Skocz do zawartości
IGNORED

Błąd w opiniach wzmacniaczy

bumbum

Rekomendowane odpowiedzi

Błąd serwera

W witrynie wystąpił błąd podczas pobierania strony

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Może być ona wyłączona na potrzeby konserwacji lub nieprawidłowo skonfigurowana.

Oto kilka propozycji:

Ponownie załaduj tę stronę internetową później.

Błąd HTTP 500 (Internal Server Error): Napotkano nieoczekiwaną sytuację przy próbie zrealizowania żądania przez serwer.

Pisałem do administracji audiostereo chyba ze 4 razy. Pierwszy raz jakis miesiąc temu i nadal nie mozna wejść w opinie wzmacniaczy ani dodać opinii.

Przeglądarki Firefox, chrome.

Przepraszam jesli nie do tego działu wstawiłem ale wzmacniacze to STEREO.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Atoll IN200 Signature, CD-Primare CD-31, Pioneer PL30LII, preamp Buphono, Kolumny-Tannoy XT8F, Kabel gł.-Tellurium Q Ultra Blue, DAC SMSL SU-9, Streamer Raspberry Pi

https://www.audiostereo.pl/topic/93091-b%C5%82%C4%85d-w-opiniach-wzmacniaczy/

Błąd serwera

W witrynie wystąpił błąd podczas pobierania strony

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Może być ona wyłączona na potrzeby konserwacji lub nieprawidłowo skonfigurowana.

Oto kilka propozycji:

Ponownie załaduj tę stronę internetową później.

Błąd HTTP 500 (Internal Server Error): Napotkano nieoczekiwaną sytuację przy próbie zrealizowania żądania przez serwer.

Pisałem do administracji audiostereo chyba ze 4 razy. Pierwszy raz jakis miesiąc temu i nadal nie mozna wejść w opinie wzmacniaczy ani dodać opinii.

Przeglądarki Firefox, chrome.

Przepraszam jesli nie do tego działu wstawiłem ale wzmacniacze to STEREO.

To juz nie dziala chyba ze 4 miechy tak samo Kolumny podlogowe tez tam nie mozna wejsc.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość rydz

(Konto usunięte)

Potrzebne te opinie są? teraz sobie przypomniałem jeden z forumowych kolegów wystawił wzmacniaczowi X śpiewającą opinie po czym w dyskusji na forum strasznie odradzał zakup owego modelu.

Zapytany dlaczego w opiniach wystawił tak zacne,wysokie oceny,stwierdził że akurat chciał go sprzedać:)))

no fakt, ja kupiłem tak pioneera A-66x, niby zachwalanego w opiniach, a jak go posłuchałem to poszedł jeszcze w ten sam dzien na allegro.

No ale zawsze można się zwrócic do tego co opiniował, czy opinie wystawił rzetelnie.

Atoll IN200 Signature, CD-Primare CD-31, Pioneer PL30LII, preamp Buphono, Kolumny-Tannoy XT8F, Kabel gł.-Tellurium Q Ultra Blue, DAC SMSL SU-9, Streamer Raspberry Pi

Odbiegając od tego czy opinie są rzetelne czy nie - funkcjonalność nie działa.

Zgłaszałem to już ze dwa razy od lutego i nic, moje maile pozostają bez odpowiedzi.

A jak się człowiek podpali na jakiś sprzet to chętnie sobie czyta opinie i wierzy że są prawdziwe :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.