Skocz do zawartości
IGNORED

Ogólne wrażenia z Euro 2012.

wojciech iwaszczukiewicz

Rekomendowane odpowiedzi

W Dublinie znam wiele kościołów przerobionych na domy opieki, kancelarie adwokackie itp.

Także spoko - chętny na dużą kubaturę i dobrze położoną zawsze się znajdzie.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Ej, Wladz - Ty nawet nie masz pojęcia ile dziś się kościołów buduje - jest zapotrzebowanie mieszkańców i tyle.

Do Wojtka - co to znaczy - pilkarski? - przecie to eliminuje taki stadion z najważniejszych rozgrywek lekkoatletycznych.

Jeżeli wypieprzyliśmy 300 milionów, to warto by było dać 320? (hipotetycznie)

Bardzo to sympatycznie budować dumę narodową, ale wolałbym budować ją z sensem.

Opublikowano · Ukryte przez misiomor, 1 Lipca 2012 - pyskówka
Ukryte przez misiomor, 1 Lipca 2012 - pyskówka

skynek co będzie ? Imprezy na stadionach lub splajtują . Inną możliwość znasz ? Niestety na jarmark się nie nadają.

a autostrady będą służyło tobie i kolejnym pokoleniem do czasu gdy samochody znikną. Znasz inną możliwość ?

i faktycznie zastanów się co będzie z kościołami w latach 90 i obecnie zbudowanymi. Te stare sterty kamieni z wiekowym stażem historią się obronią i zawsze turystów przyciągną

Pospolite chamidło

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Oj tam , oj tam - Ty 747 myślisz, że od gadania rozpadnie się Chartres czy Notre Dame?

To nie rewolucja francuska. W tym gadaniu jest więcej niemoty niż pracy.

Pozdrawiam.

skynek ile się buduje. Nie dostrzegam wysypu widocznego w latach 90. Były wszędzie nasrane jak za komuny budynki PZPR i organizacji im podległych.

W każdej najmniejszej miejscowości budowano. Czasami po dwa na jednego wiernego

Jak myślisz wynajmą ateistom na imprezy rozrywkowe ?

Pospolite chamidło

cóż skłoniło do tak wyrafinowanego wniosku ,,, ta sterta średniowiecznych kamieni czy betonowy samolocik z parą prezydencką ?

Oj tam , oj tam - Ty 747 myślisz, że od gadania rozpadnie się Chartres czy Notre Dame?

To nie rewolucja francuska. W tym gadaniu jest więcej niemoty niż pracy.

Pozdrawiam.

po co nam francuska i od razu rewolucja , skynek ewolucja która od podobnego gadania się zaczyna

Szerzysz pospolite chamstwo, uważając się za rafinowanego kmoiota.

Za stadion musimy jeszcze zapłacić grube miliony podwykonawcom... Będą się sądzić z NCS.

Miliony to sobie wsadź, miliardami się zainteresuj, komu debile palaczki płacą.

Kończymy.

Kończcie

Głodnemu na myśli...............to Twoje narzędzie pracy jest, i tak zaawansowane, jak na obraz jaki wykreowałeś, biczuj się dalej.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Numer - nie narzekaj - zobaczysz jak będzie fajnie, gdy Balotelli nie strzeli karnego!

A czeka nas jeszcze Olimpiada w Londynie. Ogólnie fajny rok.(Gdybym w lipcu jeszcze nie musiał malować całej chalupy...)

skynek co tu moderować .Twoje problemy czy chorobowe objawy 747 ?

a mordercy Blidy mają zbyt małe poparcie na przejęcie władzy , nawet po wygranych wyborach .Oczywiście przy twojej pomocy , 747 może nie mieć prawa głosu.

Wladz blokujący 747 w swoich wątkach, to jest symbol całkowitego upadku.

Zawsze ten sam model.

Od oskarżeń związanych z stanem zdrowia, często poprzez elementy dotyczące erotyzmu, na końcu do zablokowania wpisów.

To cała moc wladza.

