Skocz do zawartości
IGNORED

No to co? Szczepimy sie? Pewnie! Jak nie to wpier...

Rekomendowane odpowiedzi

W Twoim mniemaniu jestem idiotą, ale mam bardzo zdrowe niezaszczepione dziecko, które nie padło gdy poszło do przedszkola oraz nie zaraziło innych. Jest pod stalą prywatną opieką lekarza, który nas popiera. Kosztuje to owszem ale trzeba mieć priorytety.

Lekarz, który popiera działanie ryzykowne jest albo idiotą albo pazernym sk***ysynem.

Jak myślisz kim jest twój lekarz.

Przemysław mylisz się.

Patrz to.

Pójdź do przychodni na kasę chorych i powiedz lekarzowi że masz wątpliwości. Powie Ci że szczepić "darmowymi". Teraz pójdź i powiedz, że masz wątpliwości którymi szczepić. Powie Ci że tymi płatnymi gdyż te "darmowe" to niepewny skład i ryzyko zanieczyszczeń. Mówię z autopsji. Mój prywatnie mi powiedział, że na kasę nie może mi tego powiedzieć, ale maja w przychodni więcej zgłoszeń z negatywnym efektem poszczepiennym niż pozytywu. I radzi samemu podjąć decyzję.

Kto tu jest sprzedajną dziwka? Masz dzieci? Ile przeczytałeś książek za i przeciw?

zajrzyj do afryki i popytaj

Daj im najpierw wodę

Przemysław mylisz się.

Patrz to.

Nie mylę się mam w rodzinie sporo lekarzy i konsultuje się bezpłatnie. Żaden ze znanych mi lekarzy nie odradzał mi szczepień.

Powie Ci że tymi płatnymi gdyż te "darmowe" to niepewny skład i ryzyko zanieczyszczeń.

Ściemniasz albo lekarz ci naściemniał a ty w to uwierzyłeś.

Mój prywatnie mi powiedział, że na kasę nie może mi tego powiedzieć, ale maja w przychodni więcej zgłoszeń z negatywnym efektem poszczepiennym niż pozytywu. I radzi samemu podjąć decyzję.

Nie wierzę.

Kto tu jest sprzedajną dziwka? Masz dzieci? Ile przeczytałeś książek za i przeciw?

Sam sobie odpowiedz. Ja nie muszę płacić za porady lekarskie. Wszystko po znajomości ;)

Co do dzieci mam syna wyszczepionego na wszystko co zaleciła pediatra z CZD(prywatnie siostra żony). Co do książek- nie spotkałem się z żadną publikacją naukową, która potwierdzała by głoszone przez anyszczepionkowych popaprańców rewelację.

Gość D.S.D

(Konto usunięte)

Nie mylę się mam w rodzinie sporo lekarzy i konsultuje się bezpłatnie. Żaden ze znanych mi lekarzy nie odradzał mi szczepień.

Lekarze sami się nie szczepią. :)

Lekarze sami się nie szczepią. :)

A skąd taki informację?

Wszyscy lekarze, których znam (poza jedną lekko niedouczoną dentystką) szczepią swoje dzieci.

Trochę nie pasuje to do teorii spiskowej, no ale...

powtarzam.

A skąd taki informację?

Wszyscy lekarze, których znam (poza jedną lekko niedouczoną dentystką) szczepią swoje dzieci.

Trochę nie pasuje to do teorii spiskowej, no ale...

oni wiedza ze wszyscy bo ich kolega nie szczepi a jest lekarzem.A ze idiota to juz inna sprawa.
Gość D.S.D

(Konto usunięte)

Nie wierzę.

Poza tym szczepionka przeciwko krztuścowi (kokluszowi) jest bezkomórkowa – bardziej oczyszczona i występuje po mniej mniej niepożądanych odczynów poszczepiennych

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Konkluzja niezdecydowanego szczepimy byle czym...aby tylko zaszczepić. Aby producent zarobił, aby lekarz (urzędnik państwowy) wywiązał się ze swego obowiązku.

Zdecydowanego zachęcamy aby zapłacić blisko 5 koła.

