Skocz do zawartości
IGNORED

Wyroby Pana Kuleszy

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

No dostałem numer przesyłki.

Z tym że wyszukiwarka pocztowa takiej przesyłki nie widzi.

miałem tak samo, Pan Darek podał mi numer wysyłki, ale "trefny", nie martw się - Pan Darek bawi się dalej z Tobą, ale w końcu elektronikę dostaniesz, przecież każdy serial kiedyś się kończy...

"na lemura"

na pana Darka ;]

No dostałem numer przesyłki.

Z tym że wyszukiwarka pocztowa takiej przesyłki nie widzi.

Zważywszy że wysyłanie UPSem przez jakiegoś taniego kuriera kosztuje 19 zł to facet naprawdę jest zabawny. Zaoszczędził 5 zł. Chodź K-EX kosztuje 15.99. No ale w sumie liczy się każdy grosz :)

Gość

(Konto usunięte)

Czy ktos wogole jeszcze ogarnia jaka to elektornika jedzie do HQ bo trudno juz sie polapac w tym wszystkim?

Czy nikt nie zorientował się, że to ich wspólny interes ? a cały temat to ich marketing ?

To tak jak w grach telewizyjnych, gdzie każdy szczegół jest ustawiony, wszystkie niby awantury, sprzeczki, dziwne telefony od niby telewidzów ?

Nie jarzycie jeszcze ?

Twierdzisz ze caly system HQ juz dawno ma tylko takie jaja teraz dla podsycenia atmosfery i zebrania nastepnych setek zamowien? :)

Roksan Caspian m2, Epos m12.2,Cambridge Audio Stream Magic 6

Czy nikt nie zorientował się, że to ich wspólny interes ? a cały temat to ich marketing ?

To tak jak w grach telewizyjnych, gdzie każdy szczegół jest ustawiony, wszystkie niby awantury, sprzeczki, dziwne telefony od niby telewidzów ?

Nie jarzycie jeszcze ?

mylisz się, rozmawiałem z HQ150 i wiem, że to nie "przedstawienie", chciałbyś mieć taki marketing jaki ma Pan Darek? przeciez to jeden wielki obciach, a to co mówi Pan Darek, że przez ta nagonkę ma więcej klientów to bujda, wiemy dobrze, że Pan Darek jest mistrzem blefowania:)

sęk w tym, że na siłę chcesz zmieniać rzeczywistość.

o co Ci chodzi? bo wygląda na to, że to Ty starasz się nam wmówić, że Pan Darek dobrze wychodzi na tym "marketingu". Nic nie zmieniam, tylko jestem pewny jak jest, i wiele tu myśleć nie trzeba:)

>kazik-t

Możliwe że właśnie tak miało być w założeniu.

Ten wątek mógł powstać dla napędzenia klientów, być może lemur tak się ułożył z HQ na zasadzie - piszesz o mnie bardzo dobrze, jaki jestem układny, wspaniałomyślny ( "karne odstetki" w postaci dodatkowych końcówek ), jak te moje podroby ładnie grają, itd, itp.

To miało napędzić klientów, jednak zabrakło kolejnych jelonków i cały misterny plan...

To tylko teoria, ale pamiętając zydelkową aferę jestem w stanie w nią uwierzyć.

Szkoda że tamten wątek odszedł w niebyt, był bardzo pouczający!

Who's Afraid of Music?

HQ150 ja rozumiem Twoją wyjątkową cierpliwość i opanowanie, ale litości - ten człowiek jawnie sobie z Ciebie kpi. Te kłamstwa i kombinacje uwłaczają godności i intelektowi każdego człowieka. Jak możesz wierzyć, że w końcu postąpi uczciwie i dostaniesz to co zamówiłeś? Człowiek który swój interes opiera na kłamstwach i szukaniu frajerów nigdy nie postąpi uczciwie jeśli nie będzie miał w tym interesu. Mylisz się, jeśli myślisz, że jakikolwiek ma, bo Twoje zadowolenie ma głęboko w poważaniu… Sądzisz, że raptem zainwestuje pieniądze w zakup komponentów, obudów i poświęci czas, żeby zbudować coś dla ciebie?

Zabierz pieniądze! jeśli tego nie zrobisz, to w najlepszym przypadku dostaniesz gówno zaprojektowane i złożone na kolanie „na odczepne” - w nic innego nie można wierzyć.

A w międzyczasie proponuję ci http://www.dodajoszusta.pl/

jeden psycholog lepszy od drugiego, śmiechu warte:)

Śmiechu warta to jest naiwność i że się tak wyrażę "dojność" co niektórych osobników.

Who's Afraid of Music?

To tylko teoria, ale pamiętając zydelkową aferę jestem w stanie w nią uwierzyć.

