Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  92 członków

Klub Hyuna Kim
IGNORED

Hyuna Kim artystka wszech czasów. - KLUB MIŁOŚNIKÓW

Rekomendowane odpowiedzi

Kwestia wpompowania odpowiedniej kasy i z byle kogo można zrobić " gwiazdę

Cały sens tego tematu polega na wyjaśnieniu czytelnikowi, że właśnie nie można zrobić gwiazdy z byle kogo, skoro jeszcze Ciebie nie przekonałem , czeka mnie dalsza być może długa i wyczerpująca ciężka praca, aby naprawdę nikt nie miał już co do tego wątpliwości.

Zaprezentuj tu te swoje cudeńka, z dowolnego programu, może być zagraniczny, ocenię moim okiem..sprawnym..po to jest ten temat.

Cały sens tego tematu polega na wyjaśnieniu czytelnikowi, że właśnie nie można zrobić gwiazdy z byle kogo

Wystarczy bogaty tatuś i już są " szlagiery " :)

skoro jeszcze Ciebie nie przekonałem , czeka mnie dalsza być może długa i wyczerpująca ciężka praca, aby naprawdę nikt nie miał już co do tego wątpliwości.

Zajedziesz się ( łokieć tenisisty gwarantowany ) a nic to nie da .

Ani to nie potrafi śpiewać , ani się ruszać a i wygląda coraz mniej ciekawie .

Czym chcesz przekonać ?

ocenię moim okiem..sprawnym..

Skoro od lat sam tego nie widzisz to wybacz ale ja na to czasu marnować nie będę .

Dziwię się tylko dlaczego moderacja nadal nic z tym wątkiem nie robi a wiele normalnych wątków pozamykała .

oddzielić fantazje od rzeczywistości

Nie ma tu żadnych fantazji, przy dzisiejszym stanie techniki te 8000 km dzielące mnie od Seulu, można pokonać relatywnie szybko..

Postaw się na miejscu Hyuny, czy chciałbyś poznać anonimowego gościa z egzotycznego kraju, który przedstawia Cię publicznie w medium internetowym, odpowiedź jest oczywista, myślisz że ilu Hyuna posiada takich miłośników, na pęczki..?

Ja w sieci odnalazłem tylko jednego, żóltka, smarkacza zafascynowanego nie wiadomo czym, który nawklejał również tysiące zdjęć na forum, w jego przypadku Twoje wątpliwości byłyby uzasadnione.

Jeśli chciałbym poznać ją osobiście nie miałbym z tym żadnego problemu, oprócz bariery językowej i to jest naprawdę problem, bo już dawno wkleiłbym Wam wszystkim fotografię 747 z Hyuną Kim w własnej osobie, tym bardziej, że jest przyjęte w tamtej kulturze gigantyczny wręcz szacunek dla naszej białej rasy w ujęciu szukania i otwierania się na powiązania z światem zewnętrznym anglosaskim czy europejskim.

łokieć tenisisty gwarantowany

Już mam to za sobą..na szczęście, pół roku kontuzji....

wiele normalnych wątków pozamykała

To jest normalny wątek, Hyuna jest piękna, interesująca, a mnie należy się choćby jeden temat na forum..

Edytowane przez 747

Jeśli chciałbym poznać ją osobiście nie miałbym z tym żadnego problemu, oprócz bariery językowej i to jest naprawdę problem, bo już dawno wkleiłbym Wam wszystkim fotografię 747 z Hyuną Kim w własnej osobie, tym bardziej, że jest przyjęte w tamtej kulturze gigantyczny wręcz szacunek dla naszej białej rasy w ujęciu szukania i otwierania się na powiązania z światem zewnętrznym anglosaskim czy europejskim.

Prawie 3 lata pitolisz o tym samym zamiast nauczyć się języka i zrobić sobie tą fotkę .

Marzenia są chyba po to żeby do nich dążyć .

Pokażesz jej ten temat to się pewnie zgodzi .

Już ma to za sobą..na szczęście, pół roku kontuzji....

