Skocz do zawartości
IGNORED

Tutaj opluwamy i dajemy sobie po gębach

mirfak

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe czy moderator to przepuści?

Proponuję aby osoby, które potrzebują słownych utarczek robiły to tutaj. Jakoś nie mam ochoty czytać tego chłamu we większości postów, a ten bym omijał daleko.

Nadmienię, że cenię sobie merytoryczne opinie i lubię je czytać, dlatego całą agresję przenieśmy tutaj.

----------------

Uczeni w piśmie mówią aby się nie poddawać.

Niestety, to forum jest co raz trudniejsze do czytania. Jestem już tu parę lat, głównie czytam, bo nie wiele mam do powiedzenia (nie jestem fachowcem w tej materii), ale chciałbym się czegoś nauczyć. Niestety, niektórzy koledzy odbierają ochotę na cokolwiek :(

Rozumiem, że teraz taka moda vide tvn etc., że trzeba drzeć ryja, prowokować, wzruszać itd. ale zostawmy w spokoju przynajmniej zakładkę DIY, gdzie tacy lamerzy jak ja, chcieliby zaczerpnąć wiedzy.

Pozdrawiam

----------------

Uczeni w piśmie mówią aby się nie poddawać.

Niestety, to forum jest co raz trudniejsze do czytania. Jestem już tu parę lat, głównie czytam, bo nie wiele mam do powiedzenia (nie jestem fachowcem w tej materii), ale chciałbym się czegoś nauczyć. Niestety, niektórzy koledzy odbierają ochotę na cokolwiek :(

Rozumiem, że teraz taka moda vide tvn etc., że trzeba drzeć ryja, prowokować, wzruszać itd. ale zostawmy w spokoju przynajmniej zakładkę DIY, gdzie tacy lamerzy jak ja, chcieliby zaczerpnąć wiedzy.

Pozdrawiam

To jest wina moderatorów i ich kumpli, którym więcej wolno. Poczucie bezkarności i anonimowość plus zacietrzewienie doprowadziły do zniszczenia niejednego forum. Patrz, co sie dzieje w Onet.pl, czy Wp.pl. Ciekawe, kiedy pewien natręt da o sobie znać i tutaj.

toptwenty,

zgadzam się z Tobą. Onetów, Wpe, Pudelków itp. nie czytam, bo nie muszę. Podobnie jest z telewizją. Jednak, jako hobbysta chciałbym mieć możliwość dostępu do normalnego forum audio. Co jednak, gdy moderacja nie chce/nie może (bo wiadomo)? To jest chyba zasadniczy problem. W medycynie wystawiając jakiekolwiek doniesienie naukowe etc. trzeba przedstawić finansial disclosure. Tutaj mamy "branża", ale jakie mają oni ograniczenia? Mogą siać propagandę i nienawiść nawet wśród tematów o rezystory (nie wszyscy oczywiście, nie chcę generalizować).

----------------

toptwenty,

zgadzam się z Tobą. Onetów, Wpe, Pudelków itp. nie czytam, bo nie muszę. Podobnie jest z telewizją. Jednak, jako hobbysta chciałbym mieć możliwość dostępu do normalnego forum audio. Co jednak, gdy moderacja nie chce/nie może (bo wiadomo)? To jest chyba zasadniczy problem. W medycynie wystawiając jakiekolwiek doniesienie naukowe etc. trzeba przedstawić finansial disclosure. Tutaj mamy "branża", ale jakie mają oni ograniczenia? Mogą siać propagandę i nienawiść nawet wśród tematów o rezystory (nie wszyscy oczywiście, nie chcę generalizować).

To jest wina moderacji, której się nie chce, albo nie daje rady. Poza tym sami forumowicze daja upust frustracji, bo widocznie inaczej nie potrafią. Na pewnym kulinarnym forum doszło do karczemnej awantury w sprawie jakiegoś sosu. Ja sam mam niejeden grzech na sumieniu, bo jestem w gorącej wodzie kąpany, ale przynamniej staram się "nie zaczynać". Pozdrawiam.

• Użytkownicy+

To co, chcecie popluć?

Kable nie grają!

To już żeśmy dawno ustalili.

To jest wina moderacji, której się nie chce, albo nie daje rady.

Może zechcesz pomoderować ? Zdaje się, że temat dotyczy właśnie Ciebie i kilku jeszcze podobnych ...

Szkoda, że trzeba go będzie zamknąć.

To jest wina moderatorów i ich kumpli, którym więcej wolno. Poczucie bezkarności i anonimowość plus zacietrzewienie doprowadziły do zniszczenia niejednego forum.

Jedynym moim kumplem któremu więcej wybaczałem, był stary audiofil. Był - bo już go na forum nie ma, przynajmniej pod wspomnianym nickiem ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.