Skocz do zawartości
IGNORED

Uwaga oszust na naszym forum: simon84

pmcomp

Rekomendowane odpowiedzi

zyzio h... cie to obchodzi :) ide z tej piaskownicy dryfi tu moczem

Nie wiem po kiego się tu wpakowałeś. Idź sobie lepiej do innej piaskownicy.

Pogadamy jutro, 11-stego.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Ale bedzie teraz pierd...a na kilka postów :)

A chłop może ci wpłatę zrobić przed rozprawą lub..

Wysłać dopiero dziś a ty o 6 rano juz krzyczysz :D

albo wysłać przekazem poczty

Opcji i nie wiadomych jest tyle ile tu wypowiedzi i zamiast tu pisać wypadało by sie jego zapytać...... dzieci dzieci ale to wasza piaskownica

...79 to rok urodzenia? Schemat ten sam co s....84, płyń stąd ino wartko

Tylko że tamten dla niepoznaki odgrywa wiejskiego przygłupa, który raptem nie potrafi sklecić jednego zdania w ojczystym języku

i pewnie liczy na to, że udawanie imbecyla w czymś mu tutaj pomoże, ktoś się zlituje i może jeszcze się padalec wywinie.

A prawda jest taka, że gdyby kasa miała być oddana, to już dawno by była oddana z urzędowymi odsetkami i przeprosinami,

bo tak się zachowują normalni i dorośli ludzie, a ten cały simon ileśtam, to jest podręcznikowy przykład osobnika,

który nawet wleczony za samochodem z wiertarką w kolanie, wyłamanymi łokciami i nosem wbitym w mózg pieniędzy nie odda.

Prawie dwadzieścia lat ganiałem takich fajansiarzy co nabrali na raty towaru, który od razu upłynniali, forsę w mig rozpieprzali

i można takiemu gnojowi skoczyć, bo on nie ma i co mu zrobisz, do sądu zaciągniesz? Ciągałem i co? I jajco. Kasy do dzisiaj nie ma.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

zyzio h... cie to obchodzi :) ide z tej piaskownicy dryfi tu moczem

Puki,żeś się nie pojawił,to nic nie śmierdziało. h... piszemy przez "ch"

<iframe src='http://gunclub.ea.com/pl/profile/12192e93-377a-4251-95e2-3177f9f381d4/embed' height='410' width='468' scrolling='no' ></iframe>

A "puki" przez "ó" , póki co :))

Co do reszty pełna zgoda.:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

No i jak? Pieniądze już są jak rozumiem. Czy liczył na kolejny termin końca świata?

Arku, czy wiesz że takie insynuacje mogą być karalne?

Uważaj lepiej bo ci broda do oczu wejdzie.

To jest dopiero wywoływanie wilka z lasu - oszustwa i kable hi-endowe to dwa terminy na nazwanie tego samego zjawiska :-)

do sądu zaciągniesz? Ciągałem i co? I jajco. Kasy do dzisiaj nie ma.

Z czegoś trzeba żyć.

Parafrazując słowa Kwinto z Vabanku, zamiast oszukiwać jako recenzent sprzętów audio czy wzmacniacz forumowy od szeptanego marketingu, lepiej już oszukiwać jako zwykły oszust.

Tak jest uczciwiej.

lepiej już oszukiwać jako zwykły oszust.

Tak jest uczciwiej.

Tylko że kolega oszust simon84 teraz będzie musiał jak Duńczyk zmieniać często adresy ,bo zainteresowania na pewno mu pozostaną :(

Pozdrawiam

Tomasz

A "puki" przez "ó" , póki co :))

Co do reszty pełna zgoda.:)

Ups. Spieszyłem się i sam byka strzeliłem :)

<iframe src='http://gunclub.ea.com/pl/profile/12192e93-377a-4251-95e2-3177f9f381d4/embed' height='410' width='468' scrolling='no' ></iframe>

No dobra, to chwalcie się, który ile dostał?

Stawiam dolary przeciwko orzechom, że przelewy już wyszły, tylko gdzieś zaginęły po drodze

i teraz przez kolejny miesiąc tajemnicza kancelaria widmo będzie ich szukać.

No bo jaką bzdurę można jeszcze wymyślić, żeby odwlec w czasie to o czym wszyscy i tak wiedzieli,

że żadna kancelaria nigdy nie istniała, a kolega simon nigdy nikomu nic nie odda :)

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
Gość rochu

(Konto usunięte)

Tylu nas pisze w sprawie simon84 .

