Skocz do zawartości
IGNORED

Czarno się robi w Polsce

ricon

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, spokojnie... Gdzieś czytałem że UE wymogła na nas przyjęcie jakiejś tam (bardzo drobnej) liczby uchodźców z Północnej Afryki którzy zalali Włochy po ostatnich ruchawkach w Libii i innych krajach tego regionu.

Otóż - głodni, bosi i obdarci uchodźcy ODMÓWILI wyjazdu do naszej mlekiem i miodem płynącej Ojczyzny.

Także kochani - wyluzujcie.

Murzyni wcale nie są tacy głupi, żeby się do Tuska pchać! :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

A kto tu mówi o żydach? :)

Forum mimo że nosi inicjały AS ,nie jest wcale anty..ickie.

Czyli jednak brakło odwagi by pisac otwartym tekstem? Takie smrodliwe niedopowiedzenia i podśmiechujki uskuteczniasz. Nie ma co - dyskusja na poziomie...

Panowie, spokojnie... Gdzieś czytałem że UE wymogła na nas przyjęcie jakiejś tam (bardzo drobnej) liczby uchodźców z Północnej Afryki którzy zalali Włochy po ostatnich ruchawkach w Libii i innych krajach tego regionu.

Otóż - głodni, bosi i obdarci uchodźcy ODMÓWILI wyjazdu do naszej mlekiem i miodem płynącej Ojczyzny.

No przecież była cała afera - Francja zamknęła swoje granice przed nimi naruszając układ z Schengen. Kryzys był, panie, że hej...

Powrót po dłuższej przerwie...

Wyświetl postUżytkownik StaryM dnia 29.08.2012 - 18:39 napisał

Jakaż to nacja? Wyduś z siebie tego smrodliwego bąka.

mamel - otto właśnie idzie, każde nazwanie tematu po imieniu jest niepoprawne, niegrzeczne,niechciane i trąci faszyzmem i antysemityzmem

leczyć was należy

w izolatkach

i zero kontaktu z młodzieżą

Jakiego tematu? Trzeba mieć kompletnie popaprany umysł, aby uważać rzekomą władzę Żydów za temat. "Żyd" to jest ktoś kogo się nie lubi. Są "patriotyczne" strony demaskujące "Żydów" i ich "prawdziwe" nazwiska. Problem w tym, że "Żydem" się stajesz w zależności od sympatii i antypatii jakiegoś debilnego ksenofoba. Na liście Żydów można znaleźć i papieża Wojtyłę i braci Kaczyńskich, a ostatnio nawet Tuska. Nawet gdyby w Polsce nie było żadnego Żyda, to i tak byłoby pełno Żydów.

Nic nowego. Dziadek Adolf już to wymyślił. Odpowiednie miejsca resocjalizacyjne, z których się wychodziło przez komin.

Jesteś ksenofobem, jest to nie tylko paskudne, ale i smutne, że właśnie w Polsce, gdzie nazizm poczynił tyle szkód, dziś nowa wersja nazizmu się odradza.

PS. A tak przy okazji polski patrioto zacznij pisać po polsku. Wiesz, wielkie litery na początku zdania, przecinki i kropki... takie tam duperele, które powinny świadczyć o szacunku dla własnego języka, dla zachowania którego nasi przodkowie gotowi byli umierać.

da się z Tobą rozmawiać dopiero wtedy, gdy zaczniesz cokolwiek rozumieć z tego co przeczytałeś, zamiast komentować to co Ci się wydaje że zobaczyłeś w tekście

(pisanie małymi w necie nie jest błędem polonisto za to ocenianie ludzi przez formę "jesteś ..." to czysta arogancja wiedzy o człowieku)

Czyli jednak brakło odwagi by pisac otwartym tekstem?

i cała prawda, niestety ta odwaga skutkuje usuwaniem wątków

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Dlaczego MY we własnym kraju nie możemy otwarcie pisać o tym co myślimy o "NICH" bez łatki antysemity czy nazisty?

Ten kraj jest także MÓJ i nie życzę sobie w nim paskudnych, głupich i agresywnych nazioli.

(pisanie małymi w necie nie jest błędem polonisto za to ocenianie ludzi przez formę "jesteś ..." to czysta arogancja wiedzy o człowieku)

A od kiedy to internet zresetował zasady gramatyki i ortografii? Niedługo student pośle mailem pracę zaliczeniową z błędami i będzie się tłumaczył, ze w "necie" to jest dozwolone. Otóż nie jest.

