Skocz do zawartości
IGNORED

Wyroby Pana Kuleszy

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Aż dziwne że nie zacząłęś od stwierdzenia jak Cię to strasznie nudzi:-)

Jak znowu okaże się że na tych przetwornikach, nie będzie dobrze, to będę domagał się zwotu kasy, zgodnie z pisemnym oświadczeniem jakie mam. U mnie skrzynki mają około 90 litrów. SLS 12 mają podany parametr EBP 53litry dla OZ. Nie wiem jak to jest jak będą dwa przetworniki w jednej skrzynce.

A ja już nie pamiętam.; te twoje skrzynie są OZ czy BR?

A sory, napisałeś na poprzedniej stronie :)

Tak jakby wszelkie znaki na ziemi mówiły, te SLS11 to raczej do BR ze swoim Qts.

Natomiast SLS10 o ile pamiętam nie są cięte od dołu, i mnie się wydaje że są za miękkie do OB.

Edytowane przez januss73
Gość Gosc

(Konto usunięte)

Minął kolejny tydzień i jak na razie mam zdjęcia z ukończonej obudowy końcówki. Jest już pomalowana. Teraz zabudowa.

Niestety idzie to bardzo wolno. Najpóźniej we wtorek Darkul obiecał ją do mnie wysłać. Wyśle mi też wzmak słuchawkowy i nowego DAC-a którego tak chwalił tutaj Panerai. Mam posłuchać jak to gra.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

No niestety trzeba miec nerwy.

U mnie dzisiaj gra nowy DAC Darkula. Zbudowany na j-fetach.

Powiem tylko tyle gra genialnie w stosunku do poprzednika, tez Darkulowego ale zbudowanego na kosciach.

No to Panerai_47 od ponad miesiąca ma omamy słuchowe i wzrokowe.

Zresztą nie tylko on.

Edytowane przez HQ150
Gość Gosc

(Konto usunięte)

No i znowu poślizg. Wczoraj wieczorem dostałem zdjęcia z postępów prac z informacją, że oczywiście dzisiaj nic mi nie wyśle. Nie zdąży.

Teraz termin wysyłki przesunął na czwartek.

No i znowu poślizg. Wczoraj wieczorem dostałem zdjęcia z postępów prac z informacją, że oczywiście dzisiaj nic mi nie wyśle. Nie zdąży.

Teraz termin wysyłki przesunął na czwartek.

Będzie pan zadowolony, bądź pan cierpliwy :)))))))))

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Miałem nieprzyjemność "naprawiać" kolumny po koledze Kuleszy. Stanowczo odradzam wyroby tego pana, bo to jedna wielka tragedia. Poniżej załączam pomiar SPL tego czegoś, co do mnie dotarło od kolegi Bobonerek, który padł ofiarą oszustwa.

Odradzasz wszystkie jego wyroby czy tylko kolumny?

Bo z tego co wiem, to naprawiałeś paki Bobonerka, który cały czas bardzo sobie chwali jego wzmak dzielony.

Miałem nieprzyjemność "naprawiać" kolumny po koledze Kuleszy. Stanowczo odradzam wyroby tego pana, bo to jedna wielka tragedia. Poniżej załączam pomiar SPL tego czegoś, co do mnie dotarło od kolegi Bobonerek, który padł ofiarą oszustwa.

Hmm, ciekawe co się stało, bo z tego co pamiętam to chwalił sobie te kolumny.

Bo z tego co wiem, to naprawiałeś paki Bobonerka, który cały czas bardzo sobie chwali jego wzmak dzielony.

Tylko czy on niedługo później nie sprzedawał wzmaka Zagry ? Może coś pomyliłem.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Tylko czy on niedługo później nie sprzedawał wzmaka Zagry ? Może coś pomyliłem.

Sprzedawał Integrę od Darkula, bo kupił wzmak dzielony, też od Darkula.

Opinię Bobonerka na temat wzmaka znam, bo się często spotykamy, zaciekawiła mnie natomiast opinia Father_Pio, który bardzo dosadnie się wyraził o wszystkich wyrobach Darkula. A tego wzmaka też słuchał.

Więc pytam czy ten dzielony to też jedna wielka tragedia?

Edytowane przez HQ150
Gość Gosc

(Konto usunięte)

Naprawiłem? :-) Ja je właściwie zrobiłem od początku :-)

Wiem. Mam kontakt jak wiesz z Bobonerkiem. Jak mi je pokazał po przywiezieniu od Darkula to od razu mu mówiłem, że się dziwię, że je odebrał. Ale z tego co wiem, to jednak z dźwięku jaki ma teraz z Twoich pak też nie jest do końca usatysfakcjonowany. Oczywiście jest przepaść pomiedzy tym co miał poprzednio a teraz ale jednak cały czas mu trochę do szczęścia brakuje.

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

To dlaczego piszesz:

,,Stanowczo odradzam wyroby tego pana, bo to jedna wielka tragedia.''

Bo myślałem, że jak piszę o kolumnach, to inteligentne istoty domyślą się z kontekstu, jakie wyroby mam na myśli i nie będę musiał tłumaczyć, jak chłop krowie na rowie.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

To akurat nieprawda.

To nie rozumiem. Piszesz o tym dzielonym wzmaku i jego wadach ale go nie słuchałeś?

Bo myślałem, że jak piszę o kolumnach, to inteligentne istoty domyślą się z kontekstu, jakie wyroby mam na myśli i nie będę musiał tłumaczyć, jak chłop krowie na rowie.

O super.

Czyli jeśli ktoś dosłownie przeczyta to co napisałeś, to nie jest inteligentny?

A może to Ty mało inteligentnie wyraziłeś swoje myśli?

Mam duży szacunek do Twojej wiedzy, solidności i umiejętności, bo wiem co robisz i jak, ale popracuj trochę nad kulturą wypowiedzi i przemyśl to co napisałeś.

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

A może to Ty mało inteligentnie wyraziłeś swoje myśli?

Nie, ja tylko naiwnie wierzę w inteligencję innych. Cały czas mam jeszcze nadzieję, ale rozczarowania przychodzą jedno po drugim.

popracuj trochę nad kulturą wypowiedzi i przemyśl to co napisałeś.

Ufff, jak to dobrze, że mam zdrową samoocenę i nie potrzebuję opinii i oceny innych, żeby się dobrze poczuć.

Niby dlaczego? Po co?

Tak to zabrzmiało. To jak spytać kogoś "jesteś pedałem?". Niby tylko pytanie, ale zawiera sugestię.

Przecież nie jest wykluczone że będę też Twoim klientem.

? Przecież jesteś zadowolony. Nie wiem, co więcej mógłbym dla Ciebie zrobić.

A zresztą, tu nie chodzi o mnie, tylko o kol. Kuleszę. Napisałem ostrzeżenie, nawet dodałem ilustrację, ale na tym pragnąłbym zakończyć temat. Nie chcę roztrząsać, czy Bobonerek jest zadowolony, bo wyraził to wielokrotnie, nie potrzebuję nikomu niczego udowadniać, nie chcę też rozmawiać o ukrytych przekazach i drugich dnach. EOT i powrót do właściwego tematu wątku.

Szkoda, że Bobonerek nie napisał dalszej historii tych kolumn, bo ja pamiętam jego ostatnie wpisy jako bardzo zadowolonego z tych kolumn.

Nie chodzi o to żeby się nabijać, ale czasami potrzeba czasu aby realnie ocenić dźwięk, to co otrzymaliśmy.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.