Szkoda że tamten wątek odszedł w niebyt, był bardzo pouczający!

A możesz przybliżyć? Bo ja za krótko na forum.

Śmiechu warta to jest naiwność i że się tak wyrażę "dojność" co niektórych osobników.

co do naiwności - to każdy jest mądry po szkodzie, również Twoje wnioski są już trochę "po fakcie". Gdybyś tak nazwał tych naiwnych mając taka wiedzę - HQ150 kupił 2 wzmaki, jest zadowolony, i nie wie jeszcze, że za trzecim razem zostanie zrobiony w bambuko, Ty również tego nie wiesz,...albo przewidujesz, znasz przyszłość, jesteś mądrzejszy

co do naiwności - to każdy jest mądry po szkodzie, również Twoje wnioski są już trochę "po fakcie". Gdybyś tak nazwał tych naiwnych mając taka wiedzę - HQ150 kupił 2 wzmaki, jest zadowolony, i nie wie jeszcze, że za trzecim razem zostanie zrobiony w bambuko, Ty również tego nie wiesz,...albo przewidujesz, znasz przyszłość, jesteś mądrzejszy

Nieprawda, jestem "mądry przed szkodą", bo doskonale wiem do czego jest zdolny i w czym naprawdę dobry jest lemur ( na pewno nie jest tak mocny w elektronice jak w innej swojej specjalności ).

Widzisz, na forum można znaleźć wszystko jeśli się chce. Swój system zbudowałem od początku do końca sam, nie idąc na skróty zawierzając jakiemuś drobnemu cwaniaczkowi.

Swoja wiedzę wyniosłem w dużej części z tego forum.

Łącznie z wiedzą na temat lemura.

Ty też mogłeś tak zrobić. Niekoniecznie budować samemu, ale na pewno miałeś szansę nie dać się oskubać...

A możesz przybliżyć? Bo ja za krótko na forum.

W wielkim skrócie - Zydelek zawarł z lemurem układ - w zamian za system ( jeśli dobrze pamiętam do sypialni ) miał piać z zachwytu nad lemurową elektroniką.

Sprawa wyszła na jaw kiedy lemur nie wywiązał się z umowy. Zydelek w Święta zdaje się przyswoił zbyt dużo procentów i zemścił się opisując wszystko na forum.

Kręcąc tym samym bat na siebie! Co za głąb! :-))

Jest o tym nawet w tym wątku.

Jeden wart drugiego...

Edytowane przez Music

Who's Afraid of Music?

Gość

(Konto usunięte)

Możliwe że właśnie tak miało być w założeniu.

Ten wątek mógł powstać dla napędzenia klientów, być może lemur tak się ułożył z HQ

obecnie wszelki kał jest podawany jako coś wybitnie szczególnego, okraszonego również szczególną reklamą, więc nie dziwią banery poustawiane do góry nogami, nie dziwi reklama negatywna, która ma w pierwszym odruchu straszyć i szokować z tym, że jej pierwotne założenie jest zawsze takie samo, ma zainteresować.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

"taki" sprzęt wysyła pocztą ?? jaja normalnie jakieś.

Jak coś nie zadziała to będzie wymówka, że poczta uszkodziła.

Już trzy razy dostałem sprzęt Darkula pocztą i nigdy nic nie uszkodzili.

Właśnie dostałem na moją prośbę zdjęcie świstka z nadania przesyłki do mnie.

Wygląda jak najbardziej O.K. Pieczątka, data, waga, adresy O.K. A jak sprawdzam w wyszukiwarce ten numer to nie ma takiej przesyłki.

Jaja jakieś. Dostałem też zdjęcia faktycznie poskładanych klocków przed wysyłką.

Zobaczymy jutro czy dojdą.

W niektórych firmach kurierskich tak jest dwa tygodnie temu czekałem na kolumny system firmy pokazywał że przesyłka o tym numerze nie istnieje a kolumny na drugi dzień miałem w domu firma opek

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Nie najeżdżajcie tak na Pana Konstruktora, niedawno był u chirurga szczękowego i ma powikłania, poza tym rozbiło mu sie jego renault 19.

Bez związku z tematem. Proszę na temat albo do widzenia. Nachalna reklama myślę że nikomu nie jest tu potrzebna.

No chyba własnie w związku. Strasznie go atakujecie, naciskacie jak on ma w takich warunkach pracowac - to jest stres. On nie wykonuje po małpiemu gotowych schematów z czasopisma elektronika dl wszystkich , ale konstruuje, projektuje czasami pewien obrany kierunek projektu okazuje się ślepa uliczką musi się wycofać zmienić koncepcję a wszystko to niemal bezinteresownie bo on nie bierze 30 patyków za swoje konstrukcje.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.