Skocz do zawartości
IGNORED

Uwaga oszust na naszym forum: simon84

pmcomp

Rekomendowane odpowiedzi

Może umie bez inwazyjnie naprawiać,siłą woli :)

<iframe src='http://gunclub.ea.com/pl/profile/12192e93-377a-4251-95e2-3177f9f381d4/embed' height='410' width='468' scrolling='no' ></iframe>

Som takie kaszpirowskie co robiom operacje bez skalpela to el lampizatore nie może?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Na balon :)

Mi też naprawiał. Wzmacniacz przez trzy miesiące.

Nie dość że naprawił za skromne kilka stówek (połowa wartości sprzętu) to jeszcze "po znajomości" za darmo tjuning mi zrobił.

Taki był, a co.

Tylko że wzmacniacz jak zjebany ode mnie wyjechał, tak samo zjebany do mnie wrócił, a faceta w serwisie rtv musiałem reanimować,

bo ze śmiechu o mało nie zszedł na atak serca, kiedy mu opowiadałem co w tym sprzęcie było robione i za ile.

Jak już doszedł do siebie, to popatrzył na mnie jak na debila i rzekł - panie, tu od nowości nikt tej pokrywy nawet nie odkręcał...

widzisz, jestes kolejny w fanklubie. :). znam co najmniej 4-ch jeszcze, tylko gdzie nasz koorwa mać idol, słyszalem że krell dał mu stały etat w dziale badań. a może ktoś z branzy pudeł bo tu też udanie tjuningował chlopakom. normalnie czlek orkiestra a z postów omnibus.

Podbijam.

Przekaz oczywiscie nie doszedl.

Zawsze dzwoni z komorki ukrytej i zasze mu sie konczy albo pada bateria.

Wyslalem mu dzisiaj numer konta bo oczwywiscie nie ma (pomimo ze z niego dostal kase), raczej nie sadze zebym dostal jakis przelew.

Zobaczymy.

Pozdro

Muszę przewietrzyć mój system…

dupek poceluje na kogoś mniej wyrozumiałego to i łeb mu urwie. Czego mu życzę.

Po takiej dawce ostrzeżeń na pewno większość z nas będzie już czujna.

jednakże simon84 pewnie już się nie pojawi, teraz to on jest już kudlaty88 czy inna menda.

Kawał gnoja do rozjechania.

Sorki uniosłem się.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

no to kudlaty88 bujaj się, już ci wcześniej napisałem co myślę o takich jak ty.

jeśli nie potrafisz czytać to poproś opiekuna, z chęcią ci wyjaśni.

możesz być sobie i laxx88 jak i też kudlaty79 czy simon86, to nie ma znaczenia. Ważne jest to co tu robisz i po co żeś tu przylazł. Takie gnidy trzeba tępić. Po to są takie wątki i ciekawe dlaczego akurat tutaj się znalazłeś? Gdzie indziej nie masz nic do powiedzenia, bo tam nie da się kogoś wkręcić i oszukać?

Co byś nie napisał to i tak jesteś synek spalony.

Kim ty k**wa jesteś ze mam ci sie tłumaczyć? Co tu robię czytam sobie. A ty porostu mnie denerwujesz nie będącym strona konfliktu. Nareczka

Ps: Pisałeś ze jesteś bandyta to zajmij się swoim fachem

Coś długo te przelewy idą.

<iframe src='http://gunclub.ea.com/pl/profile/12192e93-377a-4251-95e2-3177f9f381d4/embed' height='410' width='468' scrolling='no' ></iframe>

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.