Ten kraj jest także MÓJ i nie życzę sobie w nim paskudnych, głupich i agresywnych nazioli.

"ONI" też podobno mówią, że "ten kraj" jest "ICH" - tylko prawdopodobnie mają mają coś innego na myśli (traktują to bardziej "DOSŁOWNIE")

Gość StaryM

(Konto usunięte)

"ONI" też podobno mówią, że "ten kraj" jest "ICH" - tylko prawdopodobnie mają mają coś innego na myśli (traktują to bardziej "DOSŁOWNIE")

Tak. Twoja niezawodna podejrzliwość jest szóstym zmysłem, który nigdy cię nie oszuka. Masz rację.

Jestem Żydem. Jestem Murzynem i Arabem. Jestem ateistą. Jestem pedałem i lesbą, kaleką bez nogi i dzieckiem sąsiadki "z downem". Jestem wszystkim czego nienawidzisz. Jestem każdym twoim koszmarem, który w tym twoim malutkim podłym życiu wyłazi spod twojego łóżka i chwyta cię za gardło. Co noc. I dzisiaj także przyjdę.

Dlaczego MY we własnym kraju nie możemy otwarcie pisać o tym co myślimy o "NICH" bez łatki antysemity czy nazisty?

W żadnym innym kraju zachodnioeruopejskim nie pisze się o Żydach tyle co w Polsce. To przykre, jak krew przelewana w II wojnie światowej przez polskich żołnierzy i cywilów także za Żydów jest teraz bezczeszczona przez takie postawy środowisk, które mianują się prawicowymi. Wielu Polaków w czasie wojny oddało życie przechowując Żydów, za to mamy najwięcej drzewek w Izraelu; ale jednocześnie antysemityzm w Polsce też kwitnie, choć to antysemici uważają się za ofiary szykanowane przez rzekomego wroga. Dla mnie to jak rytuały magiczne, pierwotne - trzeba sobie znaleźć wroga, jak go nie ma - to stworzyć, tak, by można na niego wszystkie niepowodzenia zrzucać i tym samym oczyścić się z odpowiedzialności za własną nieudaczność i degrengoladę w kraju.

Do żadnego innego kraju nie przypierdalają się jak do naszego.To w ramach wdzięcznośći za uratowanie? To nie jest żaden antysemityzm,ale normalna reakcja na nieustające żądania i zarzuty.

Do żadnego innego kraju nie przypierdalają się jak do naszego.To w ramach wdzięcznośći za uratowanie? To nie jest żaden antysemityzm,ale normalna reakcja na nieustające żądania i zarzuty.

Oj tam, od razu żądania i zarzuty - to tylko interesy są.

Wszyscy na świecie wiedzą, i to nie od dziś, że z Polakami się najlepiej robi ynteresy.

Jestem Żydem. Jestem Murzynem i Arabem. Jestem ateistą. Jestem pedałem i lesbą, kaleką bez nogi i dzieckiem sąsiadki "z downem". Jestem wszystkim czego nienawidzisz. Jestem każdym twoim koszmarem, który w tym twoim malutkim podłym życiu wyłazi spod twojego łóżka i chwyta cię za gardło. Co noc. I dzisiaj także przyjdę

jednak miałem rację - tylko izolatka!

A od kiedy to internet zresetował zasady gramatyki i ortografii? Niedługo student pośle mailem pracę zaliczeniową z błędami i będzie się tłumaczył, ze w "necie" to jest dozwolone.

a to jest już kwestia inteligencji proszę Pana

To jest inny problem - wizerunku naszego kraju i postrzegania go w społeczności międzynarodowej ogólnie.

Ale to problem osobny w stosunku do antysemityzmu wewnątrz Polski.

Jedno i drugie bulwersuje, tylko że w różny sposób.

A poza tym Almagra ciekawe, że nagle wcinasz się w dyskusję o antysemityźmie pod przykrywką nowego forumowicza z dorobkiem 0 postów. Klon?

Jak się gość źle zachowuje, to się go bierze za wszy, i na odchodne dostaje jeszcze kopa - to prywatnie.

Państwowo - jest inaczej - emigracja za chlebem, a gość zostaje w domu.

