Skocz do zawartości
IGNORED

Mustang vs Camaro vs Challenger

Therion

Mustang vs Camaro vs Challenger  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który chciałbyś mieć?

• Mustang
      10
    • Camaro
      3
    • Challenger
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano · Ukryte przez misiomor, 17 Lipca 2012 - nie na temat
Ukryte przez misiomor, 17 Lipca 2012 - nie na temat

Auto ma byc dla mnie - MI sie mustang podoba i tyle :) NIe zalezy mi na prestizu na miescie takze meski i bmw mnie nie rusza wcale. Rowniez o wlascicielach bmw ''M'' mozna powiedziec ze jeszcze ich nie stac na porsche czy ferarke... Nie o to tutaj chodzi.

Z tym ze nowa "Emka" kosztuje pol banki. Za ta kase mozna kupic nie jedno Porsche. :)

Nie lepiej sobie kupić jakąś dopasioną bejcę serii 5 czy mesia klasy E, pozrywać oznaczenia modelu, założyć eleganckie koła,

mieć o wiele większy komfort, bezpieczeństwo i prestiż na mieście?

Przestan. Przeciez BMW to burakowozy, a merce dla emerytow. Teraz w modzie sa wypasione 3 cylindrowce. Nowczesne podobno.

?👈

Użytkownik stecko dnia 17.07.2012 - 19:35 napisał

Auto ma byc dla mnie - MI sie mustang podoba i tyle :) NIe zalezy mi na prestizu na miescie takze meski i bmw mnie nie rusza wcale. Rowniez o wlascicielach bmw ''M'' mozna powiedziec ze jeszcze ich nie stac na porsche czy ferarke... Nie o to tutaj chodzi.

Z tym ze nowa "Emka" kosztuje pol banki. Za ta kase mozna kupic nie jedno Porsche. :)

Rafale ale bez sensu jest porownywanie 4-5 letniego mustanga za 50 patoli do wypasionej bmw za pol banki czyz nie?

Jak juz chcec cos porownac to trzymajmy sie podobnych pulapow cenowych...

Gdybym mial 500 000 zl na auto to bym nie szukal uzywanego mustanga V6 - V8. Wachlarz aut znacznie by sie powiekszyl...

Takze za 50 patoli to wole mustanga niz e39 M lub e46 M czy jakas po taryfiarzu E klase jak proponuje Stary Audiofil...

Mowicie ze o gustach sie nie dyskutuje a wciskacie mi swoje uparcie i wcale was nie interesuje co mi sie podoba...:)

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

Mowicie ze o gustach sie nie dyskutuje a wciskacie mi swoje uparcie i wcale was nie interesuje co mi sie podoba...:)

cały czas o tym właśnie mowa. BMW uber alles, ale tak obiektywnie :)

BMW najszybsze, BMW najlepsze. A później te ich mpowery objeżdżają w nocnych wyścigach chłopaki w dobrze zrobionych crxach. Wtedy okazuje się nagle, że BMW najlepsze ale na tor i ogólnie złej baletnicy...

Czyżby fan Hondy? :) Od 15 lat jedna marka. Honda. Ale będąc obiektywnym powiem, że prawdziwe Hondy to te mniej więcej do 2000 roku w zależności od modelu.

"Odmienny obraz każde widzi oko a każde ucho inny słyszy śpiew. A każde serce gdy wejrzysz w nie ukaże własną słabość i grzech"

Nie jestem fanem niczego. Próbuję udowodnić, że nie ma "najlepszego", "optymalnego" auta. Pod blokiem mam fana fiata 126p, stoją 4ry sztuki.

Rafale ale bez sensu jest porownywanie 4-5 letniego mustanga za 50 patoli do wypasionej bmw za pol banki czyz nie?

Jak juz chcec cos porownac to trzymajmy sie podobnych pulapow cenowych...

Przeciez ja nie porownuje. Odpowiedz byla odnosnie twojego Cytatu ze jak ktos kupuje BMW to go nie stac na Porsche.

Nawiasem mowiac to ja za 50tys wolalbytm 400konne M5 E39. :) Co kto woli.