Pisałem o Tobie od wklejania tych zdjęć a może i nie tylko wklejania .

To jest normalny wątek, Hyuna jest piękna, interesująca, a mnie należy się choćby jeden temat na forum..

To nie jest normalny wątek z setkami fotek i ślinieniem się do niej , chyba że dziesiątki osób tu piszących się mylą .

Tego czy jest interesująca to akurat nie wiesz . To co wiesz jest wyreżyserowane i tym co odbiorca ma widzieć i wiedzieć .

Edytowane przez muda44

tym co odbiorca ma widzieć i wiedzieć

Nie doceniasz mnie, nie patrzę na wszystko co ma związek z sukcesem publicznym, od strony widza, obserwatora czy odbiorcy wrażeń, mnie interesuje ..warsztat, pisałem już na początku, że Hyuna jest osobą-maszyną do osiągania sukcesu, interesuje mnie metodologia, struktura działań, czyli jak to jest robione, wykonywane, że daje taki a nie inny efekt.

Nie dawno, bo pół roku temu zespół w którym występuje Hyuna, 4Minute, był na dnie, zrezygnowano z usług osoby dotychczas piszącej aranżacje, mimo że przedtem miała ogromne sukcesy z zespołem, pisze też dla innych najznamienitszych dzisiejszych gwiazd w Korei, postawiono na osobę nową, efekt przerósł wszelkie oczekiwania, 4Minute z utworem Crazy wszedł na szczyt..ku uciesze fanów, którzy byli rozczarowani dotychczasowym pogrążaniem się.

Dziewczyny spadły na dno, z powodu pomysłów reklamowo-marketingowych, ubierania ich w plastic, szmaty bezgustowne i tandetne, nikt rozsądny tego nie mógł już dłużej znieść, wszystko to zmieniono, powrócono do ubiorów bardziej ekskluzywnych, zaproponowano choreografię o dużym stopniu intensywności i trudności i wszystko to razem dało efekt.

Oddzielnym zagadnieniem było ścięcie włosów Hyunie, jakoś tak się dziwnie ten okres nałożył na stoczenie się zespołu na dno, kiedy tylko doklejono włosy Hyunie do jej solowego wykonania Red, natychmiast sukcesy wróciły..

To nie jest normalny wątek

To normalny temat, na przykładzie Hyuny, analiza działania, takiego w którym niemożliwe staje się możliwe.

zamiast nauczyć się języka

Tak, powinienem się uczyć.

Edytowane przez 747

10693435_462368137271932_2080285192_n.jpg

11244409_1607447582857700_135427079_n.jpg

11312423_490025077822738_2101714446_n.jpg

11351862_838564809564947_517529711_n.jpg

11325047_719923904801875_298284105_n.jpg

11257039_879521832120686_1465575981_n.jpg

11427336_1633117533644466_35571128_n.jpg

11420873_1633923380180543_545659109_n.jpg

11381855_795039377260397_1059319237_n.jpg

11417314_1026568847367407_1156456916_n.jpg

11249184_1620383408205519_805849237_n.jpg

11410461_860638503971337_828392633_n.jpg

1391366_1627875957496413_729542744_n.jpg

Temat godny ewangelii

Zastanów się co wypisujesz tu, sztaby ludzi pracują na ostateczny kształt przedsięwzięć z Hyuną w roli głównej, niedopatrzenie w jednym elemencie, może spowodować niepowodzenie projektu i straty na przedsięwzięciu, uważasz że włosy u artystki, modelki czy celebrytki, nie mają znaczenia?

Mają wręcz jedno z podstawowych Kolego, włosy świadczą o seksualności, a to już element atrakcyjności, naturalnie powiązany z popularnością w dzisiejszym świecie przemysłu reklamowego czy muzycznego.

sztaby ludzi pracują na ostateczny kształt przedsięwzięć z Hyuną w roli głównej

Wielkie mecyje.

niedopatrzenie w jednym elemencie, może spowodować niepowodzenie projektu i straty na przedsięwzięciu

Kuń by się uśmiał.

uważasz że włosy u artystki, modelki czy celebrytki, nie mają znaczenia?

