Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  92 członków

Klub Hyuna Kim
IGNORED

Hyuna Kim artystka wszech czasów. - KLUB MIŁOŚNIKÓW

Rekomendowane odpowiedzi

747, czy mógłbyś wkleić jeszcze raz te zdjęcia? Niektóre mi się nie otwierają, zwłaszcza te z początku wątku.

Hujnia wrochę wygląda szmatławo ........... coś nie poszło?

A na twoje filmy mam inny sposób:

post-8490-0-82022500-1366208078_thumb.jpg

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

hyuna_ice_cream_mv_4mf_nx_2817129.jpg

hyuna_ice_cream_mv_4mf_nx_2817229.jpg

hyuna_ice_cream_mv_4mf_nx_2817529.jpg

hyuna_ice_cream_mv_4mf_nx_2817629.jpg

hyuna_ice_cream_mv_4mf_nx_2817729.jpg

hyuna_ice_cream_mv_4mf_nx_2817829.jpg

hyuna_ice_cream_mv_4mf_nx_2817929.jpg

hyuna_ice_cream_mv_4mf_nx_2818029.jpg

hyuna_ice_cream_mv_4mf_nx_2818129.jpg

hyuna_ice_cream_mv_4mf_nx_2818229.jpg

hyuna_ice_cream_mv_4mf_nx_281829.jpg

hyuna_ice_cream_mv_4mf_nx_2818329.jpg

hyuna_ice_cream_mv_4mf_nx_2818429.jpg

hyuna_ice_cream_mv_4mf_nx_2818529.jpg

hyuna_ice_cream_mv_4mf_nx_2818629.jpg

hyuna_ice_cream_mv_4mf_nx_2818729.jpg

hyuna_ice_cream_mv_4mf_nx_2818829.jpg

hyuna_ice_cream_mv_4mf_nx_2818929.jpg

hyuna_ice_cream_mv_4mf_nx_2821529.jpg

Nie umiecie patrzeć na Hyunę i jej podziwiać.

Ponętna głębia czaru, emanująca z jej spojrzenia, paraliżuje wszystko na co skieruje wzrok, a jak zatrzyma, to pali niczym laser.

747

Nie wiem co na to twoja żona?Ma dostęp do twojego komputera?A co wartości chrześcijańskie?Ja rozumiem,że należy kochać bliźniego ale może nie aż tak....dosadnie!

Analizowałem w życiu sukcesy wielu ludzi, to nie pierwszyzna.

Czyż nie jest ciekawe, że nikt z Kolegów, nie odnosi się do mojej samochwalczej wypowiedzi, że jako jedyny inny niż Hyuny solo, lub z zespołem 4Minute, utwór wklejony przez moją osobę, z kręgu koreańskiego POP, został przerobiony przez PSY i osiąga 30 000 000 odsłon dziennie prowadząc na top100 liście YT?

To jest ciekawe, a nie jakieś tam poboczne uwagi.

Chrześćjaństwo polega na dobru.

Takie osoby jak Hyuna, Jarosław Kaczyński, to samo dobro, od tych osób nie sposób spodziewać się zawodu.

To nie znaczy że nie posiadają one systemów służących do wygrywania swoich celów, nic bez nich nie osiągnęłaby ani Hyuna, ani Jarosław Kaczyński.

Ludzie instynktownie czują dobro jak i zło.

Lubią chodzić na skróty, gdyż w ten sposób sądzą że są lepsi od innych, że coś w ten sposób zyskują.

Lecz prawie zawsze zawsze droga na skróty, okazuje się objazdem, trzeba wtedy nadrabiać co kosztuje mnóstwo czasu.

Hyuna osiągnęła wiele, Jarosław Kaczyński osiągnął wiele, czy te osoby jeszcze czegoś potrzebują?

Nie, indywidualnie są spełnione, jedyna rzecz jaką pragną, to pomóc innym osiągnąć podobne rezultaty.