BMW najszybsze, BMW najlepsze. A później te ich mpowery objeżdżają w nocnych wyścigach chłopaki w dobrze zrobionych crxach. Wtedy okazuje się nagle, że BMW najlepsze ale na tor i ogólnie złej baletnicy...

Ale my tu rozmawiamy o autach, a nie żelazkach.

"Dobrze zrobione CRxy". Coz za wyrafinowanie. Ze stu letniego M5 E34 mozna i wycisnac ponad 1000KM.

I zaden CRX, a nawet Ferrari nie podjedzie. Tylko jaki sens jest porownywac auta mocno zmodyfikowane do fabrycznych? Jest jeszcze cos tam w twojej glowce? Ten ktory dal ci plusa za ta wypowiedz tez chyba nie bardzo rozumuje o co kaman.

?👈

Ten ktory dal ci plusa za ta wypowiedz tez chyba nie bardzo rozumuje o co kaman.

+

0

Ja dałem tego plusa i jak pojeździsz tyloma samochodami co ja (również na torze i w terenie) to wówczas podyskutujemy. Legenda BMW jeśli kiedykolwiek ta marka miała coś takiego, już dawno minęła. Więc nie rozumiem po co wciskasz na siłę komuś BMW kiedy są lepsze auta w tej klasie i cenie. Żeby jasność była-nie Hondy.

"Odmienny obraz każde widzi oko a każde ucho inny słyszy śpiew. A każde serce gdy wejrzysz w nie ukaże własną słabość i grzech"

No w koncu cos na temat;-)

Maniakow BMW zapraszamy do odpowiedniego watku w odpowiednim dziale ;-)

Wracajac do tych 3 aut. Z zewnatrz najbardziej podoba mi sie dodge... Niestety w srodku jest fatalnie jak dla mnie... Mustang ma to cos w srodku i na zewnatrz. Camaro nie podoba mi sie.

Jedyna opcja - ladny stang bym poprosil;-)

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

Auto ma byc dla mnie - MI sie mustang podoba i tyle :)

No skoro Ci się podoba, to go sobie kup i tyle :)

Jak mi się coś podoba i mnie na to stać, to sobie to kupuję, zamiast przez trzy strony wątku bezproduktywnie bić pianę o to,

które lepsze, które gorsze, co ładniejsze, a co brzydsze, żeby każdy wpis nie po myśli autora kwitować "o gustach się nie dyskutuje".

To po kiego wała i komu potrzebny jest ten cały wątek, jeśli Tobie się podoba Mustang, a o gustach się nie dyskutuje?

Sam chyba przyznasz, że to trochę bez sensu jest ;)

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

No skoro Ci się podoba, to go sobie kup i tyle :)

Jak mi się coś podoba i mnie na to stać, to sobie to kupuję, zamiast przez trzy strony wątku bezproduktywnie bić pianę o to,

które lepsze, które gorsze, co ładniejsze, a co brzydsze, żeby każdy wpis nie po myśli autora kwitować "o gustach się nie dyskutuje".

To po kiego wała i komu potrzebny jest ten cały wątek, jeśli Tobie się podoba Mustang, a o gustach się nie dyskutuje?

Sam chyba przyznasz, że to trochę bez sensu jest ;)

Tak jest. Browar stawiam.

To w sumie te forum tez nie powinno istniec;-)

Ok mozna dyskutowac co dobre co komu sie podoba ale w granicach rozsadku. Przyznasz ze Rafal przesadza z tym bmw. Wszedzie tylko bmw widzi i wszystko ripostuje wskazujac ze bmw najlepsze. Sa to dobre auta ale sa i lepsze. Dla kazdego cos innego. Im wiecej ktos naciska tym bardziej kogos innego to oddala...

O mustangu mysle juz od kilku lat. Zaraz jak w 2005 roku wyszly... Ale jak to w zyciu- nie bylo kasy . Jak byla kasa to byly inne wydatki. A teraz zona kaze mi sie pukac w glowe bo kto bedzie to 4.6l tankowal...;-) Dupe mam czym wozic ale to nie jest to co by sie chcialo;-)

Ale ja sie nie poddaje. Jak cos sie trafi to chyba zaryzykuje. Czesto przegladam ogloszenia ...

