Skocz do zawartości
IGNORED

VELODYNE DD 12 PLUS

tomii241

Rekomendowane odpowiedzi

Witam sa takie sklepy ktore sprzedaja velodyna ze znizka naprawde fajna nie bede pisal zeby ktos z audiofastu nie podpatrzyl :-) - osobiscie znam takie :-) i cale szczescie ze satacy sprzedawcy bo lipa calkowita by byla. A tak to od lisopada ubieglego roku do dnia dzisiejszego podniesli juz dwukrotnie ceny i dalo to 12% gdzie czesc na pewno maja jeszcze ze starch zapasow ale tak to juz jest w Poslce trzeba zarobic na ludziach w koncu dobrze zarabiamy :-)

Lolek

"Przyszłość należy do tych, którzy wierzą w piękno swoich marzeń."  Eeleanor Roosvelt

• 2 miesiące później...

Wiem, że temat jest już stary ale wracając do cen DD12+ to wczoraj dzwoniłem do sklepu dystrybucji i otrzymałem cene 14900zł. Jak potrzwbujecie kupić velodyne to dzwońcie prosto do nich. Chyba, żaden dealer nie da nam takiej ceny.

Też jestem ciekaw tej ceny na dd12 z USA. Ja osobiście kupiłem SUB 25 Signature Paradigma z polskiej dystrybucji poniżej 12kz przy cenie wyjściowej 17 kz . Czyli można kupić ze sporym rabatem. Może tylko trzeba poszukać w mniejszych sklepach. Paradoksalnie znane na tym forum sklepy/dystrybutorzy często nie chcą dać dobrych cen. No i to trochę chore że narzut na zakup jest u nas bliski 50% a czasem więcej. Swego czasu kupiłem kolumny nówki za 12 kz których cena dystrybucyjna wynosiła 25 kz . Swoją drogą ciekawe czy autor wątku brał pod uwagę Paradigma? Patrząc po cenach Velodyne to model "niższy" od suba 25 jest sporo droższy.

• 1 rok później...

Ja swój nabyłem dosyć okazyjnie więc nie szukałem kontrpropozycji. Nie robiłem prób w stereo bo stereo mam w innym pomieszczeniu. Wolę stereo bez suba.

Ale myślę że nie było by obsuwy. Ale szczerze to do stereo wolałbym kupić nisko schądzące paki i pożądny wzmak zamiast tak drogiego suba. Wyjdzie taniej.

100% racji kolego :-)

"Przyszłość należy do tych, którzy wierzą w piękno swoich marzeń."  Eeleanor Roosvelt

• 3 lata później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.