Skocz do zawartości
IGNORED

Uwaga oszust na naszym forum: simon84

pmcomp

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie kiedyś ktoś oszukał na allegro na 40 zł. Dla samej idei zgłosiłem sprawę na policję. Suma sumarum znalazło się więcej poszkodowanych, oskarżony miał wytoczony proces i otrzymał wyrok. Sprawa trwała około roku, kosztowało mnie to jedynie wydruk paru kartek dowodów (typu aukcja, maile itp) i ze 2 wizyty na najbliższym posterunku. Zero ciągania się po sądach czy wylewania żalów na forum. W efekcie po zakończeniu sprawy otrzymałem moje "stracone" 40 zł na rachunek bankowy i wsio;)

Proponuje brać przykład:)

Ktoś z modów nie lubi melba...chiba.

Umieściłem w zakładce Stereo ostrzeżenie przed świątecznymi oszustami, a ten wątek niech pozostanie na Bocznicy.

Przyznałem rację że ten wątek raczej nie nadaje się na świąteczną wizytówkę.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Nie z naczalstwa, ustaliliśmy to między moderatorami.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Temat z simon84 lepiej prezentuje się na bocznicy, a najlepiej prezentowałby się w piwnicy, bo tam powinno być jego miejsce.

Jak widać synek postawił sobie kilka piw. zapewne ma już inne konto i teraz udając, że go nie ma, podgląda co my tu piszemy. Ale głupi jest że mysli, że jest tak cwany, jak zresztą widać ma bardzo prostą konstrukcję, widać to po sposobie wypowiedzi. Na szczęście w sądzie dostanie po jajach, a dupą trochę później zajmą mu się gdzie indziej.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Powiem tyle jesteś prowokatorem do potęgi. Jestem na wyjedzie mysle ze temat jest tu juz wyczerpany a twoje uwagi nie skomentuje. tak sprawa bedzie w sadzie i do tego czasu skoncz ...... Wesołych świat i tak życzę

Powiem tyle jesteś prowokatorem do potęgi. Jestem na wyjedzie mysle ze temat jest tu juz wyczerpany a twoje uwagi nie skomentuje. tak sprawa bedzie w sadzie i do tego czasu skoncz ...... Wesołych świat i tak życzę

A miało cię tu nie być podobno?

<iframe src='http://gunclub.ea.com/pl/profile/12192e93-377a-4251-95e2-3177f9f381d4/embed' height='410' width='468' scrolling='no' ></iframe>

tak sprawa bedzie w sadzie i do tego czasu skoncz ......

Zabronisz mi krętaczu?

No pewnie że będzie w sądzie, i to nie jedna. Poza tym nie używaj pojęć których nie rozumiesz.

A tak w ogóle to się nie odzywaj, wątek jest o tobie a nie dla ciebie.

Gdy byłeś potrzebny to siedziałeś cicho i kręciłeś lody.

Teraz coś ci się nie podoba?

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Sittek!,po cichu ci powiem,to adwokat jest..

Pewnie z tej wirtualnej kancelarii.

<iframe src='http://gunclub.ea.com/pl/profile/12192e93-377a-4251-95e2-3177f9f381d4/embed' height='410' width='468' scrolling='no' ></iframe>

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.