Skocz do zawartości
IGNORED

ANALOG --- kupno/ sprzedaż----

Gość masza1968

Rekomendowane odpowiedzi

Kroke - The Sounds of the Vanishing World

Stan całości NM

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

audiokarma.org

Japońskie wydania

-Kraftwerk "Trans Europe Express"

-Kate Bush "Lionheart"

-Kate Bush "Never for ever"

-Peter Gabriel "Scratch" druga płyta

-Dire Straits "Communique"

Beatles "Abbey Road"

Ostatnio byłem na ich koncercie i bardzo mi się ta muzyczka spodobała.

Nie przypuszczałem, że wydali coś na winylu.

też byłem na ich koncercie w Białymstoku, drugi egzemplarz mam z autografami dlatego ten wystawiłem do sprzedaży

audiokarma.org

Dosłownie tydzień temu kupiłem amerykańskie wydanie tej płyty...szkoda, że nie wiedziałem, że będziesz sprzedawał. Jak widze jakie świetne tytuły sprzedajesz to popadam w depresje...

pzdr

• 2 tygodnie później...

Witam.Sprzedaję swoją kolekcję płyt.1.SARA K"Water Falls"-2 grube LP wyd.przez Stockfish w kooperacji z B&W. Brzmienie bajka.Płyty przesłuchane kilka razy.2.DAVID ROTH-"Pearl Diver"-Stockfish-180gr.Jedna z najlepszych brzmieniowo realizacji wokalu na LP.3-.ALAN PARSONS PROJECT-"I Robot"Płyty(2 grube LP) wydane przez Classic Records.Jedna z najlepszych brzmieniowo realizacji na winylu jakie słyszałem.Przez wielu uznawana za wybitną.4.ALAN PARSONS PROJECT-"The Turn Of A Friendly Card"i 5.ALAN PARSONS PROJECT-''Eye In The Sky"obie wyd.przez Speakers Corner Rec jako 180gr..Już nie tak wybitne jak"I Robot'"ale brzmieniowo trzymają poziom.6.ABBA-"Visitors"-wyd.na rynek amerykański.Unikat,bez kodu kreskowego.Bardzo soczyste i dynamiczne brzmienie.7.ALISON KRAUSS+UNION STATION"Live"-Specjalna edycja limitowana-3 grube LP.Mobile Fidelity-Gain 2 Ultra analog.Wyd w twardym pudełku z książeczką.8.WILLIE NELSON"Stardust"-200gr.Classic Records.9.TALK TALK"Spirit Of Eden"zwykły winyl ale brzmi świetnie.10.PHANTOM LIMB"Phantom Limb"wyd.przez Naim Records.11.A.FORCIONE&S.SCIUBBA"Meet Me in London"Naim records.12.FRED SIMON"Remember The River"Naim rec.13.EVE CASSIDY-"Songbird"180+Pure Virgin Vinyl Analogue Pressing14.TALK TALK-"The Colour Of Spring"15.HARRY CONNICK,JR"Your Songs"-2grube winyle.16.ALAN PARSONS PROJECT"Tales Of Imagination Edgar Allan Poe-Vinyl Lovers.17.GEORG HARRISON-"Cloud Nine". Wszystkie płyty były przesłuchiwane sporadycznie.Niektóre nawet nie zdążyły"wylądować"na talerzu.Zainteresowanym poszczególnymi tytułami ceny prześlę na mailaZależy mi na sprzedaży więc jakoś się dogadamy.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

Fabrycznie nowy 2 LP album Keith Emerson Band z 2008 r.Legenda powraca!Zamówiłem i dostałem 2 egz.Płyty oczywiście zafoliowane.Cena 110 zł plus przesyłka.

Herbie Hancock- Headhunters

Manhattan Jazz Quintet-chyba składanka(Summertime, Milestones,Airegin, Rosario,Summer Waltz, My Favorite things)

David Matthews-Grand Cross

Dexter Gordon-Great Encounters

Parker-Swedish Schnapps

Garbarek/Jarrett- Belonging.

