Skocz do zawartości
IGNORED

Excel's Audio Nirvana - tylko winyl !

excel

Rekomendowane odpowiedzi

- zobaczcie jaki komentarz dostałem !

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

pixel-vfl3z5WfW.gifkliknij, aby dodać komentarz

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) lub Opublikuj

to z filmu Marii Koterbskiej

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

excelvinyl winylmania blog szukaj

- ktoś kiedyś powiedział, że słuchanie jazzu na cd to profanacja - podzielam tę opinię - zatem dzisiaj z serii Poljazz Jazz band Ball Orchestra....

- słuchałem sobie opery Traviatta z płyty Deutsche Gramophon, nie żebym specjalnie lubiał opery, ale płyta była tak ładnie nagrana....nagle jak coś nie pierd...lnie !!! - aż się przestraszyłem i poderwałem z kanapy - no coś takiego może być tylko z winyla :) - chciałem Wam zaprezentować to pierd....lnięcie, ale zawiera ono zbyt dużo wysokich tonów i automatyka kamery skutecznie je zdeformowała - zostało tylko niezbyt głośne plasknięcie - dlatego inny kawałek z tej płyty...pzdr.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

- słuchałem sobie opery Traviatta z płyty Deutsche Gramophon, nie żebym specjalnie lubiał opery, ale płyta była tak ładnie nagrana....nagle jak coś nie pierd...lnie !!! - aż się przestraszyłem i poderwałem z kanapy

Excelku, jesteś prawdziwą Ozdobą tego wątku, odskocznią od swarliwych bojowników o własne ego. Boże, jak sobie wyobraziłem jak mogła wyglądać Twoja reakcja, sam mało nie spadłem z krzesła:-))

Serdeczności Włodek.

- za to, że się sprzeciwiałem bezpodstawnemu zamykaniu i usuwaniu wątków przez moderatorów, dostałem taką informację:

" Otrzymałeś ostrzeżenie od moderatora. Zanim będziesz mógł pisać, musisz się z nim zapoznać

trolling w zakładce analog - zakladanie tematów bocznicowych i czysto personalnych

Ostrzeżenie dodane przez

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) za Trolling w

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) .

Dano 5 punktów - wygasają 06.06.2013 20:58. "

- moderatorzy niech pamiętają, że nie wszystko im wolno i jest chyba jakiś nadzór nad prawidłowością ich działań....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Patrz Excel, to już lepiej rzucać burakami niż się nie zgadzać z moderacją :)

Rydz i jego marazm powinien dostać te punkty ostrzeżeń. To wszystko przez niego.

- mam już 6 punktów karnych - 1 zarobiłem we wrześniu 2010 r. - już nie pamiętam co to było, z czegoś się tam podśmiewałem, ale też uważam działanie moderatora w tym przypadku za typową nadgorliwość - a dzisiaj zarobiłem 5 - ostro pojechali :) - a ile trzeba mieć punktów, żeby stracić "prawo jazdy" ?

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Chyba 10...Ten pierwszy stracił już dawno swoją moc :) Masz 5 przez miesiąc i zupełnie za darmo, bo wątek został odblokowany.

Oburzyłeś się z powodu, który nie istnieje.

- słuchałem sobie opery Traviatta z płyty Deutsche Gramophon, nie żebym specjalnie lubiał opery, ale płyta była tak ładnie nagrana....nagle jak coś nie pierd...lnie !!! - aż się przestraszyłem i poderwałem z kanapy - no coś takiego może być tylko z winyla :) -

Też tak czasami mam. To znak by zająć się czymś innym - może partia szachów ? Spacer z psem ? Piwo u Wierzynka - to oczywiście opcja tylko dla tych z Krakowa ;)

<br />Oburzyłeś się z powodu, który nie istnieje. <br />
- ale jak się oburzałem to istniał :) - dobrze, ze odblokowali ten piękny i stary wątek, szkoda tylko, że koteczek już nie pisze, miał ładne posty....

- mam już 6 punktów karnych - 1 zarobiłem we wrześniu 2010 r. - już nie pamiętam co to było, z czegoś się tam podśmiewałem, ale też uważam działanie moderatora w tym przypadku za typową nadgorliwość - a dzisiaj zarobiłem 5 - ostro pojechali :) - a ile trzeba mieć punktów, żeby stracić "prawo jazdy" ?

Z tymi punktami ostrzeżeń to w ogóle dziwna sprawa jest. Przez długi czas byłem biernym użytkownikiem forum, a gdy wreszcie zdecydowałem sie coś mądrego napisać, to zorientowałem się, że mam 10 pkt na wejściu. Po mojej interwencji moderacja oczywiście usunęła, ale nadal nie wiem o co chodziło.

Z tymi punktami ostrzeżeń to w ogóle dziwna sprawa jest. Przez długi czas byłem biernym użytkownikiem forum, a gdy wreszcie zdecydowałem sie coś mądrego napisać, to zorientowałem się, że mam 10 pkt na wejściu. Po mojej interwencji moderacja oczywiście usunęła, ale nadal nie wiem o co chodziło.

