Skocz do zawartości
IGNORED

Były dowódca GROM, gen. Sławomir Petelicki nie żyje.

Gość partick

Rekomendowane odpowiedzi

a głupki węszą spisek

nie o spisek tu chodzi a o to iż władza nie trzyma się standardów demokratycznego Państwa zastepując je mysleniem stricte sowieckim

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Ale Rosjanie nie wybaczają, dwóch synów pana K. zginęło w ciągu 2 lat w wypadkach.

Przesłanie jasne chyba nawet dla lokalnych trolli z portalu AS - ;P

Wyciszano to jak się dało - powodów wyjaśniać nie muszę.

Powtarzasz legendę!

nie o spisek tu chodzi a o to iż władza nie trzyma się standardów demokratycznego Państwa zastepując je mysleniem stricte sowieckim

ile masz lat , podobnych bredni dorosły ,zdrowy na umyśle pamiętający czasy PRL człowiek nie napisze.....czytaj dalej "niezależnego" i szukaj dobrego terapeuty który pomoże psychozy wyleczyć

"Psychoza (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) psyche – dusza i osis – szaleństwo) –

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) definiowane w

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) jako stan umysłu, w którym doznaje się silnych zakłóceń w

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) (postrzeganiu) rzeczywistości. Osoby, które doznają stanu psychozy, doświadczają zaburzeń

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ,

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) , a ich sposób myślenia ulega zwykle całkowitej dezorganizacji. Osoba znajdująca się w stanie psychozy ma przekonanie o realności swoich przeżyć i wydaje się jej, że funkcjonuje normalnie. Istotą psychozy jest brak krytycyzmu wobec własnych, nieprawidłowych spostrzeżeń i osądów, przy czym należy tu rozróżnić psychozy z prawidłowo zachowaną świadomością, od psychoz z towarzyszącymi zaburzeniami

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Dobra okazja, aby wszyscy zainteresowani tym tematem przeczytali (lub odświeżyli sobie) to: http://m.wyborcza.pl/wyborcza/1,105402,11951568,Gen__Petelicki_nie_zyje__W_wywiadzie_z_1999_r__mowil_.html?as=1.

Petelicki mówi tam m.in.: ze nigdy nie rozstaje się z bronią krótką i nożem, którym potrafi zabić każdego z odległości 7 m, niezależnie od tego jak jest uzbrojony.

ile masz lat , podobnych bredni dorosły ,zdrowy na umyśle pamiętający czasy PRL człowiek nie napisze.....czytaj dalej "niezależnego" i szukaj dobrego terapeuty który pomoże psychozy wyleczyć

więc raz jeszcze

doradca prezydenta oraz inne osoby z kręgów władzy nie mogą wypowiadać się na temat przyczyn śmierci zanim jeszcze rozpoczete zostało postępowanie prokuratorskie.

Jest to wywieranie presji na organy śledcze. Teoretycznie niezależne.

I jest to myślenie sowieckie

nie słucham a twoja wiarygodność przekazu co mówili jest dla mnie znikoma.Znając wypowiedzi Nałęcza tym bardziej mam ograniczoną wiarygodność twoich wniosków.Jest śledztwo i prokuratura zbada sprawę i chciałbym się mylić stawiając tezę , że jeżeli potwierdzi samobójstwo bez udziału osób trzecich ty i tak uznasz wyrok za potwierdzenie sowieckich metod.

(...) bo tacy ludzie popełniający samobójstwa robią to właśnie aby nikt się nie dowiedział o przyczynach.

Kompletna bzdura.

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Ciekaw jestem, i to bardzo, dlaczego Romuald Szeremietew też czuje się zagrożony i to bardzo: http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,102433,11957960,Szeremietiew_po_smierci_Petelickiego__Nie_zamierzam.html?

Pod moim lokum też stali kiedyś przez dwa dni! Zadzwoniłem na Policję. Powiedziano mi, że mogą! Poszukałem brukowca i przyłożyłem nim w tylna szybę! Spieprzali, aż gumy im się paliły! Na Policje nie zgłosili. Szyba widocznie do wymiany była.

Ciekaw jestem, i to bardzo, dlaczego Romuald Szeremietew też czuje się zagrożony i to bardzo:

Ukryta Zawartość

No zawsze jest inne wyjście. Może zostać zastrzelony przez złodzieja luksusowych aut.

