Skocz do zawartości
IGNORED

pre Nuda - oferta kupna

90125

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedyś napisałem do kolegi Ahaja w sprawie reaktywacji zestawu 'nudy' w wersji dla spóźnialskich. Obiecał się zastanowić jak będzie zainteresowanie. Myślę że chętnych na taki zestaw byłoby całkiem spore grono osób.

Zainteresowanych moim zestawem proszę o wstrzymanie się do czasu, aż Ahaja odpowie. Jeśli postanowi wznowić projekt, to się nie ma o co bić - lepiej poczekać, jeśli nie - to jak w wysłanym do Was info.

to ja jestem kolejnym chętnym na gotowca...

A jeśli kolega Ahaja nie wznowi projektu -to chętnie wezmę od Ciebie Łasic zestawik części... lutownicę umiem trzymać w reku....pierwszy w kolejce -oczywiście o ile nie dasz ceny jak równoważność w złocie....

1. 90125

2. sady

3. azri

4. łukasz

5. tomasz_pianista

6. wojtekwz

7. conri

8. violet

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

Myślę, że przy odpowiednim zainteresowaniu AHAJA przemyślałby projekt i zamiast klona wyszła by wersja NUDA-2012.

Zawsze można coś poprawić, nieprawdaż ?

niby tak ale czasem też z chęci poprawy można coś niechcący spierdzielić :)

pzdr. Łukasz

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.