Skocz do zawartości
IGNORED

Cypryjski kryzys i koniec raju podatkowego!

Chicago

Rekomendowane odpowiedzi

Panie Dottore , a mnie martwi , że po tych "gnojach " przyjdą następni "gnoje "

No to jest nas dwóch. :(

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Niepraworządnma władza nauczyła pisać wielskich parobków. Teraz mamy mulsów w internecie. Co za niegodziwość!

raczej sprawiedliwosc chlopku roztropku.Jak na razie lamentujesz ze koniec swiata a nawet jeszce deszczu nie ma.

tak wiec do rzeczy.Oprócz litani pajacowan..co ci sie nie podoba??

czy moze jak ci zabraknie inwektyw to i argumentow??

doktorek

Widzę,że już zupełnie straciłeś kontakt z kajem

Kubri

Arystokrata się znalazł!Taki co to go pan hrabia z dziewuchą w czworakach spłodził!

na poczatek zakwestionował karczme co jest normalne u faceta z dziurami w kieszeni,potem barmana a teraz zdaje sie zyga za wegłem.Jest zle, bedzie gorzej, narod powstanie i ..wyzyga.Narod tak ma.Zyga i sra.Od wiekow.

co ci sie nie podoba

Twoja gęba. A co się tobie tak podoba?

Rozumiesz kmiecie o czym napisałem? Czy jakieś problemy z czytaniem? Tata w tyłek za mało kładł, do nauki nie gonił i mułek mułem został?

<br />Tata w tyłek za mało kładł, do nauki nie gonił i mułek mułem został? <br />
ja nie pytam co ci tata do dupy wkladal ja pytam co ci zrobił takiego zes zgłupiał.Czyli wracajac...mamy zabor, oboz koncentracyjny i zatruta zywnosc.Wlasciwe zakresl.

teraz z dumą obnosi swoja uśmiechnięta gębę idioty pytającego wszystkich dookoła co się im nie podoba? Przecież jest tak pięknie! Każdy idiota uradowany. No to może być lepiej ???

Co ten piewca PRLu ma do tych biednych kmieciów i ludzi z awansu.Przecież to jeden z niewielu sukcesów realnego socjalizmu.

Cytuję :

Konsekwencje kryzysu cypryjskiego

"Duże problemy ma już Rosja. Ponieważ jej kapitał na Cyprze jest największy, inwestorzy wycofali prawie 140 milionów dolarów z Rosji – w obawie przed rozlaniem się kryzysu na ten kraj. Poza tym pierwszy raz w Unii Europejskiej państwo sięga bezpośrednio do kieszeni obywateli, by ratować się przed kryzysem. Mniejsze bezpieczeństwo depozytów, głównie w strefie euro, może jeszcze pogłębić kryzys finansowy i wywołać popłoch zarówno wśród inwestorów, jak i zwykłych obywateli."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Piotr

iwaszczukiewicz, Dołączasz do panteonu idiotów-analfabetów?

Czy może napiszesz nam cos na temat strategii wojennej, o której tez nie masz pojęcia.

sluchaj kubriczku widze ze z toba to mozna razem tylko ..pozygac.

Z tobą można posrać, ale tylko w twoje gacie.

Ukryta Zawartość

Jedna wyważona opinia.

Ukryta Zawartość

szykuje sie juz nowy raj podatkowy.. Lotwa.Za 10 lat beda podobne dyskusje bo masy tak maja.To tak na marginesie bo jak widac po godzinie obelg nadal nie moge sie dowiedziec pieciu punktow na ktore mozna by odpowiedziec.A przeca mamy tu nie bylejakiego intelektualiste jak sam pisze, a mozna nu wierzyc bo zasob obelg ..ma..Przez godzine nie wiem czy woli tych, czy tamtych.Jest zle ale nie wiadomo co.Bedzie gorzej ale nie wiadomo kiedy i dlaczego.Jedyne co jest pewne to ze kosciol jest swienty.To moze bobku bozy napisz w punktach jak 10 przykazan co ci sie nie podoba.wreszcie.

