Skocz do zawartości
IGNORED

Uwaga oszust na naszym forum: simon84

pmcomp

Rekomendowane odpowiedzi

parantulla dobrze prawi. Wlejesz takiej szmacie a odpowiadać będziesz jak za normalnego człowieka. Trzeba więc przed takimi gnojami ostrzegać, pisać i pisać i liczyć że kiedyś powiezie go lepszy od niego.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Może w przyszłości jakiś sąd spojrzy na działalność takiej persony "przez inną optykę". Nie przez pryzmat pojedynczego zdarzenia, ale globalnie, jako element przemyślanego i chłodno skalkulowanego działania. Może dojrzy w tym "stałe źródło dochodu". Może kiedyś zdarzy się zarządzenie wykonania warunkowo zawieszonej kary, może kara zastępcza pozbawienia wolności za nieuiszczoną grzywnę. Może surowszy wyrok aniżeli samoistna grzywna czy kara ograniczenia wolności. Potrzebny jest efekt skali, bo w codziennej prozie funkcjonowania organów ścigania cwany oszust może się ślizgać w dziurawej sieci systemu. Stąd uważam, że nie warto odpuszczać w żadnej tego typu sprawie, nawet, w grę chodzi przysłowiowe 10 zł.

Proponuję pozew zbiorowy.

Nie wiem jak jest w przypadku uprawomocnień sie w tej sprawie, ale wystarczy potem kolejna sprawa w tym samym charakterze i juz jest to nazywane recydywą, a jak wyjdzie kilka spraw? A wyjść może, jak ludzie trafią na ten wątek.

Powiem tak, "...wtedy gwint zjechany bedzie..." jak amen w pacierzu. A jak bedzie "...palił głupa..." to go wezmą "..na dwa baty...".

I tym sposobem stanie na rozdrożu i pomysl: czy warto dla kilku gównian.ch judaszowych srebrników tak się poswięcać.

Nie wierzę w żadne słowo tej łajzy, żadna kasa nie do nikogo żadnym przekazem nie dojdzie itd. Ale zakładając, że był na rozprawie oraz że pokazał sądowi jakieś przekazy, oczywiście lipne. To czy nie można byłoby go posadzić za fałszowanie dowodów?

Ale zakładając, że był na rozprawie oraz że pokazał sądowi jakieś przekazy...

Zakładać to ja już dzisiaj się mogę, że w żadnym sądzie nie był, licząc zapewne na to,

że w takim układzie rozprawa ostanie odroczona i kolejne pół roku będzie miał spokój.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

No listonosz już chyba u wszystkich chodził i jak tam, wygrałem zakład?

Pytanie retoryczne ;)

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

A ty kto adwokat?

laxx79 to leszcz, który miał się bujać.

simon84 no wklej wreszcie swój przekaz, koledzy się niecierpliwią. Nazwiska nie musisz zaklejać, i tak już wszyscy wiedzą.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

No listonosz już chyba u wszystkich chodził i jak tam, wygrałem zakład?

Pytanie retoryczne ;)

Odpowiedź jasna, przegrałeś.

Dzisiaj listonosz przyniósł pieniadze w całej kwocie. Dziwi mnie tylko data nadania 18 stycznia, być może to sąd pod jakimś wiekszym rygorem kary, nakazał co się stało.

Więc naklepotkam, mi pieniądze zwrócono, całosć.

Nie wiem czy kasowac wszystkie dane czy nie, osobiscie powiem ze wszystko jest w sieci, ja tylko to scaliłem do kupy.

Łał! Aż musiałem biurka się przytrzymać, żeby z krzesła nie spaść z wrażenia.

A to simon zgrywusek jeden, taki numer mi wyciął, no proszę proszę...

Wszystkie przelewy wyszły razem. Czy pan Jaroslaw usunie moje dane to pana decyzja temat tematem dane osobowe to zupełnie inna sprawa .A temat pozostanie i napiętnowanie mojej osoby tez wiec jeśli ktoś przekroczy pewne granice pomówień i osadów ......

No, to co zrobisz? Puścisz bąka?

Jakich pomówień człowieku? Nazywanie rzeczy po imieniu nazywasz pomówieniami?

Czy może Tobie się wydaje, że jak po roku czasu pod przymusem sądu oddałeś to co wcześniej ukradłeś,

to już jesteś niewinny i jeszcze Ci się należą przeprosiny? Ogarnij się chłopie i weź już lepiej zamilcz.

pragnę ostrzec wszystkich przed oszustem Szymonem Grabowskim, ul.Wyzwolenia 34, 32-500 Balin, mail: [email protected], ukrywającym sie pod nickiem simon84 na naszym forum.

ty, sajmon, po co chcesz te dane usuwać, przecież nie masz się czego wstydzić, oddałeś co wcześniej ukradłeś, duma cię rozpiera, że aż straszyć zaczynasz, więc o co chodzi?

no wlasnie a dane sa z pisane juz wczesniej :)) a bawcie sie skoro chcecie ja na jego miejscu jakby to mialo jakis negatywny wplyw zadziala.nie jedna osoba wypowiadala sie tu co trza z simonem zrobic i jak mu teraz ktos"zeby policzy" to ciekawe na kogo sie zwróci :DDD

Wszystkie przelewy wyszły razem.

Dziwny z Ciebie koleś!!! wcześniej nie miałeś pieniędzy żeby oddać ,a teraz nagle się znalazły , babcię jakąś obrabowałeś? ,a może znowu kogoś wysadziłeś na rolkę papy? ,bo przecież w Sądzie Ci nie pożyczyli .

Pozdrawiam

Tomasz

no wlasnie a dane sa z pisane juz wczesniej :)) a bawcie sie skoro chcecie ja na jego miejscu jakby to mialo jakis negatywny wplyw zadziala.nie jedna osoba wypowiadala sie tu co trza z simonem zrobic i jak mu teraz ktos"zeby policzy" to ciekawe na kogo sie zwróci :DDD

Tej artysta, beke to ja mam z tego bełkotu, jakies spowinowacenia masz z naszym "number one"?

Przyszła mi wiadomość:

"simon84 - dziś, 19:38

wpłata byla nadana przed rozprawa zadne 18 czy ktorys tam .orginaly w sadzie wyrok ujawnilam chodz nie mialem powodu opisania go tu jesli nadal pan ma zamair ujawniac wszystko ok to pana sprawa .pewnie to tez pan wklei jest pan tak samo nie pwoazny jak polowo osob sie wypowiadajaca .tu nie chodzila o zadne pieniadze i szczesliwe zakonczenie sprawy z tego co widze"

Moze od nadmiaru gotówki padło mi na wzrok i daty pojeb..em?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.