Innej nie ,ma.

Tak jak to, czego broni.

III RP.

Sąd oczyścił CBA z zarzutów, ale to nic dla IIIRP nie znaczy, Mariusz Kamiński nie może wrócić do pracy, nie bo nie.

Bo był i jest zły.

Bo będzie się mścił i zaatakuje układy biznesowe nie legalne działajace w ukryciu obecnie i powiązania z politykami pierwszego garnituru splamionego.

Wladz.

To nie jest tak jak myslisz, że ja myślę.

Że mam Cię za chama.

Chamstwo sam sobie implementujesz, bo nie masz lepszego wyjścia, lepszej, innej drogi w życiu, więc idziesz tą jaką masz.

Współczuję Ci w bulu, bo nie jesteś głupi, żebyś nie wiedział co wypisujesz.

Można było się zastanawiać jeszcze jakiś czas temu, a może rzecvzywiście ten T. ma racje, może rzeczywiście to PO wie lepiej od nas co nam potrzeba do szczęścia i jak te cele osiągnąć, oczywiście piszę te słowa z punktu widzenia przeciętnego wyborcy/bydła/, nie z mojego.

Ale teraz, po tych wszystkich wydarzeniach, po upływie 2 lat od katastrofy smoleńskiej, po sfalsyfikowaniu ustaleń komisji MAK, i Millera, po działaniach na autostradach, po przemarszach radzieckich w Waeszawie, po marszu Narodowym 11 listopada, po wszystkich ujawnionych i nie ujawnionych aferach, aferkach, problemach w słuzbie zdrowia, wypadkach w kolejnictwie, sprawach wolności słowa, miejsca dla TV Trwam, ograniczeniach wolności zgromadzeń, samobójczych samobójstwach, po tych i wielu wielu innych zaistnieniach faktów, nie sposób nie wiedzieć o co w tym wszystkim chodzi.

O kasę.

O pracę bydła wyborczego do śmierci, na rzecz swoich nowych panów, narzucających swoje reguły tu po 1989 roku.

Nic dodać, nic ująć.

wladz.

Chcesz aby oni byli silni i bogaci, życzysz im sukcesu, ja też im życzę sukcesu, aby spełniły się wszystkie ich intencje i aby posiedli władzę nie tylko nad bydłem z tzw Polski, ale szerzej, znacznie szerzej, niech rządzą jeszcze bydłem innych nacji, jak największą jej ilością, to bowiem spowoduje ogromy postęp ludzkości, ogromny zysk odniesiemy z tego wszyscy, mianowicie osiągniemy bajeczny postęp w medycynie, Ci ludzie będą mieli tak fantastyczne życie, że za nic w świecie nie będą mieli ochoty by umrzeć, by odejść i pozostawić nie wiadomo komu, tak ogromne bogactwo.Zainwestują więc w nieśmiertelność, pokonają śmierć, pokonają choroby, starzenie się, będzie to największy wkład ludzkości w ochronę człowieczeństwa.

Powodzenia.

a mordercy Blidy mają zbyt małe poparcie na przejęcie władzy

Za to POpierający masowego samobójcę mają je zbyt duże...jeszcze.

Zbliża się 2014 i wybory do PEU - czyli POsadki czas szukać i uciekać przed wstydem i wlasna głupotą tam gdzie jej najwiecej obecnie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Zawsze ten sam model.

Od oskarżeń związanych z stanem zdrowia, często poprzez elementy dotyczące erotyzmu, na końcu do zablokowania wpisów.

To cała moc wladza.

Innej nie ,ma.

Tak jak to, czego broni.

III RP.

Sąd oczyścił CBA z zarzutów, ale to nic dla IIIRP nie znaczy, Mariusz Kamiński nie może wrócić do pracy, nie bo nie.

Bo był i jest zły.

Bo będzie się mścił i zaatakuje układy biznesowe nie legalne działajace w ukryciu obecnie i powiązania z politykami pierwszego garnituru splamionego.

Wladz.

Że mam Cię za chama.

