Skocz do zawartości
IGNORED

No to co? Szczepimy sie? Pewnie! Jak nie to wpier...

Rekomendowane odpowiedzi

Ja zaś twierdzę, że jesteś poszczepiennym przypadkiem, jakich tu wiele i w dodatku nieuleczalnym.

Powtarzam jeszcze raz - jesteś ignorantem maniakiem kłamiącym albo z głupoty, albo świadomie.

Cytowane przez ciebie materiały nie zawierają tego, co ludziom wmawiasz.

Jestem Europejczykiem.

Jak chcesz aby Ciebie szanowano, to szanuj innych...bo na te tytuły naukowe na pewno zapracowała swoją wiedzą.

I bardzo skutecznie usiłuje udowodnić, że gdy "kasa się zgadza" to naukową rzetelność można odłożyć na bok. Jest jeszcze inna możliwość Majewskiej odbiło na stare lata, co się czasem zdarza.

\

dwa razy babę do Nobla zgłaszali...

Może do Ig Nobla, a jej się tylko przesłyszało. ;) Edytowane przez Przemysław_51508

Rocznie w wypadkach samochodowych ginie w Polsce kilka tysięcy osób. Tym się lepiej walnięty maniaku zajmij.

Jestem Europejczykiem.

Tymczasem w Polsce i nie tylko...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Otwierane tabelki przybliżają nam ogrom problemów poszczepiennych.

Wiedziałem. Jak mnie po szczepieniu gołąb obesrał, nie mogło być przypadkiem ;)

Tymczasem w Polsce i nie tylko...

Ukryta Zawartość

Głupota się rozszerza.

Ostatnio moja żona kupiła odżywkę do włosów, a tam w kółeczku produkt bezglutenowy. Myślałem, że to jakiś żart, ale ostatnio w rossmanie widziałem więcej takich wynalazków "bez glutenu", "bez laktozy".

Internetowi bezmózgowcy stają się sporą niszą do zagospodarowania dla firm, a że pieniądz nie śmierdzi to czego by na czyjejś głupocie nie zarobić.

Ostatnio widziałem też gdzieś reklamę gabinetu stomatologicznego, który w swojej ofercie zaznacza, że materiały z których korzysta nie zawierają fluoru.

Świat staje się coraz dziwniejszy i chyba skończy to się jakąś katastrofą.

Ukryta Zawartość

Tak ap-ropo tej strony, szkoda że w naszej (polskiej) przestrzeni życiowej nie istnieje podobna.

Warto czytać, co się wkleja i jeszcze zrozumieć, co jest napisane.

Cytat z tej strony dotyczący badań nad korelacją szczepienia z przypadkami autyzmu:

"Autism

In a case-control study of 189 young adults with Autism Spectrum Disorder and 224 controls, Uno et al. 2012145 found that childhood receipt of mumps-measles-rubella (MMR) vaccine was not associated with an increased rate of new onset autism (OR 1.10, 95% CI 0.64, 1.90)."

MMR to szczepionka przeciw odrze, śwince i różyczce dla dzieci.

Świat staje się coraz dziwniejszy i chyba skończy to się jakąś katastrofą.

Katastrofą się skończy gdy się nie zmieni. Ale zmiana już następuje. System się rozpada. Upadają autorytety.

Katastrofą się skończy gdy się nie zmieni. Ale zmiana już następuje. System się rozpada. Upadają autorytety.

A co po tym chocholim tańcu?

"Miałeś, chamie, złoty róg,

miałeś, chamie, czapkę z piór:

czapkę wicher niesie,

róg huka po lesie,

ostał ci sie ino sznur,

ostał ci sie ino sznur."

Napisano dziś, 12:45

Każda ze stron tematu, bez względu długość wpisów zawiera ich trzydzieści (30).

Zatem, jeszcze trochę miejsca na rozmydlanie tematu przed szczepionkowcami pozostało

Jakie rozmydlanie tematu.

Ty i tobie podobni nie wiedzą czym jest związek przyczynowo skutkowy i jak się go udowadnia. Dla was obesranie przez gołębia po wyjściu z gabinetu jest skutkiem, zabiegu w tym gabinecie. Jesteście ograniczeni swoją wiedzą, i fobiami, że nie potraficie na taki przypadek spojrzeć szerzej, tylko szukacie najprostszych adekwatnych do waszego poziomu wiedzy rozwiązań.

.

A co po tym chocholim tańcu?

"Miałeś, chamie, złoty róg,

miałeś, chamie, czapkę z piór:

czapkę wicher niesie,

róg huka po lesie,

ostał ci sie ino sznur,

ostał ci sie ino sznur."

