Skocz do zawartości
IGNORED

Uwaga oszust na naszym forum: simon84

pmcomp

Rekomendowane odpowiedzi

Obserwuję ten temat od jakiegoś czasu i na prawdę mam z Was kupę śmiechu Panowie.

Jestem przekonany, że simon84, laxx79 i adas23 to ta sama osoba. Na prawdę nie tego nie widzicie? :)

Jestem przekonany, że simon84, laxx79 i adas23 to ta sama osoba. Na prawdę nie tego nie widzicie? :)

już to było napisane więc ameryki nie odkryłeś ;)

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

Niech wpłaca :) ale wyciągać cie z przekonania i innych ze nie jestem simonem to tez nie będę mogę nawet pisać jak on z błędami :)

To dlaczego edytujesz non stop posty :D o nawykach danego nicku zapominasz?

Forumowy cwaniaczek laxx79, simon84 czy kudlaty88 to ta sama i jedna menda. Nawet zakombinować nie potrafi bo jest zbyt prosty w swojej konstrukcji. Niby głupi i mądry w jednym. Nie przypominasz sobie prostaku naszej rozmowy o dvd? Inwektywy i przekleństwa identyczne jak tutaj i na mailu. Plastuś jesteś i tyle w temacie.

Na szczęście ten temat istnieje i istnieć będzie dla takich jak ty.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

laxx79 i kudlaty88 nie mam z nimi nic wspolnego tym bardziej nie oferowalem panu sittek nic !!! prowokujecie chodz jestescie w bledzie prosze napisac do pana adas23 skoro jestm nim ja lub skontakowac sie osobiscie tak samo laxx79 . pan bajaco dostanie wplate na jego kancelarie i bede sie kontaktowac z nim napewno nie przez forum .reszta waszych prowakacji i pisania pod kogo sie podszywam mnie nie interesuje mam i tak juz problemy .nie wiem co sittek chce osiagac myslac ze interesuja mnie zzakupy sprzedaze przekrety ale to wasze zdanie

nosił wilk razy kilka .............mam się rozpłakać? nos może podetrzeć?

sittek chce ostrzec niewinnych ludzi przed takimi jak ty, aby w przyszłości za darmo nie mieli kłopotów.

Co ty tu LUKASIQ pieprzysz, simon to oszust i złodziej i jak dalej tak będzie postępował to w końcu ktoś mu gnaty połamie. Ale to co usiłujesz tu lansować to zwykłe bandyctwo. Mam nadzieję, że choć głupio to jednak sobie żartujesz. W przeciwnym wypadku nie pociągniesz długo...:(

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Wpłata ostania bedzie dla pana bajaco do jego kancelari i pełnomocnika powiekszona o koszty .nie uchyllam sie od tego mam nadzieje ze po tej wpłacie chodz troche zrozumiecie ze chciałem naprawicta sytacjie a nie jej unikac . gdy wszystko sie wyjasnie porosze pana bajaco o wpis .pozdrawiam

Jedni kombinują, drudzy za dużo naoglądali się filmu "Dług", po prostu "...z gryfu został wiór..." oto co zostało z tego wątku, czas go chyba unicestwić, bo stał się parodią sama w sobie, mimo ambitnych początków

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Romekjagoda nie chce nic mówić, ale on nie żeby się chwalił ale jak będziesz za dużo dyskutował to naśle swoich kolegów z CCCP i postraszą Ciebie i Twoich bliskich i to nie żeby się tym chwalił :)

ps wiem że skłądni brak ale tak miało być

Nie jestem w temacie, to simonek zakładał konta podszywające się pod istniejących użytkowników?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

W erze proxy i chwilowego emaila? Nie jesteś w stanie okreslić z jakiego rejonu jest dany nick jeśli lokalny operator nie udostępni tych danych.

Nie jestem w temacie, to simonek zakładał konta podszywające się pod istniejących użytkowników?

nie!!! czy jesli zabieracie glos przeczytaliscie post ? co nowa osoba to nowe herezje sprawa po panu bajaco jak potwierdzi wplate sie zakonczy czy mozecie juz nie wymyslac co nowych historyjek i faktow bez podstawnych pozatym.

Tak czy inaczej da się sprawdzić, czy z jednego "źródła" pisze na 100%.

Nie tak łatwo, jeśli używa zewnętrznego serwera do maskowania IP, lub gdy ma zmienne IP, to żeby namierzyć takiego gościa trzeba wydobyć te informacje od dostawcy internetu, który prawdopodobnie prowadzi statystyki i wie jakie IP miał w danym czasie, ale to trzeba mieć nakaz sądu:) Jako prowadzący www, bloga czy forum guzik możesz legalnie sprawdzić jeśli zmienia IP:)

nie wiem co chcecie innym udowodnic ale ja to ja i jesli mam cos do powiedzenia pisze .macie problemy z innymi użytkownikami to sobie z nimi radźcie a nie wrzucacie mnie do jednego worka ....ehh

ampli

Na który post romkajagody odpowiadasz?

Na ten kontrolowany :)

ale tu to chyba nic dziwnego

simon84 nie odzywaj się.

Gdy kręciłeś ludźmi i miałeś taką możliwość to sam siedziałeś cicho i liczyłeś że oni ci odpuszczą.

a co do klonów to jasne jak słońce.

w porozumienu z panem bajaco jako ze watek dawno przest byc na poziomie a wpisy komentarze osób nie zainteresowanych bezpośrednio tymi sprawami już dawno przekroczyły granice dobrego smaku kontakt jaki kolwiek bedzie ale juz nie przez ten post .pozdrawiam

simon84 przypomnę ci, że ten temat jest o tobie na nie dla ciebie. Reputację zrypać można sobie kilkoma takim numerami, aby ją odbudować trzeba lat. A ty co? Myślałeś, ze jak dopiero po wyroku sądowym raczysz oddać zagrabione pieniądze to od razu zostaniesz bożyszczem tematu? Chyba cię porąbało.

Witam, widze nadal pietnujecie naszego bohatera. A on się dalej tłumaczy. Ze mnie już zeszło ciśnienie i niejako w ramach wolnego czasu spojrzę tutaj jak się sprawy mają.

Ciesze sie że tutaj trafiłem, całkiem inny odzew jak na elektrodzie, gdzie każdy ma w to dooopie.

Nie zrozumie nikt tego, kto sam tego nie przeżył.

Zastanawia mnie fakt jak długo nasz tytułowy bohater będzie tutaj jeszcze ciśnięty i czy kiedykowliek w życiu zrobi jakiś kolejny "wałek"?

Aha do chwili obecnej nic do mnie nie przyszło z sądu, nie wiem czy w ogóle coś dojdzie.

ps. ostatnio trochę ostro pojechałem szczekaczom nie zrzeszonym w owej sprawie i widze ze post uleciał w otchłań.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.