Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  92 członków

Klub Hyuna Kim
IGNORED

Hyuna Kim artystka wszech czasów. - KLUB MIŁOŚNIKÓW

Rekomendowane odpowiedzi

Top jak już podnosisz temat to napisz coś interesującego, aby każdy kto wejdzie mógł coś z tego tematu wynieść i dla siebie..w przeciwnym razie wychodzi paplanina pod trzepakiem..

do ucha

Ucha ten gif nie obejmuje, co Ty pleciesz Kolego..?

A lewe uszko to pies? U mnie gif się rusza, a u Ciebie?

Top jak już podnosisz temat

Ja tematu nie podnoszę, staram się go zdołować.

Ile można na TO patrzeć? Zlituj się. Wytapetuj sobie ściany i wyłącz PC.

gif się rusza

Przecież to gif, wszędzie się rusza, u każdego..

Ile można na TO patrzeć

Nie ja podniosłem ostatnio temat, czekam na nowe MV.

Zlituj się

Hyuna jest piękna, ma coś w sobie nieuchwytnego, jak tylko zobaczyłem, że zainteresował się Obama, natychmiast otworzyłem temat, być może gdyby nie moja osoba, to tego typu temat mógłby potencjalnie napisać ktoś inny, gdyż wydarzenie było znaczące, a jako takie mogło być zauważone i zaproponowane na bocznicy, strach pomyśleć co by inny autor, nie rozumiejący piękna uczynił z tak wspaniałego tematu, dlatego nie narzekaj Top, temat prowadzi właściwa osoba i prowadzi właściwie, bez ekstrawagancji i bez wulgaryzmu, z kulturą i taktem.

Jej życie jest ciekawe, przeładowane wydarzeniami, stąd temat jest chętnie przez Kolegów odwiedzany.

Pośmiewisko?

Wikipedia, sieć internet, YT, tam istniejący zasób wyświetlony za pomocą hasła Hyuna, lub 4Minute, kończy stan infantylnego rozradowania, rodzi się z tego całkiem inny, właściwy dla każdego, w zależności od punktu w rozwoju.

Wpisując coś ciągle podnosisz, więc jak dołujesz ?

Wpisuję w reakcji na coraz brzydsze fotki. Dołuję, jak umiem - śmiechem.

Zaprezentowany produkt posiada wszelkie cechy potrzebne na rynku amerykańskim, Waszym ulubionym, reprezentatywnym, anglosaskim, o co więc pretensje, czyżby jednak rodzima koreańska pop kultura nie była jednak taka be..?

bezguście

Tak, mnie ta produkcja również nie przypadła do gustu, zobaczymy za tydzień MV.

gówno

Hyuna już nie takie dna windowała swoim wykonaniem, trzeba poczekać na pełną wersję i występ sceniczny live.

Bad girl...

Ta koncepcja zupełnie nie pasuje do usposobienia Hyuny, niestety debile są też w Korei nie potrafią uchwycić i przedstawić najatrakcyjniejszych środków wyrazu jakimi dysponuje artystka, cóż ona tylko przychodzi do pracy, robi co jej każą w agencji, tam tak jest, niestety, to biznes, więc wygrywa koncepcja z największym prawdopodobieństwem sukcesu komercyjnego, to przecież pop, więc chyba nikt nie jest zdziwiony.

to ja ponowię pytanie - da się wyżyć z pensji z ambasady koreańskiej za promowanie tej pożal się boże "artystki"?

w czym jest rzecz

W tym, że Amerykanie produkują dolary amerykańskie, żeby je otrzymać od nich, potrzeba się dostosować, stąd kształt tego MV, komentarze internautów pod materiałem w YT, opisują trafnie stan rzeczy, wystarczy się zapoznać.

Jakiejś Ruskiej nie zapłacili za dwa miesiące za promowanie Putina (tag: fabryka trolli).

Putin to wielki pan.

Hyuneczka to drobna, delikatna istotka.

Ją miłujemy bezinteresownie...

bezinteresownie

Jej sukces jest moim sukcesem, potrzeba posiadać umiejętność radowania się sukcesami innych, zwłaszcza osób podobnych do nas.

Tak, jest taka sama jak ja, przecież to oczywiste, każdy to powinien rozumieć

też pląsasz jak potłuczony po scenie i nagrywasz muzik wideosy?

też jebnąłeś sobie miliard fotek i zapychasz nimi neta?

dobrze płacą w tej korei?

Edytowane przez kostropaty

też jebnąłeś sobie miliard fotek i zapychasz nimi neta?

A wyobraź sobie jak miliard Koreańczyków czy innych Chińczyków jebnie sobie miliard fotek i wrzuci do sieci...

Zapcha się ta cała Internetowa chmura i spadnie deszcz!

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.