Skocz do zawartości
IGNORED

Wyroby Pana Kuleszy

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

<<<Dzisiaj miał być sprzęt wysłany a znowu mimo żądań, nie dostałem nawet jednego zdjęcia z postępu prac. Jutro.....

Sądziłem ze nic już mnie nie zadziwi.

Ale jak widać-ludzka naiwność i boskie miłosierdzie nie znają granic.

Gość StaryM

(Konto usunięte)

A tego mi nie mówił. Widzę ze macie lepszy kontakt.

Nie zaglądałem do tego wątku od dawna i byłem przekonany, że dostałeś już wreszcie swój sprzęt.

Twoja odyseja z megakonstruktorem przypomina mi dowcip o facecie, który onanizował się młotkiem. Lekarz zapytał:

- Kiedy pan odczuwał największą przyjemność?

- Gdy nie trafiałem.

Gość Gosc

(Konto usunięte)
<br />Nie zaglądałem do tego wątku od dawna i byłem przekonany, że dostałeś już wreszcie swój sprzęt.<br />

No widzisz, ja też byłem przekonany że dostanę. Przekonania mamy podobne ale niestety Darkul w dalszym ciągu mnie robi w konia.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Skoro stać cię na sprzęt, to ja bym również zatrudnił windykatora. Ci zza wschodniej granicy mają sensowne stawki, a są bardzo przekonujący. ;)

To u mnie nie przejdzie. Policja i prokuratura w razie windykacji muszą wystarczyć.

Edytowane przez HQ150
Gość Gosc

(Konto usunięte)

To jest możliwe.

Na razie mam sprzęt nie najgorszy. ASR Emittera 1 podpiętego pod Infinity RSIIIb. I nie spełnia moich oczekiwań. Mogę go nawet w miarę potrzeb wspomóc Velodyne DD12 jakby mi dołu brakowało. I cały czas szukam.

To jest możliwe.

Na razie mam sprzęt nie najgorszy. ASR Emittera 1 podpiętego pod Infinity RSIIIb. I nie spełnia moich oczekiwań. Mogę go nawet w miarę potrzeb wspomóc Velodyne DD12 jakby mi dołu brakowało. I cały czas szukam.

Żeby mieć dół, kupuje się głośniki adekwatne do metrażu pomieszczenia.

Kolego HQ, prawdę mówiąc poczynania pana Darka już mnie nie dziwią, ale nie wiem czy jest jeszcze w tej dyskusji ktoś kto rozumie to co robisz ty, a dokładniej czego nie robisz. Zarzuciłeś komuś, że robi że z gęby cholewę bo nie chciał się założyć o grubą kasę, a sam już chyba ponad 2 miesiące temu powiedziałeś "tak długo na pewno nie będę czekał". A co robisz? Czekasz, i jeszcze długo będziesz.

Jak dla mnie ten wątek wyczerpał się merytorycznie już baaardzo dawno.

powodzenia.

Żeby mieć dół, kupuje się głośniki adekwatne do metrażu pomieszczenia.

A to ciekawe, możesz rozwinąć?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

ASR Emittera 1 podpiętego pod Infinity RSIIIb. I nie spełnia moich oczekiwań

mialem podobny problem

nakamichi pa7e2 nie dostarczal wystarczajaco basu do re90

emitter to swietny piec - podlacz go do dobrego i co najwazniejsze DOPASOWANEGO pre i pokaze ci jaki bas maja RSIIIb

mialem podobny problem

nakamichi pa7e2 nie dostarczal wystarczajaco basu do re90

emitter to swietny piec - podlacz go do dobrego i co najwazniejsze DOPASOWANEGO pre i pokaze ci jaki bas maja RSIIIb

przecież Pan Darek może zrobić DOPASOWANY preamp do ASR, po co szukać dalej i kombinować...

Gość Gosc

(Konto usunięte)

To jest wejście jakby najkrótszej ścieżki. Nie działa wtedy np. selektor wejść. I ta ścieżka z tego co się orientuje jest pociągnięta srebrnym drutem.

Ale to nie ma nic wspólnego z main-in. Ja już nawet kiedyś gdy miałem ASR Emittera w stereo z Kappami założyłem wątek czy aby nie dołożyć jakiegoś pre z regulacją basu żeby go uwypuklić. Po zakupie Zagry ASR wyleciał do kina domowego i poszukiwania się skończyły.

To by znaczyło tyle, że jest to bezpośrednie wejście na końcówkę z pominięciem pre, czyli main in. Ale bez instrukcji obsługi to tylko gdybanie.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nie to nie jest main in. Głośność np. działa. Instrukcję mam.

na ile pamietam z rozmowy z jednym wlascicielem tegoz wlasnie emittera to tym wlasnie wejsciem laczyl to z pre

miales kiedys mozliowsc podpiac lampowe pre?

czy jest sens to juz inna sprawa - ale jak tym kolumnom brakuje basu to znaczy ze naped jest niedopasowany i tyle

Edytowane przez mateuszek
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.