Skocz do zawartości
IGNORED

Dla starych audiolukarowiczów

namelessclub

Rekomendowane odpowiedzi

Lukar był informatykiem. Chyba nie dostał tego kloca za moderowanie, tylko tak ogólnie w dowód uznania.

Przypomniała mi się historyjka:

Jedzie młoda kobieta i mężczyzna w tramwaju.

W pewnym momencie popatrzyli na siebie.

Ona spojrzała na niego:

-hmmm... informatyk - pomyślała studentka.

On spojrzał na nią:

- studentka - pomyślał bezdomny.

to mógłbym? Myslisz że się odezwie?

Wolę zgodnie z wpisem zawiazujacym ten wątek - powoli i do przodu, spokój i wolne ruchy czyli... Poczekam biernie może cos o sobie opowie :)

to mógłbym? Myslisz że się odezwie?

Wolę zgodnie z wpisem zawiazujacym ten wątek - powoli i do przodu, spokój i wolne ruchy czyli... Poczekam biernie może cos o sobie opowie :)

Cos mi sie o uszy obiło, że Ona i Gutekbull mieli się ku sobie.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

:)

Ale to na powaznie, jest tutaj coś o tym na forum, tyle, że nie pamiętam gdzie.

Zapytaj starszych forumowiczów, powinni pamiętać ten motyw:)

Józwa, gdybyś mógł mi przesłać na maila jakieś zdjęcia moje i guttena, które nie znajdą się w fotoreportażu, będę bardzo wdzięczna. :-)

Nawet w wątku o klocu co nieco jest:0

Tyle, ze obiektem westchnien Darcy jest gutten, drobna pomyłka.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Cos mi sie o uszy obiło, że Ona i Gutekbull mieli się ku sobie.

hie hie hie, nie Gutek a Guten :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Redaktorzy

Ciekawsze byłoby co się dzieje tą panną ze zdjęcia, która wręczał kloca?

Zrobiła karierę w PeeRze, wypiękniała, wymądrzała? Stała się "twarzą" Colgate?

Trochę nieładnie tak pisać o koleżance z forum, co? Zwracam uwagę z powodów ogólnych, a także dlatego, że dobrze ją akurat znam.

jozwa, musze sie zgodzic z Toba... wez jeszcze paltona wykop z moderki i normalnie, az tesknilem za Toba.... kurde co ja pisze :D chyba zbyt duzo wpilem :D jozwa rispekt!!!

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Zmieniłeś post pod naciskiem? :D

Poczucia przyzwoitości oczywiście.

Ja chyba niedzisiejszy jestem, bo jednak uważam, że znajomość kogokolwiek nie zmienia faktu, że może on bredzić bez sensu. Zwłaszcza w wypisywaniu bzdur celują studenci szkół czegoś i czegoś, ale po studiach przeważnie nabierają mądrości. Stąd takie pytanie.

ps. no proszę temat towarzyski podrzucić, a już rozkręca się dyskusja kto z kim flirtował ;)

Szkoda, że nie można wirtualnie flaszki rozpić.

Fajne czasy były....

??? way?

że Corega Tabs nie psuł smaku potraw? ;)

Z takich co troche pisali kiedyś pamiętam takiego - jak dobrze napiszę, Fadeower? Zapamiętałem bo uzasadniał zbawcze skutki stosowania procesorów DSP, ale w pracy, bo prywatnie był "audiofilem" :)

Też gdzieś przepadł.

Mam nadzieję, że nie tak jak senicz i prezes ws?

Ten tuner dla Lukara to chyba Jazz wymyślił, była ściepa, ale ktoś potem napisał, że Jazz miał ten klocek po prostu do opchnięcia, ciągle kuł go w oczy jak wchodził do magazynu, jeśli tak było rzeczywiście to Jazz rozegrał akcje genialnie.

Co z rożnica... Gest był. Jeden z lepszych analogowych (chyba) tunerow kupilismy. Czy ktos sprzedał swoj towar? Hmm.... Forum było towarem a częsc forumowiczow aktywnie przyczyniało się do wzrostu jego wartosci (czy swiadomie czy też nie to już leży na sumieniu każdego kto pisał i pisze na forum)

• Redaktorzy

napisał, że Jazz miał ten klocek po prostu do opchnięcia, ciągle kuł go w oczy jak wchodził do magazynu

O-czy-wi-ście. Szczególnie w wersji na zamówienie, z czerwoną płytą czołową z nickami forumowiczów. Ciekaw jestem, jakie są granice bezmyślności...

W bocznicowym wątku dla starych audiolukarowiczow prożno szukac granic...

W koncu o czym audiofil ma rozmawiac, przecież nie o brzmieniu systemow audio?!

O-czy-wi-ście. Szczególnie w wersji na zamówienie, z czerwoną płytą czołową z nickami forumowiczów. Ciekaw jestem, jakie są granice bezmyślności...

Pewnie i po złości ktoś to skrobnął, Jazz po jakimś czasie stracił renomę na forum, różne rzeczy wypisywano, sam zainteresowany też nie do końca sie kontrolował z tym co pisał. Jednak co tu dużo ukrywać takie osobistości jak Jazz i inni, choćby Qubric stanowili o atrakcyjności tego forum, czy to się komuś podoba czy nie, potrafili wkurzać ale trochę tego starego towarzystwa brakuje.

• Redaktorzy

Jeśli powszechnie uznawana jest ideologia masz to, co wyszarpiesz innym, kultura jest zbędna.

To chyba komunizm - grab zagrabione. Ale podobno mamy to już za sobą.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Brakuje kultury. Niestety nie tylko na tym Forum i nie tylko na forum. Na co dzień też mi brakuje. Czy to dowód na starość? Mizoginizm?

A co mizoginizm ma wspólnego z kulturą?

Lepiej napiszcie, gdzie jest Zydelek :)

Jozwa - jakiś Ty konsyliacyjny. Dlaczego nie gadasz w zakładkach? Wytrzebiły Cię Skrzypczaki i Frantze? Stęskniłem się za Twoimi banami :D

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.