Prewencyjnie Ci przywalili :) Nie nadaremno moderacyja jest jaśnie oświecona.

Pozdro,

Yul

- wymieniłem wkładkę na inną mf-kę i wydaje mi się , że lepiej gra, może to jest psychiczne, a może igła mniej zużyta - obojętnie, ale wysokie są i jakby mniej nachalne a bas dobry albo lepszy - na razie słucham - akurat miałem Krajewskiego na talerzu.....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość masza1968

(Konto usunięte)

moderatorzy niech pamiętają, że nie wszystko im wolno i jest chyba jakiś nadzór nad prawidłowością ich działań..

Odkąd mi usunęli moje ogłoszenie z MOJEGO wątku ogłoszeniowego mam w dupie moderację i to forum.

To jest żenada nie forum a na temat zachowań moderacji i predyspozycji mentalnych jakie trzeba spełniać aby nim zostać mam swoje zdanie, które kiedyś wyraziłem na głos i miałem bana chyba na dwa tygodnie.

Odkąd mi usunęli moje ogłoszenie z MOJEGO wątku ogłoszeniowego mam w dupie moderację i to forum.

Oj tam, oj tam! Pewnie ktoś rąbał na oślep i się siekiera zemskła :)

Pozdro,

Yul

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Oj Masza...

Zakładka analog odkąd się zalogowałem frywolnie nie szczyciła się nigdy jakąś czystością wpisów na temat. Ot, tak jak teraz tutaj. Mydło i powidło.

Fakt jednak faktem, że założyłeś temat o sprzedaży płyt. Długo był to wątek na temat, jak żaden :)

Aż pojawiło się pierwsze ogłoszenie, Masza dorzucił swoje i nie były to winyle na sprzedaż. Kolega się oburzył i upomniał bo za chwilę w tym miejscu zaczęto by sprzedawać granaty dla Hamasu. Ty zaś się uniosłeś- nie do końca rozumiem reakcji- i na złość zamknąłeś temat :)

Moderacja poczyściła zaczepki, ogłoszenia sprzedaży łodzi motorowych, spadochronów, ale także i twoje :)

W sumie od tego jest moderacja.

Jeszcze lepiej Najjaśniejsza Moderacja sprawiała się w wątku o nowej Fonice, to w ogóle pozostawiam bez komentarza.

Umknęło mi, co takiego?

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Aż pojawiło się pierwsze ogłoszenie,

Myjka do mycia winyli nigdzie lepiej mi nie pasowała niż w dziale K/S winyli.

Poza tym, jako założyciel tematu dopuściłem ogłoszenia okołowinylowe. Jaki jest sens zakładać kolejne wątki typu k/s wkładkę, k/s ramię, myjkę etc... Ile jest tych ogłoszeń? 2, 3 rocznie?

Dodatkowo, jeśli jakiś imbecyl usuwa czyjeś ogłoszenie (nie łamiące ani regulaminu ani żadnej innej reguły) powinien chyba poinformować o tym ogłoszeniodawcę?

Ale szkoda w ogóle o tym gadać, dla mnie ci ludzie to dno i dresiarstwo mentalne...

Myjka do mycia winyli nigdzie lepiej mi nie pasowała niż w dziale K/S winyli.

Poza tym, jako założyciel tematu dopuściłem ogłoszenia okołowinylowe. Jaki jest sens zakładać kolejne wątki typu k/s wkładkę, k/s ramię, myjkę etc... Ile jest tych ogłoszeń? 2, 3 rocznie?

Dodatkowo, jeśli jakiś imbecyl usuwa czyjeś ogłoszenie (nie łamiące ani regulaminu ani żadnej innej reguły) powinien chyba poinformować o tym ogłoszeniodawcę?

Ale szkoda w ogóle o tym gadać, dla mnie ci ludzie to dno i dresiarstwo mentalne...

A watku nirwanowym jakos nikt nie usuwa ogłoszeńw stylu "właśnie przypadkiem mam do sprzedania..." albo "kolega ma na zbyciu przypadkiem...".

Trzeba również zauważyć, ze każdy taki wpis poprzedzony jest kampanią na temat tego jaki to wspaniały i doskonały jest ten sprzęt, który przypadkiem potem się sprzedaje ......

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Trzeba również zauważyć, ze każdy taki wpis poprzedzony jest kampanią na temat tego jaki to wspaniały i doskonały jest ten sprzęt, który przypadkiem potem się sprzedaje ......

O widzisz! Pewnie dlatego, że zapomniałem o takiej kampanii moje ogłoszenie wyleciało.

Oj tam, oj tam! Robiom co umiom, a umiom rombać, no to jak zrobiom co umiom, to "jezd wyrombane", jak muls mawia :)

Pozdro, keep smiling!

Yul

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.