Skocz do zawartości
IGNORED

Klub ateistów Audio-Voodoo

Gość StaryM

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

Ujemny, obawiam się, że po Twoim ostatnim wpisie wiadomo gdzie, nie pozostanie nam nic innego, jak wespół z bumem1234, założyć Klub "zbanowanych userów", albo: o radościach moderowania... ;)

.. zobaczyłem skrawek z youtuba i juz sie wystraszyłem, ze SzuBidu wkleił kolejne trio....

Tęskniłeś? Warto było czekać na kolejne trio:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pazur jest, a nawet szpon, ale pan jakis nerwowy....jakby dostał polska wypłate z Biedronki :)

A jeszcze takie pytanie mnie nurtuje. Gdy przyjeżdża artysta do takiego powiedzmy Empiku, to są wywiady, fani i podpisywanie płyt. A jak płyty umrą i pozostaną pliki, to co będą nam podpisywać? Pendrajwy? Czy autograf na pececie, lub dacu ? Czy tak po chamsku podrzucimy do podpisu spiraconą płytę, na którą wrzucimy empetrójki hehehe

Gość partick

(Konto usunięte)

O której jest losowanie lotto? Patrick jest blisko godziny 23, więc pewnie numery już zna. Zdążę skreślić?

k... gdyby tylko tak się dało, to jakoś byśmy się dogadali ;)

21:38 w Szkocji.

Ujemny, obawiam się, że po Twoim ostatnim wpisie wiadomo gdzie, nie pozostanie nam nic innego, jak wespół z bumem1234, założyć Klub "zbanowanych userów", albo: o radościach moderowania... ;)

Ale ja właśnie nie potrafię pojąć, co zrobiłem złego :(

For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Ktoś z wiadomego wątku tu coś pisał o poczuciu humoru. Oto przykład niezwykle subtelnego iwyrafinowanego dowcipu z tegoż wątku:

Fakt, ta panienka jest strasznie upierdliwa i nachalna.

Gówniarstwo i tyle. I do tego sfrustrowane gówniarstwo. Ciekawe, jaki jest dla kobiet...

Tych z plakatów?

Nie lubie takich określeń, ale w tym wypadku nie ma innego wyjścia: to banda prymitywów.

Ale ja właśnie nie potrafię pojąć, co zrobiłem złego :(

Myśl, Ujemny, myśl, może zrozumiesz, na czym polegają twoje prowokacje i dlaczego koledzy cię przepędzili. Więcej autorefleksji. Niezwykłe jest to, jakimi pięknoduchami się stajecie, koledzy, gdy dostaniecie w skórę za własne czyny. Jak dzieci.

A tego to trudno przebić, fakt!

Bum, odblokować cię? Lepiej się poczujesz?

to banda prymitywów.

Samokrytyka zawsze mile widziana. Dziękuję, że cię na nią stać.

A rób co chcesz. Niczego ciekawego tam nie ma. Same stereotypy.

Odblokuję, jak poprosisz.

To może ja w ramach odpoczynku od triowego pitolenia, na północne rozruszanie kości coś zaproponuję:

[media=http://www.youtube.com/watch?v=zuQGx1H1Qh8][/media]

Generalnie amerykanie tłuką masowo ten swój metalcore od którego uszy więdną, ale mają też prawdziwe perły jak te chłopki. Szkoda, że naszym chłopakom brakuje tego luzu ;)

A jutro, zapodam jazzowy numer, który pokazuje, że jazz to nie tylko tria anemików i wdzięczące się, miałczące pannice! ;) Ale to dopiero jutro ;P

For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Gość

(Konto usunięte)

Ujemny, wpadasz do obcych ludzi, zaczepiasz ich, prowokujesz, opowiadasz androny, pokrzykujesz od rzeczy, a potem się dziwisz, że nikt cię nie chce więcej widzieć.

Myśl, Ujemny, myśl, może zrozumiesz, na czym polegają twoje prowokacje i dlaczego koledzy cię przepędzili. Więcej autorefleksji. Niezwykłe jest to, jakimi pięknoduchami się stajecie, koledzy, gdy dostaniecie w skórę za własne czyny. Jak dzieci.

Nie tak dawno zaproponowałem Ci lusterko - spójrz w nie wreszcie!

Bo nikt nie jest bez winy, ale tylko Ty wytkasz to cały czas drugiej stronie, a przecież dokładnie to samo robią "złotousi" w tym wątku i to z Tobą na czele!