W wątku była podana data sprawy i gdzie się odbędzie ,ciekaw jestem ilu z was było na rozprawie?(podejrzewam sprawa była otwarta )

Gdzie są ci odważni pismaki (odważni którzy spojrzeli w oczy simon84 ) ? i dlaczego nie piszecie jaki wyrok zapadł ?.

Czyżby wam dupy zmiękły? :(

Ale sądy policja jakby co istnieją nadal :)

czyżbyś nie był na rozprawie? i nie asekurowałeś doprowadzenie oskarżonego simon84 na rozprawę ?:)

Pozdrawiam

Tomasz

A to jaka sprawa była? Karna? Hmmm no to Simona może już szukają listem gończym. przecież przed 10 stycznia gdzieś daleko wyjechał tam gdzie nie dosięga internet :-)

Chyba najważniejsza sprawa w tej zabawie to pieniądze. No wiec jak? Doszły już??? :-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Albo i nie.

Ukryta Zawartość

No bo jaką bzdurę można jeszcze wymyślić, żeby odwlec w czasie to o czym wszyscy i tak wiedzieli,

że żadna kancelaria nigdy nie istniała, a kolega simon nigdy nikomu nic nie odda :)

Kancelaria, która go "obsługuje" to pewnie jakaś jest, np. kancelaria KRUK.

A ten koleś to taki modelowy przykład unikacza i ściemniacza, na jakim powinni być szkoleni młodzi adepci odzyskiwania długów.

Tylu nas pisze w sprawie simon84 .

W wątku była podana data sprawy i gdzie się odbędzie ,ciekaw jestem ilu z was było na rozprawie?(podejrzewam sprawa była otwarta )

Gdzie są ci odważni pismaki (odważni którzy spojrzeli w oczy simon84 ) ? i dlaczego nie piszecie jaki wyrok zapadł ?.

Czyżby wam dupy zmiękły? :(czyżbyś nie był na rozprawie? i nie asekurowałeś doprowadzenie oskarżonego simon84 na rozprawę ?:)

Przeanalizuj moje skany ze zrozumieniem, a potem używaj odpowiedniego czasu (przyszłego a nie przeszłego) w swych rozterkach.

No dobra, to chwalcie się, który ile dostał?

Stawiam dolary przeciwko orzechom, że przelewy już wyszły, tylko gdzieś zaginęły po drodze

i teraz przez kolejny miesiąc tajemnicza kancelaria widmo będzie ich szukać.

Tu pełna zgoda co do wypowiedzi. Jak wcześniej wspominano wątek ten moze służyć w sądzie jako dowód dobrych chęci oszusta, nie wiem czy posty zostaną wybrane wybiórczo czy całość.

Na chwilę obecną 12-01-2013 godz 9 05 , nie mam żadnych wpływów z żadnej kancelarii widmo, ani też od oszusta wymienionego w tytule.

A pisac o tym trzeba by temat nie umarł.

Po pierwsze skąd wiesz że jestem facet?

Przeanalizuj moje skany ze zrozumieniem, a potem używaj odpowiedniego czasu

czy z upływem czasu w końcu koledze wyrosły jaja?

Pozdrawiam

Tomasz

czyżbyś nie był na rozprawie? i nie asekurowałeś doprowadzenie oskarżonego simon84 na rozprawę ?:)

Na każdego cwaniaka przyjdzie czas ........

Gdańscy policjanci zajmujący się przestępczością gospodarczą zatrzymali 26-letniego oszusta, który w serwisach aukcyjnych wystawiał na sprzedaż telefony, laptopy i samochody, pobierał za nie pieniądze, ale zamówień nie realizował.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Gdańscy policjanci zajmujący się przestępczością gospodarczą zatrzymali 26-letniego oszusta, który w serwisach aukcyjnych wystawiał na sprzedaż telefony, laptopy i samochody, pobierał za nie pieniądze, ale zamówień nie realizował.

Ukryta Zawartość

Widocznie nabywców życie jeszcze mało nauczyło.

Wiesz ile to jeszcze społeczeństwa w głowie ma siano :(

Na każdego cwaniaka przyjdzie czas ........

Ja znam inne przysłowie

-na każdą świnie gotuje się woda

Ukryta Zawartość

Pozdrawiam

Tomasz

Rozumie że do tego tematu :)

Jak sznurki od żelazka w wężu ogrodowym.

Powinieneś wiedzieć bo sam je tam wpychałeś.

A co to za sznurki ?

Pozdrawiam

Tomasz

Na chwilę obecną 12-01-2013 godz 9 05 , nie mam żadnych wpływów z żadnej kancelarii widmo, ani też od oszusta wymienionego w tytule.

A pisac o tym trzeba by temat nie umarł.

Nuda.....chyba nikt się nie spodziewał kasy....

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.