Ukryta Zawartość

nie słucham a twoja wiarygodność przekazu co mówili jest dla mnie znikoma.Znając wypowiedzi Nałęcza tym bardziej mam ograniczoną wiarygodność twoich wniosków.Jest śledztwo i prokuratura zbada sprawę i chciałbym się mylić stawiając tezę , że jeżeli potwierdzi samobójstwo bez udziału osób trzecich ty i tak uznasz wyrok za potwierdzenie sowieckich metod.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

No zawsze jest inne wyjście. Może zostać zastrzelony przez złodzieja luksusowych aut.

Kariera, a profesjonalizm to dwie różne rzeczy! Uważam, że Papała nie był w stanie zaszkodzić nawet mafii wózkowej - kradnącej w sposób zorganizowany wózki dziecięce. Zdecydowanie za szybko został generałem Policji.

Kariera, a profesjonalizm to dwie różne rzeczy! Uważam, że Papała nie był w stanie zaszkodzić nawet mafii wózkowej - kradnącej w sposób zorganizowany wózki dziecięce. Zdecydowanie za szybko został generałem Policji.

Tu wcale nie o profesjonalizm chodzi, chodzi o to kto ile wie i komu może zaszkodzić. Jakoś dziwnie się obecnie dzieje że coraz więcej ludzi którzy mają jakieś powiązania ze służbami mają problemy rodzinne i popełniają samobójstwo. Blida, Zielonka, Lepper, Petelicki, tych nazwisk robi się coraz więcej. Nie jest to dla Was dziwne ?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Tu wcale nie o profesjonalizm chodzi, chodzi o to kto ile wie i komu może zaszkodzić. Jakoś dziwnie się obecnie dzieje że coraz więcej ludzi którzy mają jakieś powiązania ze służbami mają problemy rodzinne i popełniają samobójstwo. Blida, Zielonka, Lepper, Petelicki, tych nazwisk robi się coraz więcej. Nie jest to dla Was dziwne ?

Nie pisz, że Barbara Blida popełniła samobójstwo. Ona poniosła śmierć w niewyjaśnionych okolicznościach, w wyniku działań państwa polskiego!

Jak "nasi" to męczeńska śmierć z rąk siepaczy, jak "oni" to samobójstwo, najlepiej z powodu nieudolności w interesach i frustracji...

Małe miasteczko w Alabamie. Na środku chodnika leży Murzyn z pięcioma kulami w głowie i dziesięcioma w brzuchu i klatce piersiowej.

Przechodzi szeryf, pochyla się nad trupem i mamrocze:

- Cholera, dwadzieścia lat jestem tu szeryfem, ale tak brutalnego samobójstwa jeszcze nie widziałem...

Zauważcie dodatkowo jaka paranoja się nam w kraju robi. Już druga osoba składa oświadczenie medialne bojąc się o własne życie:

"Śmierć gen. Petelickiego zmusiła mnie do zabrania głosu. W związku z tym oświadczam, że jestem zdrowy, nie mam żadnych kłopotów natury osobistej lub finansowej i nie zamierzam popełniać samobójstwa.

Romuald Szeremietiew, 18.06.2012"

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Jak "nasi" to męczeńska śmierć z rąk siepaczy, jak "oni" to samobójstwo, najlepiej z powodu nieudolności w interesach i frustracji...

No proszę obiektywny niby moderator, a pier**li jak polityczny troll na tym forum! A Brunona Hołysta znasz? Widać, że nie! Ten wpis trwale cie dyskwalifikuje!

No proszę obiektywny niby moderator, a pier**li jak polityczny troll na tym forum!

No proszę , jak modratorzy nieobiektywni w jedną strone to mieli prawo głosu a jak w drugą to trollują :D

Kompletna bzdura.

Jaro drogi, srodowisko ,które uważałeś za normalne normalnym nie jest . Podobnie Petelicki , teraz zacznie się w mediach rozmydlanie sprawy i jej unormalnianie. A to problemy sercowe, a to interesy źle szły, a to alzhaimer. No i się chłop załamał, to takie ludzkie.

I to będzie komunikat dla takich jak ty, żebyś nie pomyślał, że jednak nie zyjesz w normalnym kraju i skupił się na wygrażaniu klerowi, ujadaniu na kaczora i tych od smoleńska.