Rafał nie tylko wciska BMW. Jeśli chodzi o audio to wciska na potęgę Denona. Ale to jego sprawa. Ja jestem fanem Hondy, jeździłem wszystkimi chyba modelami wyprodukowanymi od 1986 roku do 2006 a na pewną zdecydowaną większością. Mimo, że założyłem nawet fan klub w swoim mieście, że sam jeżdżę Hondą, że w rodzinie są Hondy to NIE twierdzę że to najlepsze auta pod słońcem i nikogo na nie nie namawiam na siłę. Każdy ma inny gust i czego innego oczekuje. Jeśli chodzi o amerykańce mnie osobiście nie przypadły do gustu.

"Dobrze zrobione CRxy". Coz za wyrafinowanie. Ze stu letniego M5 E34 mozna i wycisnac ponad 1000KM.

i dalej będzie mistrzem długiej prostej.

Rafał nie tylko wciska BMW. Jeśli chodzi o audio to wciska na potęgę Denona. Ale to jego sprawa. Ja jestem fanem Hondy, jeździłem wszystkimi chyba modelami wyprodukowanymi od 1986 roku do 2006 a na pewną zdecydowaną większością. Mimo, że założyłem nawet fan klub w swoim mieście, że sam jeżdżę Hondą, że w rodzinie są Hondy to NIE twierdzę że to najlepsze auta pod słońcem i nikogo na nie nie namawiam na siłę. Każdy ma inny gust i czego innego oczekuje. Jeśli chodzi o amerykańce mnie osobiście nie przypadły do gustu.

Podaj mi przyklad gdzie komus wciskalem BMW czy jakies Denony? Ogarnij sie chlopie i nie wciskaj mi tu i innym forumowiczom ciemnoty. Nie potrafisz czytac ze zrozumieniem to wez kilka lekcji.

Co do jazdy wszystkimi modelami Hondy to szczeze wspolczuje. Oby nie spotkala cie po raz kolejny taka krzywda.

i dalej będzie mistrzem długiej prostej.

Schowaj sie wkoncu z tymi swoimi idiotycznymi docinkami. "Emki" maja jedne z fajniejszych ukadow jezdnych. Czy tego chcesz czy nie. Znowu probujesz na sile cos skrytykowac tylko nie wychodzi? :)

Panie bady, troche oglady.

Pozdrawiam

?👈

To w sumie te forum tez nie powinno istniec;-)

Ok mozna dyskutowac co dobre co komu sie podoba ale w granicach rozsadku. Przyznasz ze Rafal przesadza z tym bmw. Wszedzie tylko bmw widzi i wszystko ripostuje wskazujac ze bmw najlepsze.

Zacytuj mi prosze choc jedna taka wypowiedz. Chodzi ci o ten link do filmu z YouTube? Jezeli tego nie zrozumiales to, to byl zart. Zart to jest cos takiego smiesznego i nie do konca prawdziwego. Teraz zakumales? :)

?👈

2011 V6 za 50 tys zl to nierealne, chyba ze w dwoch kawalkach;-)

Mniejsza o to. Zycze kazdemu zeby sobie kupil to co mu w glowie siedzi i kazdy wtedy bedzie zadowolony;-)

Ja sie wypisuje z tego klubu bo zaczyna wygladac jak kazdy inny - po kilku postach zaczynaja sie przepychanki i ludzie swoje madrosci wylewaja na ekran;-)

Zycze milej nocki i pozdrawiam.

Ja dałem tego plusa i jak pojeździsz tyloma samochodami co ja (również na torze i w terenie) to wówczas podyskutujemy. Legenda BMW jeśli kiedykolwiek ta marka miała coś takiego, już dawno minęła. Więc nie rozumiem po co wciskasz na siłę komuś BMW kiedy są lepsze auta w tej klasie i cenie. Żeby jasność była-nie Hondy.

Prosze cytowac, a nie gledzic bez pokrycia. Gdzie cos komus wciskam?