MILIONY osób czują się zagubione i nieszczęśliwe i nie wiedzą, gdzie szukać pomocy. Pewna emerytowana kierowniczka firmy opowiada: „Któregoś wieczoru zapukała do mych drzwi wdowa z tego samego piętra i powiedziała, że czuje się osamotniona. Odrzekłam uprzejmie, lecz otwarcie, iż jestem zajęta. Przeprosiła i wyszła”.

Niestety, owej nocy ta wdowa popełniła samobójstwo. Sąsiadka przyznała, że była to dla niej „surowa lekcja”.

Brak miłości bliźniego jest przyczyną wielu tragedii. Podczas walk na tle narodowościowym w Bośni i Hercegowinie, na terenie dawnej Jugosławii, ponad milion ludzi wyrzucono z domów, a dziesiątki tysięcy zamordowano. Kim byli oprawcy? „To nasi sąsiedzi” — rozpaczała pewna dziewczyna, wypędzona ze swej wioski — „Znaliśmy ich wszystkich”.

W Ruandzie zginęły setki tysięcy osób, często z ręki własnych sąsiadów. „Hutu i Tutsi mieszkali razem, zawierali między sobą małżeństwa, nie przykładając wagi do przynależności plemiennej, nie wiedząc nawet, kto jest Hutu, a kto Tutsi” — donosiła gazeta The New York Times. „Nagle coś się zmieniło” i „rozpoczęła się masakra”.

Podobnie w Izraelu, Żydzi i Arabowie mieszkają obok siebie, lecz często nienawidzą się nawzajem. Tak samo jest z katolikami i protestantami w Irlandii i to samo dzieje się coraz częściej wśród ludzi z innych krajów. Jeszcze nigdy w dziejach człowieka świat nie był tak wyzuty z miłości.

Dlaczego miłość bliźniego oziębła? Odpowiedzi udziela nasz Stwórca. W Jego Słowie, Biblii, nasze czasy nazwano „dniami ostatnimi”. Jest to okres, o którym proroczo zapowiedziano, że ludzie będą „wyzuci z naturalnego uczucia”. Jezus Chrystus oznajmił, że w tych „krytycznych czasach trudnych do zniesienia”, przedstawionych też w Piśmie Świętym jako „zakończenie systemu rzeczy”, „miłość większości oziębnie” (2 Tymoteusza 3:1-5; Mateusza 24:3, 12).

Dzisiejszy brak miłości stanowi więc element znaku, że żyjemy w dniach ostatnich tego świata. Na szczęście oznacza to także, iż wkrótce ten system, złożony z bezbożnych ludzi, zostanie zastąpiony sprawiedliwym nowym światem, w którym zapanuje miłość (Mateusza 24:3-14; 2 Piotra 2:5; 3:7, 13).

Piotr

• Redaktorzy

Pewna nacja już opanowała urzędy administracji, a swój język planują uznac jako drugi obiegowy w miejscu pracy.A wtedy nie będziesz wiedział nawet co w twojej sprawie się dzieje.

A może jednak raz, w drodze wyjątku, konkrety?

A po kiego im kraj, w którym w zimie jest -20 stopni, i gdzie w dodatku nie ma nikogo z ich wioski? We Włoszech ciepło, można spać w kartonie pod mostem, a szaman, brat żony, stary Obombo oraz szwagier Obomby już robią przy pakowaniu makaronu...

• Redaktorzy

To przykre, jak krew przelewana w II wojnie światowej przez polskich żołnierzy i cywilów także za Żydów jest teraz bezczeszczona przez takie postawy środowisk, które mianują się prawicowymi.

W Polskim wojsku procent polskich Żydów był mniej więcej taki, jak i w reszcie społeczeństwa - to tak pro forma. Bili się na tej wojnie jak wszyscy.

Bili się na tej wojnie jak wszyscy.

Będąc po obu stronach, widać nie mogli się zdecydować, z racji liczebności.

Obecnie też mają problem, państwo małe, wszystkich nie pomieści.

Rozleźli się więc.

A może jednak raz, w drodze wyjątku, konkrety?

Iinformacja z oficjalnej I-szej strony portalu O.net.Wiadomosci z przed ok. 2 tygodni.