Kończy się era ego, nadchodzi era serca.

Edytowane przez TomekL3

To nie autorytety upadają, tylko ci dla, których powinni nimi być, stają się na tyle głupi, że nie dostrzegają swojej niewiedzy.

A czy uważasz, że mój wpis był odpowiedzią na twoją sugestię i zapytanie ?

Nie, więc cała reszta kolejnych twoich wypocin jest zupełnie bezsensowna.

.

Kończy się era ego, nadchodzi era serca.

Tomek, przestań pier...ć :)

Edytowane przez jar1

Tomek, przestań pier...ć :)

Oj tam oj tam, sam widzisz co się dzieje. Nie przyjmowanie tej informacji nie powstrzyma tej zmiany. Co najwyżej odczepią Twój wagon.;)

Czyli katastrofa jak uczy nas historia.
Tak, katastrofa jest nieuchronna jak nie zmienimy myślenia. Jak nie przekierujemy uważności z zewnątrz ku sobie.

Nie przyjmowanie tej informacji nie powstrzyma tej zmiany.

Zapominasz zupełnie, że tzw. wyższa świadomość posiada trzy atrybuty: Mądrość, Wola i Miłość.

Możesz mieć serce i pozostać bezwolnym głupcem.

Tak, katastrofa jest nieuchronna jak nie zmienimy myślenia. Jak nie przekierujemy uważności z zewnątrz ku sobie.

Nie obraź się, ale twoje wywody przypominają mi wynurzenia moich kolegów, pod wpływem.

Dla nich były wzniosłe i odkrywcze, dla mnie trzeźwego były oderwanym od rzeczywistości bełkotem.

Jest coś takiego jak rzeczywistość, która weryfikuje to co nam się wydaje. Pamiętasz jeszcze o tym?

Możesz mieć serce i pozostać bezwolnym głupcem.

Wracając do wolnej woli, i dualizmu, stoimy teraz przed wyborem: pozostajemy w starym świecie i starych programach lub wybieramy nowe. Kto wybierze stare odejdzie stąd a wraz z nim skończy się stare. Ale jest też dobra wiadomość, urodzi się ponownie już w nowym. To dla niektórych często lepsze rozwiązanie.

Jest coś takiego jak rzeczywistość, która weryfikuje to co nam się wydaje. Pamiętasz jeszcze o tym?

Zgadzam się z Tobą. A teraz spójrz przez okno. Czy zauważasz już zmiany? Nie? To nic takiego. Powiedziałbym, że to naturalny proces. Jedni je zauważają inni nie. Jak dobrze się przyjrzysz takie zmiany zauważysz tu, na forum. Całkiem spore zmiany w relacjach międzyludzkich. Co raz więcej z nas to zauważa. Zaczynamy szukać porozumienia.

To załóż wątek o tym zamiast do wszystkiego przyklejać swoje teoryjki. Tak będzie najlepiej dla wszystkich.

Jestem Europejczykiem.

To załóż wątek o tym zamiast do wszystkiego przyklejać swoje teoryjki. Tak będzie najlepiej dla wszystkich.
Nie ma przymusu czytania.

Ukryta Zawartość

Otwierane tabelki przybliżają nam ogrom problemów poszczepiennych.

Ten link podałeś, a tam wyraźnie jest napisane, ze nie zauważono korelacji pomiędzy szczepieniem a autyzmem.

I o czym tu dalej gadać.

Ukryta Zawartość

Nie ma przymusu czytania.

Niestety jest. Oko się przesuwa i mózg te pierdoły przetwarza chce czy nie chce. Tak przynajmniej mają normalni ludzie.

Jestem Europejczykiem.

Niestety jest. Oko się przesuwa i mózg te pierdoły przetwarza chce czy nie chce. Tak przynajmniej mają normalni ludzie.

I ja akceptuję Twoją normalność. Moja może być i jest inna. Jak każdego z nas. Tylko czy Ty to akceptujesz?!

I dlatego powinieneś te pierdoły umieścić w osobnym wątku zamiast zamulać kilka innych.

Jestem Europejczykiem.

Ten link podałeś, a tam wyraźnie jest napisane, ze nie zauważono korelacji pomiędzy szczepieniem a autyzmem.

I o czym tu dalej gadać.

No właśnie. Oni wklejają albo kompletnie bez zrozumienia, albo licząc na to że nikomu nie będzie się chciało tego czytać.

To zupełnie jak z tą wklejką emskiego z BBC.

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.