"Lepsze auta.." Chyba raczej wszystko zalezy od preferencji. Nie laduj wszystkiego do jednego wora, bo jest to przynajmniej smieszne. Jezeli szukam szybkiego sedana to nie kupie zelazka CR-X czy innego gniota. Lapiesz? Przyklady mozna mnozyc. Wiec wytlumacz mi co znaczy te twoje "lepsze"?

Moze przyblizysz nam legende Hondy? :) Zeby bylo zabawnie.

?👈

Rafał. Poczytaj swoje posty. W tym wątku i w poprzednim z ankietą dotyczącym silników. Ludzie piszą nie to co chcesz przeczytać więc zaczynasz się zapewne czerwienić :)

Stecko, 2007 GT za 50k tez bedzie rozbity, chyba ze w Polsce te samochody sprzedaja taniej niz w stanach.

Np teraz w okolicy Chicago najtanszy 2007 GT z manualna skrzynia i 75k mil jest wystawiony na ebay za ~$18k.

Co do jazdy wszystkimi modelami Hondy to szczeze wspolczuje. Oby nie spotkala cie po raz kolejny taka krzywda.

I jeśli Twoim głównym i jedynym samochodem jest Twoja 19 letnia Beemka z super wyposażeniem (Twoje słowa)

to nic tylko kondolencje wysyłać na pw :)

Nie wyrywaj slow z kontekstu, bo poprostu jest to smieszne. Kazdy kto przeczytal tresc calej rozmowy z ktorej wyjoles te slowa zrozumie o co w niej chodzilo. Jak widac ty masz z tym nie lada problem. W zasadzie to nawet zacytowac dokladnie nie umiesz. Rozmawiam z dojrzalym czlowiekiem czy malolatem?

?👈

Moze przyblizysz nam legende Hondy? :) Zeby bylo zabawnie.

Czy ja napisałem, że Honda jest owiana jakąś legendą? Poddałem w wątpliwość, czy BMW takową posiada. Chcesz żebym czytał ze zrozumieniem a samemu Ci jakoś średnio to wychodzi.

Rafał. Poczytaj swoje posty. W tym wątku i w poprzednim z ankietą dotyczącym silników. Ludzie piszą nie to co chcesz przeczytać więc zaczynasz się zapewne czerwienić :)

Czytalem oba i co? Roznica jest taka ze rozumiem sensowne argumenty jezeli ktos przytacza jakas teze. Ale z gory zaznacze, ze ty ich nie masz. Co mi jeszcze zacytujesz? Jakie slowo wyjmiesz z jakiegos watku zeby poczuc sie takim cool gosciem?

?👈

szczeze

wyjoles

Rozmawiam z dojrzalym czlowiekiem czy malolatem?

Albo się tak zaczerwieniłeś :) albo jesteś dojrzałym człowiekiem z brakami w ortografii :) Poza tym, kultura nakazuje, że jak zwracasz się do kogoś pisemnie to wypadałoby jednak używać wielkich liter w zwrotach typu "Cię", "Tobie" , "Ci". Nawet gdy ten ktoś ma odmienne zdanie od Twojego.

Celowo ich nie uzywam, bo na szacunek nie zasluguje osoba, ktora probuje zrobic ze mnie idiote bez zadnych podstaw i argumentow przytaczajac jakies bez sensowne (niby) cytaty wyrwane z kontekstu z innego watku, ktory dotyczyl wogole czegos innego.

Teraz przeszukaj forum w celu odnalezienia moich ortografoow :) Tylko na tyle cie stac? Tak tez mysalem. Ale to normalne. Brak argumentow do sensownej rozmowy przejawia sie w takie dziecinne zagrywki.

Pewnie ktos kto to czyta ma nielzy ubaw. Zaraz wpadnie moderacja i wszystko usunie.

?👈

To chyba nie szanujesz tu nikogo. Uciekam spać. Na przyszłość Rafał wyluzuj, dbaj o zdrowie a mniej stresów pozwoli Ci na zdrowiu zaoszczędzić. Pamiętaj, że w PL mamy kiepską służbę zdrowia. I jeśli coś piszesz to licz się z tym, że ktoś jednak może stawiać wyżej Toyotę Yaris z jednolitrowym motorem niż pięciolitrowe BMW ;) Pozdrawiam wszystkich :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.