Skocz do zawartości
IGNORED

Mustang vs Camaro vs Challenger

Therion

Mustang vs Camaro vs Challenger  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który chciałbyś mieć?

• Mustang
      10
    • Camaro
      3
    • Challenger
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano · Ukryte przez misiomor, 17 Lipca 2012 - nie na temat
Ukryte przez misiomor, 17 Lipca 2012 - nie na temat

Niech stawia gdzie chce, ale ja nie zaczelem tej glupiej rozmowy. Nigdy nie negowalem nikogo za to co ma, bo wiadomo ze kazdy kupuje to na co go stac i to co mu sie podoba. Tylko niech przy tym nie wciska ciemnoty innym ludziom, ze trzy cylindrowe gnioty czy Chevrolet Volt to auta luksuowe, a obecnosc elek. szyb i klimatyzacji to juz mega luksus. Z tej rozmowy wyciagneles moj cytat.

Nikomu nigdy nie wytknelem czym jezdzi co ma i ze to jest beee. A mi juz dzis chyba ze 3 osoby wytknely ze mam jakies stare, zardzewiale BMW itd itp. Choc w zasadzie wcale mnie to nie wzrusza, bo ja wiem co mam. Wiec kto tu kogo nie szanuje? Odpowiedz sobie sam, i innym tez radze.

Ale tak zachowuja sie osoby przyparte do muru. Brak argumentow przejawia sie w takie osobiste docinki i wycieczki. Cale szczescie ze gdzies mam zdanie tych osob. Swietnym przykladem jest tu pan Kubri. Wystarczy poczytac jego chwalebny temat "Wyznawcy zlomu z reichu..."

?👈

To w sumie te forum tez nie powinno istniec;-)

Ok mozna dyskutowac co dobre co komu sie podoba ale w granicach rozsadku. Przyznasz ze Rafal przesadza z tym bmw. Wszedzie tylko bmw widzi i wszystko ripostuje wskazujac ze bmw najlepsze. Sa to dobre auta ale sa i lepsze. Dla kazdego cos innego. Im wiecej ktos naciska tym bardziej kogos innego to oddala...

O mustangu mysle juz od kilku lat. Zaraz jak w 2005 roku wyszly... Ale jak to w zyciu- nie bylo kasy . Jak byla kasa to byly inne wydatki. A teraz zona kaze mi sie pukac w glowe bo kto bedzie to 4.6l tankowal...;-) Dupe mam czym wozic ale to nie jest to co by sie chcialo;-)

Ale ja sie nie poddaje. Jak cos sie trafi to chyba zaryzykuje. Czesto przegladam ogloszenia ...

No właśnie mam podobnie. Co prawda w Europie zakup takiego auta jest pozbawiony rozsądku (wysokie spalanie, trudność z odsprzedażą) ale tu w grę wchodzą emocje.

Ja sie wypisuje z tego klubu bo zaczyna wygladac jak kazdy inny - po kilku postach zaczynaja sie przepychanki i ludzie swoje madrosci wylewaja na ekran;-)

Trza se było założyć wątek: "Jaka fura wam się podoba i dlaczego właśnie Mustang?" to byś nie miał przepychanek i wylewania mądrości :D

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
Opublikowano · Ukryte przez misiomor, 18 Lipca 2012 - nie na temat
Ukryte przez misiomor, 18 Lipca 2012 - nie na temat

No i posprzatano ladnie.

To w sumie te forum tez nie powinno istniec;-)

Ok mozna dyskutowac co dobre co komu sie podoba ale w granicach rozsadku. Przyznasz ze Rafal przesadza z tym bmw. Wszedzie tylko bmw widzi i wszystko ripostuje wskazujac ze bmw najlepsze.

Przytocz mi choc jedan taka wypowiedz, a zopstaniesz wybawiony.

Filmik z YouTube wkleilem raczej dla zartu. Jakbys nie zauwazyl.

?👈

Znowu zaczyna. Czerwieni się jednak :) a nie mówiłem :D

"Odmienny obraz każde widzi oko a każde ucho inny słyszy śpiew. A każde serce gdy wejrzysz w nie ukaże własną słabość i grzech"

Powinienes miec nick BETON, a nie defol :) Pasuje do ciebie :) Naprawde :)

A pozatym to kto zaczal wczesniejsza rozmowe i musial wsadzic swoje 3 grosze bez pokrycia? Drugi raz mnie nie wciagniesz te gadki, bo nie mam z toba zadnego tematu do powaznej rozmowy.

Pozdr.

?👈

Opublikowano · Ukryte przez misiomor, 18 Lipca 2012 - trolling, ban w wątku
Ukryte przez misiomor, 18 Lipca 2012 - trolling, ban w wątku

Niedlugo premiera nowego modelu Mustanga Bi-Turbo :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Uploaded with

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

?👈

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.