Skocz do zawartości
IGNORED

Czy Kim Hyun-a jest artystką wszech czasów?

wiatrak

Czy Kim Hyun-a jest artystką wszech czasów?  

62 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Kim Hyun-a jest artystką wszech czasów?

• TAK!!!!!!
      17
    • Nie.
      45
  2. 2. Czy wiadomy wątek założony przez kol. 747 powinien zostać "podpięty"?

• TAK, OCZYWIŚCIE!!!!
      24
    • Nie.
      38

Rekomendowane odpowiedzi

herosami rocka

Co Ty wiesz o herosach rocka..już odpuść sobie.

To już lepiej postaw na AC DC jak masz zamiar teraz przeżywać swój okres buntu.. młodzieńczego..

To jest muzyka !!!

AC-DC też uważam za jeden z najlepszych zespołów, właśnie się delektuję ich nowiutką płytą.

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

jeden z najlepszych zespołów

To jaki masz problem z Hyuną?

Nie rozumiem jak można szanować AC DC i nie doceniać tego co robi Hyuna..

Wygląda na to, że po prostu nie rozumiesz jeszcze tej muzyki.

Dlaczego nie jestem zdziwiony?

nowiutką płytą.

Nowiutkie płyty nadają się do ułożenia w chodnik..

Słucha się tylko prawdziwej twórczości, wczesnej, nie komercyjnej..

Hyuna jest prawdziwym luzakiem...

Prawdziwym luzakiem jest wilk, który razem z orłem skoczył w dół z wysokiej półki skalnej.

Sorry me za offtopa.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Hyunie

Zdesperowane, zmanipulowane i bezsilne istoty..otwórz oczy i zobacz jak wygląda Hyuna..

4minute-HyunA_1405645658_af_org.jpg

To się niczym nie różni od wczesnego AC DC.

Sorry winnetou, ale to zdecydowanie nie mój typ. Jak ona jest piękna, to ja mam Fendera Stratocastera Vintage z 1962 ;-)

...Nie wyjaśniłeś motywacji wilka.

Pobudzenie używkami?

Idzie najarany wilk przez polanę i nagle widzi, jak z pobliskiego urwiska skacze orzeł. Orzeł spada, spada i spada i tuż przed samą ziemią rozpościera skrzydła i wzbija się w niebo. Wilk zachwycony tym wyczynem idzie do orła i pyta go:

- Ty, orzeł, ale ty jesteś luzak. Jak ty to robisz ?

- Normalnie - odpowiada orzeł - skaczę i kiedy poczuję, że jestem przy samej ziemi rozpościeram skrzydła i już.

Wilk jest zafascynowany.

- Ty, ja też tak chcę.

- No dobra, to chodź.

Idą razem nad urwisko i po jakimś czasie skaczą.

Lecą, lecą, lecą. W końcu orzeł pyta wilka:

- Te, wilk, a ty tak w ogóle to umiesz latać?

- Nie.

- O ja p..ę, ty to dopiero jesteś luzak !!

Czemu? Wątek jest super! :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

proponuje zamknac ten watek

Żegnam!

Jak ona jest piękna, to ja mam

162020.jpg162021.jpg

Nie ma słów aby opisać urodę Hyuny, jeśli coś jest bardziej atrakcyjnego, to proszę zaprezentować.

t30104358343590021794.jpg162013.jpg

Proszę zdążyć znaleźć to, jeszcze w tym życiu.

A koleżanka partyjna Piotrowicz?

Wobec metod zastosowanych przez autora wątku przyłączam się do apelu Adama Sikory.

162020.jpg162021.jpg

Nie ma słów aby opisać urodę Hyuny, jeśli coś jest bardziej atrakcyjnego, to proszę zaprezentować.

t30104358343590021794.jpg162013.jpg

Proszę zdążyć znaleźć to, jeszcze w tym życiu.

Tak z ciekawości,kolega ile razy dziennie ten..teges na jej zdjęciami?

Czy sa ładniejsze??Kolego,miliony.Wystarczy rozejrzeć się dookoła w prawdziwym świecie niż karmić oczy sztuczną lalką poprawioną przez specjalistów od otumaniania takich jak Ty.

A swoje fantazje erotyczne trzymaj najlepiej dla siebie.Kiedyś z tego wyrośniesz,nie przejmuj się.

Xymox, milionów nie prezentuj, bo silnik forum nie przetworzy, dawaj jedną, ma być atrakcyjna, popularna i występować obecnie na scenie, no ewentualnie niech będzie aktorką, dawaj, czekam, tylko żebym się zbyt nie postarzał..

Tylko proszę nie prezentować tzw modelek, czy miss, one niczego nie potrafią..

przyłączam się do apelu

Coś takiego..

Już się gubię.Są dwie Hujnie?

Bo one są podobne do siebie jak dwie żółte krople wody....ooops, nie to miałem na myśli ;-)

It doesn't matter what we're losing,

It only matters what we're going to find.

jeśli coś jest bardziej atrakcyjnego, to proszę zaprezentować

Analizujemy pierwszy lepszy film, pierwszą lepszą aktorkę i proszę.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Na tym poziome nie mam czasu dyskutować.

Proszę lepiej poprosić kogoś dorosłego, kto rozumie uwarunkowania, jaki wkład pracy i talent jest potrzebny, aby uzyskać taki efekt, zespolenie w jednym czasie doskonałych czynników tworzy sukces, jeśli jest prawdziwy, będzie trwały i wytworzy kanon.

