Skocz do zawartości
IGNORED

Nowy Dune HD MAX 3D

malikali

Rekomendowane odpowiedzi

Dune wypuszcza nowe odtwarzacze, w tym długo oczekiwany następca HD MAX. Trzeba powiedzieć, iż zapowiada się nieźle jednak martwi minie, iż dune pokpiło sprawę wymiany procesorów w starszych modelach, dune duo i max. Miały one bowiem dostać upgrade w postaci nowych płyt, czas pokaże jak będzie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/99138-nowy-dune-hd-max-3d/

Dune niczego nie wypuszcza, bo ma klopsa od licencjodawcy BD. Na chwilę obecną Dune musi spełniać pewne normy, a

jeśli je spełni, to przestanie być tak popularnym urządzeniem. Masz stare newsy .... :)

Dune niczego nie wypuszcza, bo ma klopsa od licencjodawcy BD. Na chwilę obecną Dune musi spełniać pewne normy, a

jeśli je spełni, to przestanie być tak popularnym urządzeniem. Masz stare newsy .... :)

A możesz przybliżyć o co chodzi dokładnie? Trochę dziwne, bo tyle są na rynku, wcześniej mieli odtwarzacze z Blu-ray i nikt się nie burzył. Chodzi o to 3D może?

Uzyskanie licencji na odtwarzanie BD wymaga zaaplikowania Cinavii, zatem żaden nowy odtwarzacz plików nie będzie miał BD License. Zapewne dlatego też nowy PCH A-400 nie obsługuje pełnego menu BD z ripów 1:1.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Ukryta Zawartość

a producenci softu kopii zapasowych swoje.

Ukryta Zawartość

Miałem poprzedni model Dune HD MAX i pisałem o tym. Przestrzegam, urządzenie się grzało i nie odtwarzało kopii bd! Wybór należy do was , ale wypróbujcie to urządzenie w domu. W mojej opinii jest to szajs z ograniczeniami nie do zaakceptowania. LG , które kupiłem później odtwarzało bez problemu wszystkie kopie BD i robi to do dzisiaj.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Możliwe że dostałeś dune MAX z uszkodzonym BD albo z starym firmware. Mam duo więc nie wypowiem się dokładnie co do napędu BD, natomiast grzanie to normalna rzecz, urządzenie jest chłodzone pasywnie obudową.

A moje duo odtwarza do tej pory wszystko płynnie, ale z hdd. Ostatnio miałem materiał, gdzie bitrate skoczył ponad 80Mb/s nie było problemu z twardego dysku, ale przez lan nie dało rady:) Próbowałeś zgrać materiał na hdd do iso i zobaczyć? może z tymi napędami BD coś nie tak jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.