Kubri

Uważaj aby ci się nie pomylił Panteon z Partenonem!Albo z pontonem.Na temat strategii wojennej wypowiadam się w stosownym wątku ale ty tego nie zrozumiesz.

Lepiej jednak obsrać wszystkich niż nastać sobie w gacie jak ty , omułku zmatolony.

Na temat strategii wojennej wypowiadam się w stosownym wątku

Tobie się zdaje że to strategia. Ale to srategia - taka omułkowa

Przez godzine nie wiem

Trzeba się było do szkoły wrócić, czytać nauczyć to być wiedział. Tylko bełkocik w Internecie dobrze ci wychodzi.

To już nie rozmawiamy o kryzysie na Cyprze...??? Bo widzę załamanie nerwowe co u niektórych i jak to zwykle bywa, ujadanie, plucie jadem i wylewanie żółci... Proszę kosynierów o zawieszenie broni... Tak swoją drogą, ten mały kraj posiada przeciekawą i długą historię.

Parker's Mood

To jak w tej historii z życia wziętej :

Kto puścił bąka ?

To nie ja ! Może Anka ?

Ja też nie , pewnie Radek się zebździł ?

To Radek pierdnął !

k**wa puścić bąka , to nie ma komu , ale wąchać , to wszyscy !

Piotr

bardzo miła pogawędka :) tylko nie zgłaszajcie nic do moderacji bo zbyt dużo tego

A co tu zgłaszać? Takie akcje na Bocznicy to norma.

Jest właściciel wątku i ma prawo pilnować u siebie porządku.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Zabawna jest ta nienawisc polskojezycznych polakow do Polski i Polakow.Dosc staly element takich dyskusji.Mimo godzin męczarni dalej nie wiadomo czy opozycjonisci to ch..je bo przewrociły jaruzelskiego i najlepszy system na ziemi,czy on przewrocił sie sam a wiec tez uj,czy najlepszy system dopiero bedzie ale najpierw nalezy teraz wybic wszystkich niewłasciwych Polakow.Jedyne co wiemy to to ze nie ma dobrego nauczania w szkolach wide>>>> Trzeba się było do szkoły wrócić, czytać nauczyć to być wiedział. Tylko bełkocik w Internecie dobrze ci wychodzi.<<<<< ale nie wiemy w ktorych, bo ja konczyłem komunistyczne.To może jednak dobrze ze jest niedobrze.Tak wiec calkowita mamałyga ale tak to z Cyprem bywa .Mozna by powyższe zdanie rozlożyć i stwierdzic jego zupelny bezsens ale nie ma potrzeby bo jest to staly element dyskusji z polskojezycznymi ksztalconymi w jakis innych specjalnych szkolach. Tak wiec nie widze sensu.Za to widze jakis sens w tym ze Polska nie podoba sie zarówno tym pier..tym mocno w lewo jak i tym w prawo.A to jest raczej niemozliwe zeby komunisci szli ramie w ramie z kosciolem najswientszym i jego bobkami bozymi .Ale nie w Polsce..Nie wiem jak na Cyprze.... i tyle byloby w temacie Cypru.

patrzac jednak analitycznie.. autorowi brak jest utraconego raju jakim była dla niego PRL i nienawidzi szczerze jej opozycjonistow ktorzy w duzej mierze sa beneficjentami w jakims stopniu obecnych czasow a przenajswientszy koscioł i bog potrzebny mu jest do zakrycia prawdziwej milosci mlodzienczej.Nie jest to nic nowego tak jak wielu z PRL uczestnikow PZPR, teraz robi kariery i wszystko zeby przywiazac sie linka do wlasciwych struktur prawicy bijac sie w piers ze oni tak zawsze.To jest raczej charakter bożego bobka a nie..szkola.Bo jasno wynika ze wtedy nie bylo dobrze ale teraz jest jeszcze gorzej.Bo tylko sie powiesic.Problem w tym ze autor...nie chce!!!!!

c

Tymczasem na Cyprze: LIMITY NA PIENIĄDZE!!!

Ukryta Zawartość

Kurna to jest CHORE... :(

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.