Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny do NAIM w kwocie 2500 PLN max. = Wasze TYPY!

thomassek

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w szumnym tytule drodzy mili :-)

ot zwyczajnie szukam kolumn dla swojego zestawu Naima 5i do kwoty 2500 PLN za używki.. no i w grę wchodziłyby tylko podstawkowce ( małe pomieszczenie, a i standy ładne już posiadam )

Priorytet to żeby grały lepiej od moich wysłużonych podstawkowych DYNAUDIO 100 ;-)

eee priorytet do zrealizowania w tej kwocie? ;-)

w oko rzuciły mi się te z aukcji...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

..ale Was rzuciły chyba jeszcze bardziej, bo ze śmiechu prawda :-)

chyba nie bardzo nadają się do tego "bojowego" zestawu....

Słucham głównie JAZZU itp. klimatycznych mieszanek jak np. QUANTIC i BONOBO

ubóstwiam wierne brzmienie instrumentów dętych :-)

liczę na zniewalającą holografię .... taa ;-)

Pomożecie?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Witaj,

a sluchałeś Audio Academy Phoebe III. Wiem że to kolumna podłogowa, jednak spokojnie sprawdza się w małych pomieszczeniach.

Jeśli mają być podstawkówki, proponuję posłuchać jeden z modeli Epos.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Ja dobieralem sprzet do kolumn elac 243. I naim okazal sie najlepszy. Posluchaj z elac 243lub 244. Pozdr.

Dobry system nie boi się żadnej muzyki. Jeżeli słuchasz muzyki organowej, opery, symfonii lub muzyki chóralnej i ci się podoba, jesteś blisko... Jeżeli słuchasz płyt, których nigdy nie mogłeś wysłuchać w całości a teraz muzyka cię zachwyca, jesteś blisko...

bede sprzedawał calista3 2100 z maskownicami, powód dotarły domnie minimy amator narazie jeszcze jestem troche w kropce. posłuchaj bo warto, w cenie do 5tys nic lepszego nie znajdziesz pod małe pomieszczenie, wiem co mówie:)

ufff toż to mnie przygnietliście tymi Callistami na amenusa :-)

a na poważniaka pisząc to może coś z nimi być na rzeczy skoro już kiedyś o nich coś słyszałem.....

konik123 będziesz pewny, że chcesz się pozbyć, pisz a się dogadamy :-)

Jesli lubisz słuchać rocka koncertów i nie musisz mieć lupanego basu posłuchaj elacow 243 lub droższych 244 nie będziesz rozczarowany ,porównywalem z wieloma monitorami ale to już kwestia gustu ,

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.