Zresztą twój palikot, co zawsze wie skąd wieje, już listy do moskwy śle.

bełkocik leci....Druzyna jak zawsze gotowa do czytania Faktu.

zasada jest prosta. TACY powinni sie zabic po uprzednim zlozeniu oswiadczenia u notariusza.

odpowiednio umotywowanego.

Miałem na myśli to, że okoliczności innych domniemanych samobójstw z pierwszych stron gazet też są dalekie od wyjaśnienia.

fakty a dla niektórych dowód spisku

" Prokurator poinformował, że wstępne oględziny zwłok ujawniły ranę postrzałową głowy (wlotową i wylotową). Nie stwierdzono jakichkolwiek innych obrażeń."

"

Jak wynika z nagrania, generał wjechał w sobotę do garażu apartamentowca po godz. 16. Kamery monitoringu zarejestrowały też moment, gdy wchodził później do garażu, ubrany w jeansy i letnią koszulę.Nie sięgały one jednak miejsca, gdzie padł strzał. Na zapisie z monitoringu widać natomiast krew, która rozlewała się na podłodze garażu."

" Przesłanką, mogącą być dowodem na to, że twórca jednostki GROM popełnił w sobotę samobójstwo jest to, że według wstępnych badań zginął od jednego strzału z jego pistoletu firmy Heckler&Koch. Broń leżała przy jego zwłokach."

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Miałem na myśli to, że okoliczności innych domniemanych samobójstw z pierwszych stron gazet też są dalekie od wyjaśnienia.

Srutu trutu! Kompromitacja!

Swoim bezmyślnym wpisem zaistniałeś pod tym, co napisałem konkretnie - burząc się na nazywanie śmierci Blidy samobójstwem. Jeszcze żaden sąd w Polsce tego nie orzekł - chyba, że masz inną wiedzę w tej sprawie!

Ciekawe, że zabija się akurat człowiek którego podstawową cechą była siła psychiczna i opanowanie. W dodatku zabija się tak, żeby nie zarejestrowały tego kamery, kilka godzin przed największym medialnym wydażeniem w kraju i dokładnie tak, żeby był najdłuższy możliwy okres przed wszczęciem śledztwa. Nie wspominając już o tym, że samobójstwa osób w tym wieku praktycznie się nie zdażają, nie ma żadnego pożegnalnego listu ani nic, oraz żadnych wskazówek, że do czegoś takiego mogło dojść. Pełna profeska.Oczywiście już godzinę później powszechnie wiadomo, że to było samobójstwo.

For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

fakty a dla niektórych dowód spisku

" Prokurator poinformował, że wstępne oględziny zwłok ujawniły ranę postrzałową głowy (wlotową i wylotową). Nie stwierdzono jakichkolwiek innych obrażeń."

to narazie może i fakty. Spisek dotyczy tego, kto generałowi trzymał broń przy samobójstwie. Fakty masz też takie, że coraz więcej wpływowych ludzi nagle w ostatnim czasie popełnia samobójstwo. Fakt też jest taki że generał coraz częściej krytykował obecną władzę i wojsko.

W dodatku zabija się tak, żeby nie zarejestrowały tego kamery

To musi być spisek, jak to możliwe że w garażu generała nie zamontowano kamery!!??

W moim są 2 ze stałym podglądem u sąsiada na tv!

Twój nick ma coś wspólnego z Twoim....?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

to narazie może i fakty. Spisek dotyczy tego, kto generałowi trzymał broń przy samobójstwie. Fakty masz też takie, że coraz więcej wpływowych ludzi nagle w ostatnim czasie popełnia samobójstwo. Fakt też jest taki że generał coraz częściej krytykował obecną władzę i wojsko.

Ale też szkolił lub miał szkolić ochroniarzy w krajach arabskich. Idąc tym tokiem myślenia - możemy wykluczyć Mossad?!

Jeszcze żaden sąd w Polsce tego nie orzekł - chyba, że masz inną wiedzę w tej sprawie!

Sądy nie są od ustalania obiektywnej prawdy historycznej do wierzenia dla obywateli, ich zadaniem jest orzekanie o winie bądź niewinności konkretnego człowieka w konkretnej sprawie, nawet bez uzurpowania sobie prawa do nieomylności - w końcu jest prawna możliwość wznowienia sprawy jeżeli pojawią się nowe dowody, nieznane w momencie wydania prawomocnego wyroku.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.