Skocz do zawartości
IGNORED

Audio Analogue Bellini+Donizetti do JMLabów

defol

Rekomendowane odpowiedzi

Mam zamiar kupić jakiś wzmacniacz do ok 2500zł. Najpierw skłaniałem się ku lampie (Yaqin, jakieś monobloki Phasta używane i pre do tego) ale nic nie ma w promieniu 100km żeby można było posłuchać. Lampy nadal nie wykluczam, jeśli będzie coś ciekawego do posłuchanie niedaleko to na pewno się wybiorę. Zastanawiam się też nad pre i końcówką do moich JMLabów jak w "o mnie". Mogę właśnie kupić AA. Miał ktoś? Jestem ciekawy jak wypada w porównaniu z MF A3, którego też biorę pod uwagę i jego słyszałem. Wszystkie dane w o "mnie".

"Odmienny obraz każde widzi oko a każde ucho inny słyszy śpiew. A każde serce gdy wejrzysz w nie ukaże własną słabość i grzech"

mialem JMLab Electra i elektrownie A300.Jest na hifi.pl,ale cena przewalona-chyba podbijana w pewnym watku tutaj,hi,hi... Muzykowales jak ja i wiesz,ze JMLab/Focale sa najblizsze prawdy.Podobnie imho kierujesz sie ku lampowej amplifikacji.Nie sluchalem piecow AA ale cd,ktore byly nadto uspokojone.Jutro mam dostac pewna lampe za rozsadne pieniadze.Dam znac jak to chodzi z moimi Zollerami na Focalach.

Jak wrażenia? Co masz podpięte do Zollerów?

"Odmienny obraz każde widzi oko a każde ucho inny słyszy śpiew. A każde serce gdy wejrzysz w nie ukaże własną słabość i grzech"

Uzytkuje od jakiegos czasu komplet AA o który pytasz,jak za kase jaka sie za niego sie woła, to bardzo dobra propozycja. Wypadł u mnie nie gorzej niz sporo droższy MF 308,a na basie to nawet ciekawiej. Wymaga dobrego towarzystwa i uwagi przy doborze kabli,potrafi wtedy wiele pokazać i brzmienie daje sie całkiem plastycznie kształtować w zależności od gustu.W stosunku do A3 jest mniej kluchowaty w moim odczuciu.Brzmi analogowo i nie wyostrza,takie przyjemne granie.Dużo prawdy o tym co jest podpiete,ale w kulturalny sposób bez pustoszenia płytoteki.

A300.Jest na hifi.pl,ale cena przewalona-chyba podbijana w pewnym watku tutaj,hi,hi.. tez sie z tego smiałem.....

Dzięki za info. Koniecznie napisz "co słychać" :)

siur enuff' a najczesciej gra u mnie Pioneer dvd+hdd z kiedys wysokiej polki,grzebniety jako naped przez kolesia Fikusa,dosc powiedziec,ze pogonil topowy naped Meridiana dvd-a/cd sprzed lat-odeslalem do UK! Niedawno wymienilem dac MF M1 na ver.2-po odsluchu 4ch w granicach 1600-2800,kabel cyfrowy 'naszego' Michelangelo i Acrolinki/XLO/Goertz,sieciowe kolegi Audiograde.Kusi mnie mocno glosnikowy Audiomica Dolomit...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.