopal z nadętymi końmi.

?👈

Słucha

Pewnie słucha dzielonki od rafal735r :)

znając życie już go wystawił na sprzedaż a wy się tu spinacie gra nie gra ,zagra jak się dobrze sprzeda :))) i ktoś go skonfiguruje z sercem i oddaniem filozofii audio

Jeszcze nie wystawił. Narazie zarzucił przynętę w wątku klubowym.

Edytowane przez MarcinGD

Jeszcze nie wystawił. Narazie zarzucił przynętę w wątku klubowym.

Znawcy Hegli nawet nie wiedzą co to za modele a już kupują - oczami.

Co za żenujący klub, ja piernicze.

?👈

Tak jak wy, sekciaze. Posty już zgłosiłem. Masz trochę szacunku w glowie to nie odnos się do moich wpisów jak i reszta klakierni z tego religijnego klubu.

?👈

Tak jak wy, sekciaze. Posty już zgłosiłem. Masz trochę szacunku w glowie to nie odnos się do moich wpisów jak i reszta klakierni z tego religijnego klubu.

To dobrze. A teraz idź już weź proszki.

rafal735r co to za zestaw - H2A i P2A?

Te Hegle wszystkie podobne z wyglądu. ;)

p.s.

Twój wpis też zrozumiałem, że piszesz o wzmacniaczu. Może trochę niefortunnie przekazałeś swoje myśli.

Właściwie to już nie wiem jak gra dla Ciebie i czy to było o pre, czy też o końcówce.

p.p.s

Pany dajcie se na wstrzymanie ;)

"To co teraz, ha?"

Co tylko na tyle cie stac? Wezwij posiłki, może znowu przyplącze się jakiś klakier. Zrobicie sobie jaja, a raczej śmiech przez łzy.

rafal735r co to za zestaw - H2A i P2A?

Te Hegle wszystkie podobne z wyglądu. ;)

p.s.

Twój wpis też zrozumiałem, że piszesz o wzmacniaczu. Może trochę niefortunnie przekazałeś swoje myśli.

Właściwie to już nie wiem jak gra dla Ciebie i czy to było o pre, czy też o końcówce.

p.p.s

Pany dajcie se na wstrzymanie ;)

W sumie nic już nie chce mi się pisać, wzmak słaby. Power całkiem niezle, ale trzeba by skonfrontować z innymi w tym przedziale cenowym. Dobry, pulsujacy bas, wiele lepsza średnica jak w H1. Przyjemnie gra, czuć dynamikę. Z szacunku dla normalnych klubowiczów nie napisze tego co mi się nie podoba. Dość mam tych frejow, gejow i morcinow.

?👈

a kto cie do sekty zapraszał (namawiał ) ? masz swoja yamahe to zakładaj swój klub , a ja cię zapewniam że ci tam śmiecić nie będziemy , z natury tak mam ze jak mnie jakaś marka nie interesuje to o niej nawet nie czytam i nie wbijam na fora , dziwi mnie tylko że masz sprzęt na sprzedaż a tu jak by pociski ,nie rozumiem sam sobie strzelasz w kolano :) już nie od dziś wiadomo że odsłuchujesz klocki na hura z byle czym i wyciągasz wnioski , z heglem cza sie obyć dojrzeć do niego ,a zapewniam że twoja yamaszkę wciągnie noskiem nawet h200 w dobrej aplikacji nawet h100 :)

Chyba że te dzielonki faktycznie ,grają tylko mocą potęgą i dynamiką i sa takie bezduszne , nie słuchałem dzielonki ,ale jakoś wątpię żeby to był taki chamski myk ze strony hegla , chętnie posłucham opinii właścicieli co już troche graja takimi dzielonkami ,jak to faktycznie jest ? jeśli tak jest to nie widze powodu aby o tym nie mówić ,jestem zdania że jak jest coś bee to cza o tym mówić nawet jesli jest to nasz hegel :)

Gdzie te śmieci? Pytam po raz enty? Wszyscy klubowicze hegla są tacy rozgarnieci, bo nie rozumiem nadal? Shejtowalem wasz obekt kultu? Nie. Napisałem że to badziewie? Nie. Co takiego zrobiłem że mi na leb wlazicie jak szarancza?