Wydaje się to proste, wystarczy przekazać tajniki wiedzy i załatwione, jednak nie, to skrajne trudne zadanie, ponieważ bardzo trudna jest właściwa selekcja, aby słuchaczem tajników wiedzy, była właściwa osoba.

Tak naprawdę, to nic nie jest większym problemem jak deficyt najwyższej jakości genów wśród populacji.

To jest prawdziwa przyczyna wielu niepotrzebnych problemów, w każdej dziedzinie funkcjonowania człowieka.

A co takiego osiągnął Jarosław?Jego wizja Polski to właśnie droga na skróty!

Natomiast Hyuna?To co innego.To co ona osiągnęła to widać gołym okiem!

Chrześćjaństwo polega na dobru.

Takie osoby jak Hyuna, Jarosław Kaczyński, to samo dobro, od tych osób nie sposób spodziewać się zawodu.

Nie wiem czy to trafne porównanie.

Nie wszyscy mogą zajmować się tym samym.

Gdyby tak było, na świecie zapanowałby niebywały chaos.

Trudno sukces inaczej wartościować, jak wielkością zasięgu, w każdym rozumieniu.

Sukces Jarosława Kaczyńskiego polega na tym, że raz obranego kierunku, nie zmienił.

W prawdzie stosował slalom, ale nie czynił tego intencjonalnie, lecz reagował na sytuację.

Teraz jego Partia prowadzi w sondażach, ludzie ocenili ją jako wiarygodną.

Niby to nic wielkiego, lecz w realiach polskich, to wielki sukces.

Wszyscy przeciwko Jarosławowi Kaczyńskiemu, a on spokojnie wysuwa swoją Partię na prowadzenie.

Czyż to nie jest piękne zwycięstwo prawdy ?

Hyuna emanuje prawdą, gdyby nie jej cudowny sposób poruszania się, cudowny sposób reakcji na bodźce, cudowne przenikliwe pełne wrodzonej inteligencji spojrzenie, to nie byłaby w tym miejscu.

Ćwiczyć fizycznie taniec może każda nastolatka, również śpiewać, ale ile lat społeczność świata czekała na Hyunę?

Ile lat społeczność świata czekała na PSY?

Ile lat społeczność świata będzie czekała na drugiego Michaela Jacksona?

Ile lat społeczność świata będzie czekała na kolejnego Jana Pawła II Świętego?

Wybitne postaci odchodzą, a na ich miejsce nie przychodzą inne, w przeciwnym wypadku, nie dostrzeglibyśmy ich wielkości.

To co je zastępuje, jest już inne, wartościowe, ale w innych aspektach, gdyż życie to ciągła zmiana, mimo że wszystko jest jednym i tym samym.

Nie wiem czy to trafne porównanie.

To ocena.

747

czy my rozmawiamy o tym samym Kaczyńskim?Tym co przegrywa wszystkie wybory?O tym który będąc premierem i mając większość w Sejmie i swojego prezydenta roztrwonił to wszystko?O tym który wpychał brata ( wbrew jego woli na prezydenta) i po części przyczynił się do jego śmierci?

Bo co do Hyuny to jesteśmy zgodni!Z tym,że chyba jej muzyka nie spodobała by mi się.

Jarosław Kaczyński niczego nie roztrwonił.

Jeżeli ktoś, będzie chciał znaleźć w jego postępowaniu błędy, to być może uda mu się, lecz z perspektywy postfactum, zrobi to nawet dziecko.

Podchodząc poważnie, musimy przyznać, że nie dysponujemy pełną wiedzą co do uwarunkowań, w jakich podejmował realnie decyzje, ocena ich z punktu oddalonego o kilka metrów odbiornika TV, czy trzymanej w ręku Gazety, jest znów nawiązaniem do poziomu dziecka.

Chcesz jeszcze fotki?

Kto, ja? Jasne! A po co tu wchodzę niby, tylko po fotki :D

Drukuję i tapetuję sobie nimi ściany!

Gość vasa

(Konto usunięte)

osiąga 30 000 000 odsłon dziennie prowadząc na top100 liście YT?

Jak to było z tymi milionami much co to nie mogą się mylić?
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.