I najważniejsze: sami prowadzicie np. dyskusję z Ujemnym na temat mp3 przez dwa dni, po czym nagle stwierdzacie, że on trolluje, pisze nie na temat, itd...

To chyba zakrawa na lekką paranoję!

Bum, odblokować cię? Lepiej się poczujesz?

A rób co chcesz. Niczego ciekawego tam nie ma. Same stereotypy.

Odblokuję, jak poprosisz.

Twój klubowy kolega papageno odpowiedziałby Ci:

"A pocałuj mnie w dupę!"...

Jednakże bum1234 prezentuje zdecydowanie większą kulturę :)

PS

Niczego ciekawego tam nie ma. Same stereotypy.

Stereotypy z naciskiem na typy... ;)

Nie ma sprawy, ale

to będzie długie oczekiwanie, czego ci życzę

Pozdr.

Tomasz

Ani myślę się śpieszyć , gdyż wszyscy zdążymy umrzeć i oczywiście życzę Tobie 100 lat życia ! (mniejsza o ten budzik )

Piotr

Zabrakło jeszcze tematu o trudnych chwilach spędzonych w wojsku. Nie można was zostawić samych wieczorem?

Niżej kolega chce w zatłoczonej sali robić test transportów. Płakać czy śmiać się?

Test porównawczy i wybór najlepszego transportu ... 100 par uszu nie może się pomylić. :) Najbardziej wypasiony tor z DAC-iem, który będzie zasilany wieloma transportami z tym samym materiałem.

Jak nie zapomnę mogę wziąć różne wydania tych samych CDs, np. stare wydanie, remaster, Japan SACD-SHM i zwykły SACD etc. Coś się wynajdzie

Super pomysły! Test transportów i porównanie różnych wydań CD, czad!

Przychodzi facet do salonu samochodowego na jazdę próbną. Po przejechaniu się jednym samochodem, wsiada do drugiego, po czym przyjeżdża z powrotem i mówi do sprzedawcy.

- Wie pan co, mimo iż oba samochody są w tej samej klasie cenowej, to chyba tym pierwszym lepiej mi się jeździ. Jest bardziej taki jakby płynny i czuje się tak jakby samochód miał wyznaczony tor pod sobą. Drugi jest taki jakiś lekki i brakuje mi w nim pewnej dostojności. Jak pan myśli, który parametr odpowiada za moje odczucia związane z jazdą tymi samochodami?

-Hmmmm.... nie wiem, ale proszę dać mi chwilę, zajrzę do ateistów na audiostereo...

Gość

(Konto usunięte)

Przychodzi facet do salonu samochodowego na jazdę próbną. Po przejechaniu się jednym samochodem, wsiada do drugiego, po czym przyjeżdża z powrotem i mówi do sprzedawcy.

- Wie pan co, mimo iż oba samochody są w tej samej klasie cenowej, to chyba tym pierwszym lepiej mi się jeździ. Jest bardziej taki jakby płynny i czuje się tak jakby samochód miał wyznaczony tor pod sobą. Drugi jest taki jakiś lekki i brakuje mi w nim pewnej dostojności. Jak pan myśli, który parametr odpowiada za moje odczucia związane z jazdą tymi samochodami?

-Hmmmm.... nie wiem, ale proszę dać mi chwilę, zajrzę do ateistów na audiostereo...

Dupa...

_________________________________________________________________________________________________

I mamy kolejnego męczennika za słuszną wiarę. Może sobie pobudują tablicę martylologiczną (trudne słowo)

W rzeczy samej - martyRologia to trudne słowo...

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Po przejechaniu się jednym samochodem, wsiada do drugiego, po czym przyjeżdża z powrotem i mówi do sprzedawcy.

- Wie pan co, mimo iż oba samochody są w tej samej klasie cenowej, to chyba tym pierwszym lepiej mi się jeździ.

Porównanie od czapy, bo samochód i jazda to są tysiące parametrów dających się zmierzyć.

Ja mam inną anegdotkę. Audio Academy kupił sobie sportowego BMW i mówi: Teraz Niki Lauda to przy mnie pikuś. Jestem najlepszym kierowcą, mając taki samochód.

Przychodzi inny facet do tego samego salonu samochodowego i próbuje te same dwa samochody, co poprzedni klient.

- Wie pan co, generalnie nie odczułem różnic w prowadzeniu tych samochodów. Pierwszym, jak i drugim jeździ mi się bardzo dobrze. No, w tym drugim podobają mi się guziczki do przyciskania a żonie spodobała się folia na tapicerce, więc bierzemy tego drugiego.

Teraz rozumiesz o co mi chodzi?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.