Co to znaczy odsluchiwac klocki z byle czym? Co to jest byle co? Bo domyslam się że nie hegel?

Z czym sobie strzelam w kolano? Mam zachwalac wszystko co mi się przewinie w domu? Takim pieniaczom nigdy się nie dogodzi. Pochwalisz coś to zaraz zleci się chmara oszolomow i napisze że szukasz frajerów, napiszesz obiektywnie co czujesz, zleci się kolejna chmara oszolomow którzy sami nie wiedzą czego chcą. Bo ktoś napisał nie tak o ich obiekcie kultu i religii. Co to za poparany temat w ogóle? Po co ja w ogóle odpowiadam na ten belkot?

Dzięki. Tylko dalej nie wiem co to za zestaw. :) Faktycznie H2A i P2A?

Co za różnica. Fani Hegla napisza może. Jak będą w ogóle w stanie stwierdzić co to zs modele. Za to ładnie umieja czytać między wierszami i dopowiadac sobie ciekawe rzeczy.

Jak narazie dowiedziałem się że słucham byle czego z byle czym i Blacknote to też w sumie byle co. No cóż, jak widać Heglowcy tak mają, jak Sansujowcy. Też religia i kult. Jak nie to kula w leb jak nawet inaczej pomyslales.

a kto cie do sekty zapraszał (namawiał ) ? masz swoja yamahe to zakładaj swój klub , a ja cię zapewniam że ci tam śmiecić nie będziemy , z natury tak mam ze jak mnie jakaś marka nie interesuje to o niej nawet nie czytam i nie wbijam na fora

Widzisz taki światowy chlopak jestem że słucham wszystkiego i nie zamykam się na jedną markę. Może dlatego nie dam się pociąć za Yamahe i nie traktuje jej jak obiektu kultu. Dziś Yamaha, może jutro Hegel. Gdy wygra lepszy, to zostaje. Może kiedyś zatwardziale głowy to ogarna, choć watpie.

?👈

Gdzie te śmieci? Pytam po raz enty? Wszyscy klubowicze hegla są tacy rozgarnieci, bo nie rozumiem nadal? Shejtowalem wasz obekt kultu? Nie. Napisałem że to badziewie? Nie. Co takiego zrobiłem że mi na leb wlazicie jak szarancza?

Co to znaczy odsluchiwac klocki z byle czym? Co to jest byle co? Bo domyslam się że nie hegel?

Z czym sobie strzelam w kolano? Mam zachwalac wszystko co mi się przewinie w domu? Takim pieniaczom nigdy się nie dogodzi. Pochwalisz coś to zaraz zleci się chmara oszolomow i napisze że szukasz frajerów, napiszesz obiektywnie co czujesz, zleci się kolejna chmara oszolomow którzy sami nie wiedzą czego chcą. Bo ktoś napisał nie tak o ich obiekcie kultu i religii. Co to za poparany temat w ogóle? Po co ja w ogóle odpowiadam na ten belkot?

Co za różnica. Fani Hegla napisza może. Jak będą w ogóle w stanie stwierdzić co to zs modele. Za to ładnie umieja czytać między wierszami i dopowiadac sobie ciekawe rzeczy.

Jak narazie dowiedziałem się że słucham byle czego z byle czym i Blacknote to też w sumie byle co. No cóż, jak widać Heglowcy tak mają, jak Sansujowcy. Też religia i kult. Jak nie to kula w leb jak nawet inaczej pomyslales.

Widzisz taki światowy chlopak jestem że słucham wszystkiego i nie zamykam się na jedną markę. Może dlatego nie dam się pociąć za Yamahe i nie traktuje jej jak obiektu kultu. Dziś Yamaha, może jutro Hegel. Gdy wygra lepszy, to zostaje. Może kiedyś zatwardziale głowy to ogarna, choć watpie.

czytaj ze zrozumieniem ,skoro mnie nie interesuje znaczy coś o niej wiem :),dlatego nie czytam szkoda mi czasu:),wolę poczytać posłuchać innych marek dla mnie bardziej wartościowych skupiających się tylko i wyłącznie na dobrym audio , yamaha jeszcze chyba tylko żelaska nie zrobiła ,choć mają dobre klocki ale nigdy nie będą wybitnie dobre , bo nie mogą ,nie mają tego czegoś ,,pasji duszy
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.