Uprzejmie proszę o weryfikację :)

Ew inne źrodło

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

dobre komentarze :)

1 "Bezczelne są te k**wy i nachalne" jak powiedział sprawiedliwy saper Vodiczka do dobrego wojaka Szwejka.

2 "Ludzie kochani,to była majowa impreza lewackich jajcarzy (Yael Bartana) w Berlinie, ponad miesiąc temu, ktoś podrzucił padlinę kiepskich komediantów, żeby pokazać, jakie z nas żydożercy.

3 Te jaja trwają od 2007! Jeżeli hasło na pierwszym zdjęciu jest "satyryczne" to wybicie przednich zębów autorowi też proszę traktować jak satyrę i dobry dowcip

Są rzeczy za które bije się w dziób (Zdzisław Maklakiewicz - "Dzięcioł") The Show Must Go On!

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Zyd zydowi nie rowny. tak samo polak polakowi nie row,ny. zycie jest krotkie dla mnie wszyscy jestesmy zaledwie ludzmi. Antysemityzm to jedna z najwiekszych podlosci i dowodow na.ludzka malosc.

Antysemityzm to jedna z najwiekszych podlosci i dowodow na.ludzka malosc.

POdobnie jak syjonizm, który to jest jedną z największych podłości i dowodów na ludzką manię wielkości.

Iinformacja z oficjalnej I-szej strony portalu O.net.Wiadomosci z przed ok. 2 tygodni.

Uprzejmie proszę o weryfikację :)

Ew inne źrodło

Ukryta Zawartość

Bezkrytycznie powołujesz się na linki jakiegoś nawiedzonego gościa, który nie wiadomo kogo reprezentuje bo nawet na swojej stronie o tym nie informuje. Do tego wypisuje swoje brednie po angielsku, domagając się wprowadzenia hebrajskiego... A Ty utożsamiasz to z żądaniami syjonistów... Gratuluję wprawnego osądu i krytycznego podejścia do źródeł.

Ja natomiast niniejszym ogłaszam, że założyłem Związek Lekarzy Wszechpolskich i domagam się leczenia tylko ludzi o prawdziwie polskich korzeniach udowodnionych do 10 pokoleń wstecz. --> Prosze zaś czytelników tego posta o rozesłanie wiadomości: Tego domagają się lekarze w Polsce.

Dziękuję za uwagę.

Ukryta Zawartość

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Ja natomiast niniejszym ogłaszam, że założyłem Związek Lekarzy Wszechpolskich i domagam się leczenia tylko ludzi o prawdziwie polskich korzeniach udowodnionych do 10 pokoleń wstecz. --> Prosze zaś czytelników tego posta o rozesłanie wiadomości: Tego domagają się lekarze w Polsce.

Dziękuję za uwagę.

Można pójść dalej. W ramach tegoż związku uznać, że śmierć jest nam przeznaczona od boga i nie leczyć nikogo. ;)

Z durnymi ksenofobami nie ma co dyskutować.

Swoją drogą, obracam się w rozmaitych środowiskach, środowisko na forum audiofilskim pełne jest antysemitów, ksenofobów, rasistów i miłośników komuny w stopniu większym niż gdziekolwiek indziej. Zastanawiające.

Kolego Filucie,dysponujecie zdaje się pamiecią wybiórczą.Do międzynarodowego skandalu z Obamą i rasizmem w tle doprowadził,uwaga,niestety kto?Noo...Tak,bingo...Radek-zdradek,który publicznie opowiadał jak przodkowie Prezydenta USA zjedli jego przodków!I do Obamy to niestety doszło...a to z Pisu,to raczej nie doszło...

Bul Komorowski natomiast,co prawda niechcący,ale zakwestionował wierność Pierwszej Damy USA...No cóż takie tam przejęzyczenie...

Obawiam się,że część matołów nawet o tym nie słyszała.

Bezkrytycznie powołujesz się na linki jakiegoś nawiedzonego gościa, który nie wiadomo kogo reprezentuje bo nawet na swojej stronie o tym nie informuje. Do tego wypisuje swoje brednie po angielsku, domagając się wprowadzenia hebrajskiego... A Ty utożsamiasz to z żądaniami syjonistów... Gratuluję wprawnego osądu i krytycznego podejścia do źródeł.

Dziękuję za uwagę.

A co z przysięgą Hipokratesa , którą składają lekarze ?

Piotr

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.