I kto tu jest chciwy?

Nie kłamię. Nie mam powodu oraz wierzę w Boga i wiem że nie wolno.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość D.S.D

(Konto usunięte)

skoncz z ta majewska.Juz tu o niej było o jej amerykanskiej karierze ktorej tam nie zrobiła....za to robi tutaj.

Nie potrafisz odnieść się do przedstawionej tam wiedzy. Nie masz argumentów tak jak nie masz wyników badań szczepień. Tak wygląda zderzenie faktów z twoją pustą rzeczywistością. Z Przemysławem stamowicie duet lobbingu przemysłu farmaceutycznego.

Zdecydowanego zachęcamy aby zapłacić blisko 5 koła.

I kto tu jest chciwy?

Masz sporą rodzinę do zaszczepienia jeśli tyle ci wyszło ;)

Nie kłamię. Nie mam powodu oraz wierzę w Boga i wiem że nie wolno.

A ja tak po prostu nie mogę uwierzyć by lekarz, zalecał nieszczepienie. No chyba że tak się ci wydawało, lub lekarz idiota - tacy też się zdarzają. Niestety jest jeszcze jedna możliwość lekarz ze smykałką do interesu, wyczuł koniunkturę i "specjalizuje się" w "leczeniu" ludzi dotkniętych skrajną nieufnością do medycyny akademickiej.

Nie potrafisz odnieść się do przedstawionej tam wiedzy.

To nie jest wiedza w sensie naukowym kolego, a ta z rodzaju bajań i pobożnych życzeń.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

jak wrocisz sobie te dwa lata w tył to znajdziesz co było juz na temat tej pani i jak te prace wygladały.Nie bede do tego wracał.

ja tez mam dr ale kiedys opowiem ci jak go zrobiłem i czego dotyczy

Masz sporą rodzinę do zaszczepienia jeśli tyle ci wyszło ;)A ja tak po prostu nie mogę uwierzyć by lekarz, zalecał nieszczepienie. No chyba że tak się ci wydawało, lub lekarz idiota - tacy też się zdarzają. Niestety jest jeszcze jedna możliwość lekarz ze smykałką do interesu, wyczuł koniunkturę i "specjalizuje się" w "leczeniu" ludzi dotkniętych skrajną nieufnością do medycyny akademickiej.

Nie.

Lekarz na 1szej wizycie mówi najtrudniej wyleczyć zdrowego pacjenta. Leczył mnie od małego. Leczył mojego syna.

Czemu mam go szczepić przeciwko chorobie przez którą sam przeszedłem. Przecież to było normą 20 lat temu czyż nie. Ospa w klasie. To wycieczka do chorego dwa tygodnie i po sprawie. Teraz szczep...

Żadna smykałka. Żadne niedouczenie a zdrowy rozsądek oraz lata doświadczenia.

Jak ktoś chce to może do 5 koła wyłożyć. Z wizytami itp. Może i dwa koła. Czyż nie.

Edytowane przez Dominic2509

Czemu mam go szczepić przeciwko chorobie przez którą sam przeszedłem. Przecież to było normą 20 lat temu czyż nie. Ospa w klasie. To wycieczka do chorego dwa tygodnie i po sprawie. Teraz szczep...

2 tygodnie i po sprawie. Pod warunkiem gdy nie przyplącze się powikłanie i z głupiej ospy zrobi się coś naprawdę poważnego. Ale jak to mówią natura sama rozwiązuje problem, najsłabszych osobników wystarczy się nie mieszać.

Lekarz na 1szej wizycie mówi najtrudniej wyleczyć zdrowego pacjenta.

To miał być żart czy jakaś głębsza myśl ma z tego tekstu wypływać?

Jak ktoś chce to może do 5 koła wyłożyć. Z wizytami itp. Może i dwa koła. Czyż nie.

Nie sądzę by suma zalecanych szczepień wyniosła 5k dla jednej osoby. Ale nawet gdyby to chyba nie jest to jakaś zaporowa suma jeśli chodzi o zdrowie. No ale każdy ma swoje priorytety.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.