Anglosaskie gwiazdy nie mają żadnych szans na polu umiejętności poruszania się po scenie, nawet jakby znalazła się wśród nich osoba atrakcyjna fizycznie, czego nie wykluczam, to porażka następuje w domenie osobowości, najczęściej wyraz twarzy zdradza skrajną interesowność, czyli brak prawdziwego talentu i powołania, o poczuciu misji już zupełnie nie wspominając, co jest warunkiem koniecznym do pełnej determinacji, bez której wejście na rzeczywisty szczyt jest niemożliwe, natomiast osoby wprowadzone tam sztucznie za pomocą sponsora, po pewnym czasie popadają w całkowite zapomnienie i rażą niekompetencją kiedy tam są.

pierwszą lepszą aktorkę

Z pierwszą lepszą, będzie tak samo jak i z dziesiątą i każdą kolejną, proszę nie robić z siebie pośmiewiska..

aktorkę i proszę.

Bez urazy, ale gdyby jakiś ważny koń, miał wypadek i potrzebna była transplantacja okolic szczęki, aktorka z fotografii mogłaby stanąć w szeregu potencjalnych dawców..

Analizujemy

Ja analizowałem przez dwa miesiące całą przestrzeń publiczną, efektem było otworzenie tematu i takie sformułowanie tytułu, gdyż posiadałem pewność, że nikt nie znajdzie niczego ponad Hyunę Kim.

Marilyn-Monroe.jpg

Nawet uroda Marilyn Monroe nic by tu nie wskórała.

tyu.jpg

Marilyn_Monroe_10.jpg

Swoich kompleksów nie musisz przekładać na wygląd innych. Wiem, że Cię to boli, ale Keira to piękna kobieta i jest utalentowana, w przeciwieństwie do Twojej lalki Barbie.

Trzeba trochę poćwiczyć, systematycznie, przez kilka ładnych lat, wtedy ma się dopiero odpowiednio atrakcyjne ciało i sylwetkę, do tego zero używek !!!

Czy ja wiem, czy zero używek, muzycy, którzy to przetrwali są ładnie zakonserwowani ;-) Jeff Beck wygląda na znacznie młodszego ;-)

Swoich kompleksów

To tekst dla rówieśników, mnie nie wciskaj takiego ani podobnych.

Ćwiczę czasami od rana do wieczora i wiem co piszę, babska z wielką szczęką nie przedstawiam tu za wzór, tylko dziewczynę o absolutnie wyjątkowej i bezpretensjonalnej urodzie, poruszającej się po scenie zwinniej niż kot.

Obejrzyj videa z jej występów, jak odłożysz na bok własne filtry, a zobaczysz o czym piszę, następnie porównaj to z konkurencją, a stwierdzisz jej brak, gdyż dzieli ją dystans nie do przebycia.

Jeszcze jak zauważysz, że wszystko co robi, wygląda jakby było czynione niemal od niechcenia, to będziesz wiedziała i wszyscy inni, że to talent naturalny, na maxymalnym poziomie.

Czy ja wiem, czy zero używek

Ty możesz nie wiedzieć, masz prawo, ale są tacy co wiedzą, mówimy o szczycie o bycie nr1, tam jest mało miejsca, bardzo mało, to zaledwie punkt, czasami aby tam być trzeba stać na jednej nodze.

Próbowałaś kiedyś być w czymś najlepsza?

Na świecie?

Jesteś pewny?! Chyba pozostanę przy degeneratach :-D Jak mam ochotę pooglądać "kocie ruchy" to wpisuję "capoeira", jak mam ochotę posłuchać młodą utalentowaną wokalistkę włączam Adele "Skyfall", a jak mam ochotę pooglądać pięknych ludzi to... oglądam plakat Stonesów ;-) sorry, kiepski żart, nie mam takiego problemu, a żeby zobaczyć piękniejszą kobietę, to wystarczy pójść do szkoły ;-), a jak mam wolne to wystarczy zrobić cokolwiek, aby zobaczyć jakiegokolwiek człowieka ;-)

Próbowałaś kiedyś być w czymś najlepsza?

Na świecie?

Próbuję z chemii. A co?! Na pewno jestem lepsza w chemii niż ona w muzyce.

.

pięknych ludzi

Tu nie chodzi o żadne piękno człowieka, tu jest bardzo konkretna sytuacja.

Dziewczyna z Korei jest jako artystka jedyną osobą w wszechświecie, która bierze udział w materiale muzycznym wszech czasów Gangnam Style, oglądalność tego video pobiło wszystkie rekordy i rozbiło bank możliwej zliczalności wyświetleń servisu YT, POWSTAŁO PYTANIE, DLACZEGO ONA?

Odpowiadam, nie ma przypadku, po prostu Bóg ją wybrał i nagrodził, gdyż jest najlepsza.

Gwiazdy anglosaskie gotowe byłyby się pozabijać, aby zająć miejsce w tym video zamiast Hyuny.

Widać co robią walcząc o popularność.

Servis YT nawet zmienił algorytmy zliczania wyświetleń, kiedy odkryto manipulacje, teraz bardzo trudno jest uzyskać na przykład wysoki poziom na wejściu nowego materiału w pierwszych dniach, gdzie przedtem wyniki były już na poziomie ok 35 000 000 podglądów, w pierwszym dniu.

333492-4minute-kim-hyuna-selca.jpg

Kiedy ogląda się Hyunę, nie trzeba słodzić herbaty, już jest słodka..

Buhahaha...

"Gangnam Style" hahaha... Widział/słyszał ktoś większy kicz i szajs. DNO.

Hahahaha

Kiedy ogląda się Hyunę, nie trzeba słodzić herbaty, już jest słodka..

Wyznanie jak z opery mydlanej. Konam ze śmiechu :-D

...Wobec metod zastosowanych przez autora wątku przyłączam się do apelu Adama Sikory.

Jakich metod?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.