Temat godny Ciebie.

włosy świadczą o seksualności

Czyjej?

Skocz pod te adresy, będziesz bardziej seksowny

http://www.joker.abc24.pl/default.asp?kat=19612

• Użytkownicy+

Panowie, nie bądźcie złośliwi, co to da? Widać, że autor tematu jest zauroczony dziewczyną, po co z tego kpić? To mogło trafić na wielu, taka nasza słabość do płci przeciwnej. Fakt, że zakręcenie jest ekstremalne, zdecydowanie powyżej przeciętnej, ale czy życie byłoby ciekawe gdyby wszyscy byli podobni?

Dla mnie i dla wielu, dziewczyna jest przeciętna i żadne wydumane słowa autora o rzekomej "mądrości w oczach" itp, tego nie zmienią. Image jest typowe dla wschodzących gwiazdek, zalotne spojrzenia, pokazanie trochę ciała i śpiewanie chwytnych melodyjek. Mniej wulgarna Doda, tyle, że ciekawsza bo z egzotycznego dla nas kraju. Oczywiście autor będzie oponował, a może pominie mój wpis milczeniem? Zrozumiem jedno i drugie. Może lepiej niech tak pozostanie. Nie chciałbym być świadkiem, kiedy ta wizja o geniuszu się rozleci.

Widać, że autor tematu jest zauroczony dziewczyną, po co z tego kpić?

A dlaczego nie kpić? Po co w ogóle o tym pisać i zajmować miejsce? Niech założy bloga.

najlepsze wyjście

Nieumiejętność dostrzeżenia i odpowiedniego skomentowania komercyjnego sukcesu osoby, na międzynarodowej arenie jest w przestrzeni Waszego forum, Kolego Palton wręcz porażająca.

Stać Kolegów tylko na te uwagi jakie można odczytać wyżej, statystyki Polski dotyczące wielu płaszczyzn, są dzisiaj dla Polski grubo poniżej standardów afrykańskich, do odszukania w internecie jeśli ktoś jest zainteresowany.

Jestem naukowcem, zajmuję się innowacjami, nie mam z kim na forum podyskutować, próbuje więc tu na przykładzie uniwersalnym podać Kolegom receptę na sukces ...niedawno kilka dni temu ktoś w dziale hi end napisał, - pokaż mu gdzie leży milion, a on i tak pójdzie swoją drogą, święte słowa...

Niewiele sensownego do Was tu trafia na forum, w każdym dziale w większości tematów, to bardzo źle rokuje na przyszłość, zarówno wymiarze indywidualnym oraz szerzej zbiorowym, to bardzo smutne, żyć wśród społeczności, która trąci tylko i wyłącznie cechami niewolniczymi, nowoczesnego niewolnictwa ekonomicznego, to jest ta główna przyczyna, która dyktuje Wam podobne treści jakimi się posługujecie.

Radzę odkryć w życiu metody na kreację, odkryć w sobie mistrzostwo i talent, następnie zrealizować go, urzeczywistnić, to się da, tylko potrzeba chcieć !

Odbieranie innym przymiotów, w tym wypadku osobie z innej kultury, odległej, jest mało eleganckim zabiegiem, zwłaszcza czynione publicznie, dlaczego nie jestem zdziwiony jak mało osób jest zdolnych napisać tu post w jej obronie...to jest właśnie ta murzyńskość Sikorskiego, do tego stadna, nikt nie chce się wychylać ponad przyjęty standard, a jakie w Polsce wszędzie mamy standardy?

Bez komentarza..

Korea Południowa jest dziś potęgą gospodarczą !

A Polska?

Bankrutem.

Dlatego na forum audiostereo Hyuna jest be..a Platforma Obywatelska cacy..

Jakie to polskie...Polska to nienormalność..

Bardzo przepraszam za przydługi komentarz..ale jestem bezradny wobec prezentowanych tu postaw..Kolegów..

Nie jesteś już przygarbiony od dźwigania tak wielkiego EGO?