Wszystko japońskie.

Plus wiele innych.

Witam.Sprzedaję swoją kolekcję płyt.1.SARA K"Water Falls"-2 grube LP wyd.przez Stockfish w kooperacji z B&W. Brzmienie bajka.Płyty przesłuchane kilka razy.2.DAVID ROTH-"Pearl Diver"-Stockfish-180gr.Jedna z najlepszych brzmieniowo realizacji wokalu na LP.3-.ALAN PARSONS PROJECT-"I Robot"Płyty(2 grube LP) wydane przez Classic Records.Jedna z najlepszych brzmieniowo realizacji na winylu jakie słyszałem.Przez wielu uznawana za wybitną.4.ALAN PARSONS PROJECT-"The Turn Of A Friendly Card"i 5.ALAN PARSONS PROJECT-''Eye In The Sky"obie wyd.przez Speakers Corner Rec jako 180gr..Już nie tak wybitne jak"I Robot'"ale brzmieniowo trzymają poziom.6.ABBA-"Visitors"-wyd.na rynek amerykański.Unikat,bez kodu kreskowego.Bardzo soczyste i dynamiczne brzmienie.7.ALISON KRAUSS+UNION STATION"Live"-Specjalna edycja limitowana-3 grube LP.Mobile Fidelity-Gain 2 Ultra analog.Wyd w twardym pudełku z książeczką.8.WILLIE NELSON"Stardust"-200gr.Classic Records.9.TALK TALK"Spirit Of Eden"zwykły winyl ale brzmi świetnie.10.PHANTOM LIMB"Phantom Limb"wyd.przez Naim Records.11.A.FORCIONE&S.SCIUBBA"Meet Me in London"Naim records.12.FRED SIMON"Remember The River"Naim rec.13.EVE CASSIDY-"Songbird"180+Pure Virgin Vinyl Analogue Pressing14.TALK TALK-"The Colour Of Spring"15.HARRY CONNICK,JR"Your Songs"-2grube winyle.16.ALAN PARSONS PROJECT"Tales Of Imagination Edgar Allan Poe-Vinyl Lovers.17.GEORG HARRISON-"Cloud Nine". Wszystkie płyty były przesłuchiwane sporadycznie.Niektóre nawet nie zdążyły"wylądować"na talerzu.Zainteresowanym poszczególnymi tytułami ceny prześlę na mailaZależy mi na sprzedaży więc jakoś się dogadamy.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

mozna prosic zdiecia cene .ALAN PARSONS PROJECT-"The Turn Of A Friendly Card"i 5.ALAN PARSONS PROJECT-''Eye In The Sky"obie wyd.przez Speakers Corner Rec jako 180gr..

zapakowana, nowa :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kupie:

4 Hero ‎– Two Pages

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kupie:

4 Hero ‎– Two Pages

Ukryta Zawartość

za ok 8-10 funtow na discogs, plus przesylka

Ukryta Zawartość

• 3 tygodnie później...

Thorogood, dziękuję za U2- War -doszło dzisiaj - w stanie idealnym, zapakowane super miodzio. Szykuję się jeszcze na twoje Hancock'i.pozdrawiam. Multi Mega New Vinyl Year 2013 dla wszystkich!!!

Kupię LP David Bowie "Ziggy Stardust The Motion Picture".

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

Jakby ktoś był zainteresowany z okolic woj. lubuskiego to w połowie stycznie będzie na sprzedaż ponad 300 Lp. Szczegóły PW.

Ile czasu ja będę jeszcze miał potrzebować, by zarobić to wszystko, wygrać i pokupować.

Ponieważ o tą płytę pytało kilka osób, nie odpisuję każdemu na priv lecz tutaj.

King Crimson "Red" wydanie US.

I z ciekawostek, rzadki, 12" EP Rage Against the Machine "Bullet in the Head"

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.