Skocz do zawartości
IGNORED

Excel's Audio Nirvana - tylko winyl !

excel

Rekomendowane odpowiedzi

O tak! Gmoch daje czadu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

ależ tłok na plaży ! - grajdoł na grajdole - jeszcze nie ma walk o miejsce, ale niewiele brakuje - nie piję dużo piwa, żeby nie zabłądzić :) - wczoraj wydmy, ludzi pełno jak na procesji - kolejka do kibla przenośnego coś na pół godziny - udało mi się czmychnąć w trzciny - nie było chrząszcza, więc po chwili poczułem ulgę - chyba środowisko na tym nie ucierpiało - dobra wiadomość jest taka, że już w sobotę będę w domu ! - wrzucę coś czarnego na talerz i oddam się prawdziwym przyjemnościom :) - pzdr...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

excelvinyl winylmania blog szukaj

wrzucę coś czarnego na talerz i oddam się prawdziwym przyjemnościom :)

A cóż Ty jadasz chłopaku, że to czarne jest? :-) Mątwę w sosie z sepii? :-)

Ale tę blondyneczkę ładnie na plan wprowadziłeś:-)

W.

Ukryta Zawartość

Morze - miejsce gdzie brud spotyka się z wodą...

kocham polskie morze !

Przepiekna pogoda i warunki, idaelne do zabawy, czepek na głowę, ( chornimy uszy i zatoki ) i do wody. A jeśli jeszcze mamy deskę to już jest Nirvana !

Ukryta Zawartość

Morze - miejsce gdzie brud spotyka się z wodą..

To samo można powiedzieć i o górach, mazurach. Tylko skąd się ten bród bierze? Przy każdym plażowiczu, wczasowiczu, urlopowiczu postawić sprzataczkę żeby za nim, nią, nimi zbierali śmieci na bieżąco. To nie bród nad morzem styka się z wodą a brudasy.

A czemu turysty ciągną nad morze a nie na mazury?

Tyle się nasłuchali że woda nad morzem jest slona, więc wpadają turysty i piją tę wodę i piją i co? Słodka leci. (z kranu ;) ) Większość turystów to na szczęście winylomaniacy, lubią leżeć plackiem. :)

A Mazury są takie piękne i takie puste.

Bladego pojęcia nie mam co ludzi ciągnie nad morze.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Chorwacja (jak się domyślam) to co innego.

Przynajmniej ciepła woda i można się świeżych muli nawtranżalać do syta :)

Ciepło,ciepło...steki z tuńczyka palce lizać,

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Chorwacja (jak się domyślam) to co innego.

Przynajmniej ciepła woda i można się świeżych muli nawtranżalać do syta :)

I ligni ( kalmarów) :) Później zaczynają się schody, ryby dość drogie. Homary już w zupełnie wariackich cenach.

Na Korculi widziałem jak piłą łańcuchową oprawiają tuńczyka. No, pewnie będę długo pamiętał :)

Szkoda, że tylu prostaków, idiotów zwyczajnych z Polski. Czasem nie wiedziałem gdzie oczy podziać. Urwa, zdobywcy świata w boksekrach, klapkach i łańcuchach.

I ligni ( kalmarów) :) Później zaczynają się schody, ryby dość drogie. Homary już w zupełnie wariackich cenach.

Na Korculi widziałem jak piłą łańcuchową oprawiają tuńczyka. No, pewnie będę długo pamiętał :)

Szkoda, że tylu prostaków, idiotów zwyczajnych z Polski. Czasem nie wiedziałem gdzie oczy podziać. Urwa, zdobywcy świata w boksekrach, klapkach i łańcuchach.

To przykre, że masz takie wspomnienia z wakacji, dlatego warto odwiedzać miejsca bardziej wyludnione, takie jak na zdjęciach powyżej, no i ten analogowy dzwięk cykad,

wyrażnie lepszy oczywiście od cyfrowego

Tak piszesz jakby np. Szwaby byli lepsi.Też szwejoza do entej potęgi z wygolonymi pałami i brudkami w warkocz w dodatku zamawiając coca-colę pytają się kelnerki czy zna niemiecki:))))

założyłem po 2 tygodniach winyla na talerz - padło na Jamesa Lasta, płyta "Errinerungen" z 1983 r.- nastrojowe instrumentalne kawałki - nie zawiodłem się ! - piękne, wyważone, nienachalne dźwięki o wspaniałej barwie i przestrzeni :) - mimo, że na płycie napisano "digital master mix"...pzdr.

witam - coś nic się nie dzieje w naszym analogowym grajdole - przeczytałem wądek o kremowym dźwięku z zakładki high- end - 747 tam ładnie nawija o kablach :) - myślę, że robi sobie jaja... - , dzisiaj bardzo udane polowanie bez nagonki - płyty w stanach super, nawet chyba nie będę mył - ta "Klasik" to podwójna zafoliowana ! pięknie gra ! Nawet nie powiem ile za nią dałem, zeby nie wpędzać Was we stresy :) Wczoraj słuchałem mp3- jki na kinie domowym, jako podkład do oglądanych zdjęć - też było miło :) - ale prawdziwy dźwięk to tylko z winyla ! pzdr.

Ukryta Zawartość

post-25310-0-69451200-1374321058_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

- dzisiaj Irena Santor..

Ukryta Zawartość

Excel - ja tyle czasu szukałem tej piosenki na winylu - o singlu to nawet nie wspomnę; dzięki serdeczne za podpowiedź

Ukryta Zawartość

Trzy płyty z dojcze gramofon. I jak? Lepiej jak z russkoj mełodii?

- grają ładnie ale czy lepiej niż Melodia to bym nie powiedział - ogólnie nie słyszę specjalnej różnicy między Melodią a Deutsche Gramophon - a jeżeli już, to raczej na korzyść Melodii... - tylko tego Hendrixa będę musiał wymienić, bo słabo nagrany i niestudyjnie....

<br />nie słyszę specjalnej różnicy między Melodią a Deutsche Gramophon - a jeżeli już, to raczej na korzyść Melodii... <br />
I Ty , excel , twierdzisz , że to miłośnik Hujni jaja sobie robi ?:)

witam - coś nic się nie dzieje w naszym analogowym grajdole - przeczytałem wądek o kremowym dźwięku z zakładki high- end - 747 tam ładnie nawija o kablach :) - myślę, że robi sobie jaja... - , dzisiaj bardzo udane polowanie bez nagonki - płyty w stanach super, nawet chyba nie będę mył - ta "Klasik" to podwójna zafoliowana ! pięknie gra ! Nawet nie powiem ile za nią dałem, zeby nie wpędzać Was we stresy :) Wczoraj słuchałem mp3- jki na kinie domowym, jako podkład do oglądanych zdjęć - też było miło :) - ale prawdziwy dźwięk to tylko z winyla ! pzdr.

Execel,

ale gdzie Ty to nabywasz?

jakies żródło

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.