Skocz do zawartości
IGNORED

Audiofil elektronik z Olsztyna poszukiwany

guzdzich

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuję kontaktu do elektronika audiofila z Olsztyna który podda tuningowi moje video s-vhs Panasonic NV-HS900 które służy mi tylko i wyłącznie do nagrywania dźwięku audio w systemie hi fi. ( nagrywam na dobre taśmy video płyty LP ) Nagrywa i odtwarza dobrze. Chciałbym w nim wymienić w torach audio zapisu i odczytu te elementy które ze względu na długi okres eksploatacji video mogą już byc stare i mogą miec wpływ na jakośc sygnału audio, elementy które sa nizszej jakości na lepsze, podnieść wartośc sygnału audio na wyjściu out, wymienić przede wszystkim elektrolity w torze audio na inne lepsze, może wzmacniacze operacyjne na lepsze, ogólnie sprawdzic dynamike sygnałów wejściowych i wyjściowych, poziomy i wierność charakterystyki zapisu i odtworzenia sygnału audio. Po prostu sprawdzic i ewentualnie przywrócic mu wysokie parametry zapisu i odczytu jeżeli chodzi o czystośc i wiernośc oraz dynamikę sygnału nagranego. Zdzisław Gudojć. adres mail: [email protected], telefon: 505 785 645.

• 2 tygodnie później...

W nawiązaniu do mojej prośby o kontakt z audiofilem alektronikiem który może mi przeprowadzić tuning video s-vhs Panasonic w zakresie nagrywania i odtwarzania ścieżki audio w systemie hi fi, uprzejmie proszę o kontakt każdej osoby która podejmie się takiego tuningu niezaleznie od miejsca zamieszkania, gdyz wtedy po umówieniu się sprzet zapakuje i po prostu prześlę. W taki sam sposób tuning cd i amplitunera Yamaha zrobil mi doskonały fachowiec Ireneusz Jaworski także z forum portalu audio-stereo. Tylko, że Pan Ireneusz specjalizuje sie w sprzęcie audio takim jak odtwarzacze cd i wzmacniacze. Poza tym nie mam juz do niego kontaktu. Także ponawiam moja gorącą prośbę i apel. Zdzisław Gudojć. Pozdrawiam wszystkich miłosników audio stereo.

Na Kołobrzeskiej 38 w Olsztynie masz serwis, który się nawet pojawia w reklamach na tym portalu audiostereo. Nazywa się mazon (maz-on). Jeśli tam nie trafiłeś, to spróbuj i pewnie pomogą.

i zgrzebia :)

Ludzie często na opinię pracują latami w pocie czoła, aż trafią na kogoś, kto w amoku permanentnego plecenia bzdur bezmyślnie zszarga ich dobre imię na publicznym forum.

moze tak moze

nie ale chwila googlowamia i widac czym sie zajmuja ...

oswietlenie i jakies instalacje moze serwis

HiFi w oswietleniu :)

Nie wiem jaki to ma być tuning :)

Ale myslałem że miał być audio :)

Chyba sie wątki mi pomyliły :) albo portale :)

Wiem co piszę. Zajdź tam i się zorientuj, a nie oceniasz po znalezieniu jakiejś podstrony. Byłeś niezadowolony z ich obsługi/naprawy?

Mnie w dzień naprawili wzmacniacz lampowy, z którym nie mógł sobie poradzić konstruktor takowych. Słowem nie powiedzieli, że trudna robota. Oddali i gra. Lampowy do zaawansowaneo audio, a nie do świecenia - żeby było bez wątpliwości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.