Chamstwo sam sobie implementujesz, bo nie masz lepszego wyjścia, lepszej, innej drogi w życiu, więc idziesz tą jaką masz.

Można było się zastanawiać jeszcze jakiś czas temu, a może rzecvzywiście ten T. ma racje, może rzeczywiście to PO wie lepiej od nas co nam potrzeba do szczęścia i jak te cele osiągnąć, oczywiście piszę te słowa z punktu widzenia przeciętnego wyborcy/bydła/, nie z mojego.

Ale teraz, po tych wszystkich wydarzeniach, po upływie 2 lat od katastrofy smoleńskiej, po sfalsyfikowaniu ustaleń komisji MAK, i Millera, po działaniach na autostradach, po przemarszach radzieckich w Waeszawie, po marszu Narodowym 11 listopada, po wszystkich ujawnionych i nie ujawnionych aferach, aferkach, problemach w słuzbie zdrowia, wypadkach w kolejnictwie, sprawach wolności słowa, miejsca dla TV Trwam, ograniczeniach wolności zgromadzeń, samobójczych samobójstwach, po tych i wielu wielu innych zaistnieniach faktów, nie sposób nie wiedzieć o co w tym wszystkim chodzi.

O kasę.

O pracę bydła wyborczego do śmierci, na rzecz swoich nowych panów, narzucających swoje reguły tu po 1989 roku.

Nic dodać, nic ująć.

wladz.

Chcesz aby oni byli silni i bogaci, życzysz im sukcesu, ja też im życzę sukcesu, aby spełniły się wszystkie ich intencje i aby posiedli władzę nie tylko nad bydłem z tzw Polski, ale szerzej, znacznie szerzej, niech rządzą jeszcze bydłem innych nacji, jak największą jej ilością, to bowiem spowoduje ogromy postęp ludzkości, ogromny zysk odniesiemy z tego wszyscy, mianowicie osiągniemy bajeczny postęp w medycynie, Ci ludzie będą mieli tak fantastyczne życie, że za nic w świecie nie będą mieli ochoty by umrzeć, by odejść i pozostawić nie wiadomo komu, tak ogromne bogactwo.Zainwestują więc w nieśmiertelność, pokonają śmierć, pokonają choroby, starzenie się, będzie to największy wkład ludzkości w ochronę człowieczeństwa.

Powodzenia.

Dawno nie byłeś w tak dobrej formie! Sprawiło to zioło czy linijka, a może udany seks lub dobry obiad?

Zawsze ten sam model.

To cała moc wladza.

Innej nie ,ma.

Tak jak to, czego broni.

III RP.

Bo był i jest zły.

Wladz.

Że mam Cię za chama.

O kasę.

Nic dodać, nic ująć.

wladz.

Powodzenia.

zbyt długo i wybacz tylko powierzchownie. Niemniej do zauważonych spostrzeżeń się odniosę.

Nikt nie mający problemów z powiedzmy, tym co ma na karku, nie wypisuje bez uzasadnienia w oparciu o fakty oszczerstw ( morderca Tusk , w zamachu wybuchu zginął prezydent , jak również bronienie stadionowej dziczy z Staruchem w roli politycznego męczennika i patrioty , wmawianie białego gdy każdy widzi a eksperci potwierdzają , że czarne , wrzucanie do wątków tematycznie nie związanych z polityką , czy też katastrofą uwag o smoleńskiej katastrofie ) uzasadniających moje wątpliwości związane z twoją poczytalnością .

Przypomnij , w którym wątku przeze mnie zostałeś zbanowany ?

Imponująca organizacja, wygraliśmy to Euro organizacją.

FANTASTYCZNE MISTRZOSTWA, DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM, KTÓRZY SIĘ DO NICH PRZYCZYNILI, ŻE BYŁY ONE TAK WSPANIAŁE!!!

Musze ministrze należy się dziękczynny klaps w tyłek, a Szpakowskiemu szpunt w usta, Lacie jesień średniowiecza....

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.