Skocz do zawartości
IGNORED

tajmnica czy prawda życia ?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

w sumie zastanawiające,

może przed wyciem mineralnej powinniśmy o tej wodzie pomyśleć pozytywnie przez chwilę że np nas leczy dodaje siły etc

Woda to zaiste, nadzwyczajna substancja.

i powstaje pytanie czy cząsteczkę wody stworzył Bog czy kosmici bo sama nie mogła się stworzyć zapewne nie jest to możliwe aby tak wspaniała rzecz mogła mieć takie właściwości, :)

Focal + Naim

zaiste powiadam wam, że dziw bierze z tego co piszecie.

Film trwa godzinę dwadzieścia pięć minut a wy dajecie opinie po kilkunastu minutach od założenia tematu !

oglądam i piszę! aż zachciało mi się pić dobrej wody!

Focal + Naim

zaiste powiadam wam, że dziw bierze z tego co piszecie.

Film trwa godzinę dwadzieścia pięć minut a wy dajecie opinie po kilkunastu minutach od założenia tematu !

A ja obejrzałem prawie do końca ale nie wyrobiłem. Tajemniczy rosyjscy naukowcy i taka dawka " pseudonauki" na dłuższą metę jest nie do wytrzymania.

Kazik:

Raz to; niektórzy widzieli już ten film i kilka innych.

Dwa; niektórzy eksperymentują z wodą. Zmniejszenie potencjału redox, zamrażanie, rozmrażanie, słynne 4 stopnie C...

Gość

(Konto usunięte)

Kazik:

Raz to; niektórzy widzieli już ten film i kilka innych.

Dwa; niektórzy eksperymentują z wodą. Zmniejszenie potencjału redox, zamrażanie, rozmrażanie, słynne 4 stopnie C...

co w takim razie proponujesz ?

Każdy musi sam znaleźć właściwą drogę.

Ja po dokładnej filtracji zmniejszam jej potencjał redox i wyprawiam kilka czarów... ;)

Nie wiem czy to po wodzie (stosuję jeszcze kilka innych szamańskich metod;) ale poprawiłem swoje parametry zdrowotne.

Znakomity z wody, to jest zimny prysznic po zakończeniu kąpieli...

i biczowanie transparentem (bez masochizmu więc bez puszek)

a woda? - filtr Grandera - osmoza - mineralizator - filtr Grandera i na 24 godz. pod piramidę

później można jeszcze pomachać skutecznie (jak się umie) przy niej łapkami

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

To że woda zachowuje się inaczej niż pozostałe, a występujące w przyrodzie gazy, ciecze i ciała stałe, poddawane wpływom różnych temperatur jest na pewno zastanawiające.

Nie dziwi natomiast podczepianie się pod jej właściwości różnej maści religii i wierzeń.

Jeśli wklejony film jest względnie nową interpretacja właściwości tej cieczy, to od zgoła 30 lat nic się nie zmieniło w zakresie poznania tych właściwości.

Książki z gatunku "żywa woda, moc kryształów" etc czytałem dawno temu i opisywały to samo.

Gość

(Konto usunięte)

to od zgoła 30 lat nic się nie zmieniło w zakresie poznania tych właściwości.

Książki z gatunku "żywa woda, moc kryształów" etc czytałem dawno temu i opisywały to samo.

przyjmij założenie, że od 30 lat gdzieniegdzie i co niektórzy, popełnili większy postęp w rozwoju niż sam tego dokonałeś :)

przyjmij założenie, że od 30 lat gdzieniegdzie i co niektórzy, popełnili większy postęp w rozwoju niż sam tego dokonałeś :)

Czyżbyś oceny mojej osobowości dokonywał na podstawie swojej ?

Gość

(Konto usunięte)

Czyżbyś oceny mojej osobowości dokonywał na podstawie swojej ?

absolutnie błędne wnioskowanie, co ma twoja osobowość do tego co czytałeś 30 lat temu ? Tu piszemy o wiedzy. Wiesz, że 30 lat temu nie mieliśmy m.in . komputerów, internetu, aparatów cyfrowych i komórek ?

Czemu przyrównujesz to co czytałeś 30 lat temu, do osiągnięć jakie są obecnie ? A wiesz, że możesz, o ile chcesz i masz ku temu potrzebę, dowiedzieć się, że w sterownikach bezpieczeństwa, testowanych w samochodach, stosuje się mózgi szarańczy, zamiast krzemowych procesorów. To taki przykład, a ty tu jakieś 30 letnie interpretacje...:)

Wiesz, że 30 lat temu nie mieliśmy m.in . komputerów, internetu, aparatów cyfrowych i komórek ?

Do badania zjawisk strukturalnych wody wystarczyło już wtedy "szkiełko i oko" -

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Więc nie smuć o jakichś aparatach cyfrowych, komórkach, internetach, czy komputerach, bo to są tylko nośniki danych.

... popełnili większy postęp w rozwoju niż sam tego dokonałeś :)

Mój postęp w rozwoju polega obecnie na starzeniu komórek, a Oni w dalszym ciągu to zjawisko badają i nie znajdują satysfakcjonujących odpowiedzi na pytanie jak to możliwe.

Każdy ma więc jakieś zasługi na polu nauki, tylko Ty tego nie dostrzegasz.

Ukryta Zawartość

Z całą odpowiedzialnością mogę to napisać,conajmniej kilka przypadków nienaruszenia stanu wody świeconej,którą moja mama przechowywała w słoiczku,na rzecz kolędy,chociażby,nigdy nie uległo zepsuciu!Nawet kilka lat,leżakowanie w kredensie,raz nawet w piwnicy,po latch zapomnienia i to niemało,nie wpłyneło w żadnym stopniu,nie poddało sie próbie czasu,chociażbyna próbę zapachową,czy smaku,aż wszyscy domownicy kręcili głowami z niedowierzaniem,ale tak właśnie było!Słyszałem też podobne świadectwa od innych osób.Trudno uwierzyć?Trudno,ale to sie zdarzyło naprawdę!Woda byla pobierana z kropielnicy przy wejściu,pzedsionku kościoła,kamienne spore naczynie wkomponowane w ścianę,o wątpliwej czystości higienicznej,gdyż kazdy niemal maczał palce wchodząc do kościoła.

Ukryta Zawartość

nie ten wątek :)

Ukryta Zawartość

Focal + Naim

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.