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

• Użytkownicy+

747, przypisujesz zbyt wiele (być może fajnej) dziewczynie. Tyle. Nie naciągaj moich słów, nigdzie nie napisałem źle o bohaterce wątku, wręcz przeciwnie. Irytuje po prostu zadęcie, z jakim piszesz swoje zachwyty. Dla mnie muzyka jaką wykonuje, pozy jakie przyjmuje, ubiór itd, to tandeta. Sukces komercyjny to nie wszystko, wiele osób za żadną kasę nie zniżyłaby się do takich zachowań. To nie jest żadna sztuka, to chałtura. Wstyd mi, że na forum audiofilskim, zdarzają się osoby słuchające oczami czegoś takiego.

Mówisz, że nie znajdujesz rozmówcy na swoim poziomie. Być może, poziom Sony z przed 30 lat, większość z nas ma dawno za sobą. Nie doceniasz ludzi którzy tu przebywają. W wielu dziedzinach nie dorównujesz im wiedzą, co wielokrotnie obserwowałem. Twoje teorie związane z budową przetwornikach, są całkowicie błędne. Pisałeś o wielocewkowych głośnikach, nie uwzględniając wielu niekorzystnych efektów związanych z takim rozwiązaniem (min. ich duża masa). Koledzy są na tyle poprawni, że nie wytykają Ci takich baboli publicznie.Uszanuj to.

747,

Palton wmawiasz coś sobie i mylisz mnie z kimś, a masz pecha, bo mamy wspólnych przyjaciół..nie idź drogą dyskredytowania osób, bez ich znajomości, gdyż jest wyboista, nie komentuj moich właściwości stricte zawodowych, gdyż nie masz i nikt w Polsce a mało kto na świecie o nich pojęcia, magnetyzm trójbiegunowy, tylko przypominam.

Po prostu się kompromitujesz, były już całe tematy odnoszące się Twojej osoby, nie będę tego powielał ani przypominał przez grzeczność.

Zbanowaliście mnie w polityce, to dyskwalifikuje każdego kto przyłożył do tego rękę w stosunku do mojej osoby, po tym jak napisałem tam może z 8 000 postów..

Nie wiem dlaczego w ogóle Ci odpisuje ale dla mnie po prostu nie istniejesz jako człowiek, Kolego Paltonie.

Sony z przed 30 lat

Spróbuj kupić coś w Europie Sony z przed 30 lat, prędzej się zestarzejesz..o czym Ty w ogóle dyskutujesz człowieku, co chcesz zestawić z koncernem Sony i działaniami inżynierów japońskich wspomaganych przez rząd Japonii z tamtego okresu, wstyd mi za Ciebie Palton.

Do prawdy nie wiem co masz do zaproponowania światu audio hi end Kolego Palton?

Nie doceniasz ludzi którzy tu przebywają

Ludzie którzy tu przebywają odkryli się już dawno, albo ich odkryto, nie rób ze mnie durnia Palton, bo nim nie jestem, co Ty w ogóle starasz się udowodnić w stosunku do mnie?

Przewagę?

W przyciskach do banowania, innej nie masz i nikt w Polsce.

Edytowane przez 747

temat jest fajny( w rozumieniu śmieszny) i oryginalny i nie widzę powodu by go usuwać z bocznicy bo od czego w końcu jest bocznica?:)

Ale..... ludzie ,czy naprawdę jest tu ktoś komu podoba się Gangam style jako "muzyka"???

DIY to przyjemność grzebania w sprzętach.

[...] nie rób ze mnie durnia [...], bo nim nie jestem[...]

Zgadza się.

Jest zdecydowanie gorzej :)

P.S.

Jak na razie Powszechne Prawo Ciążenia działa i ma się dobrze - w spadaniu na dno nie jest potrzebna niczyja pomoc :)

Edytowane przez argus

[...] czy naprawdę jest tu ktoś komu podoba się Gangam style jako "muzyka"???

To nawet nie jest "wyrób muzykopodobny". Nazywaj rzeczy po imieniu :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.