Skocz do zawartości
IGNORED

Cypryjski kryzys i koniec raju podatkowego!

Chicago

Rekomendowane odpowiedzi

<br />przecież ten strussocoś to troll. J<br />
ale za to jaki prosty troll.. prawie jak dwutakt.

<br />gość którego awatar wyszydza Zbawiciela<br />
a zbawiciel kogo zbawił i za ile??

to zdaje sie praca reczna pewnej zbawionej ktorej zbawiciel nie dal talentu a jedynie chec.

przecież ten strussocoś to troll. Jak ktoś nie wierzył, to po jego "czystej demagogii" nie powinien mieć złudzeń.

Katon się znalazł.

przynudzasz strusik.

Jak ci się tu nudzi i chcesz mocniejszych wrażeń to wracaj na babę. A jak pompka nie wyrabia to pisałem wyzej co robić.

mozesz przeprowadzic ankiete .wiesz co to jezd ankieta i jutro daj znac jaki wynik.

postaraj sie tam zawrzec wszystkie swoje przemyslenia na temat zwieraczy, uwiadu etc.pompek i kobiet.Masz co robic do rana sadzac z ograniczonosci lepetyny

mozesz przeprowadzic ankiete .wiesz co to jezd ankieta i jutro daj znac jaki wynik.

postaraj sie tam zawrzec wszystkie swoje przemyslenia na temat zwieraczy, uwiadu etc.pompek i kobiet.Masz co robic do rana sadzac z ograniczonosci lepetyny

Odezwał się tytan intelektu.

Strusso

zastanów sie czego chcesz -albo kłócic sie z mulsem albo pisac do moderacji

tych rzeczy nie da sie pogodzić

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Strusso

zastanów sie czego chcesz -albo kłócic sie z mulsem albo pisac do moderacji

tych rzeczy nie da sie pogodzić

Ja tylko odpowiadam na zaczepki. O usunięcie moich wpisów też zabiegałem. Muls to stary zgorzkniały facet niepotrzebnie go wysylałem do Zabrza.

dopiero dostałeś prawo do pisania bez zatwierdzania i już popłynałeś

moze jednak wrócimy do zatwierdzania ?

Ja chciałem tylko podystkutować o bankach. muls epatuje swoim prymitywnym chamstwem od lat i włos mu z głowy nie spada. Weź pod uwage że sam wezwałem moderację, zgłosiłem swoje posty i złozylem samokrytykę.

Strusso

nabiłeś posty w filmach aby nie mieć zatwierdzania i wziąłeś sie za wojenkę z mulsem

mierz siły na zamiary :)

To nieco tendencyjne ujęcie. Ale doskonale rozumiem że moderatorzy sa zapracowani i nie muszą czytać wszystkich postów. Muls mnie zaczepił a ja tylko rozmawiałem z nim na jego poziomie i jego językiem z tą drobną różnicą że w odróżnieniu od niego nie uzywąłem wyzwisk i epitetów.

aniele złoty

po wywaleniu postow dalej kontynuowałeś swoje zapędy

OK , zobaczymy jak dalej bedzie

Ja zaporosiłem tu szanowną moderację nie dlatego żebym czuł się pokrzywdzony. Muls też świetnie się się bawił. Po prostu nie uważam żeby nasza wymiana uprzejmości z panem mulsem, mogła kogokolwiek postronnego zainteresować.

Halo halo! Ziemia...??? Tu mówi Herman z Saturna! Niech spokój mnie w wątku zapanuje, bo w dyby zamknę i karzę wychłostać!

I will be watching you!

Parker's Mood

Przecież założyciel wątku ma prawo zbanować każdego, co (jak wyżej) zaśmieca wątek i nic do dyskusji nie wnosi.

O porządek w wątku powinien zadbać także założyciel a nie tylko moderacja.

Tymczasem na Cyprze...

Szczegóły porozumień w linku:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Laiki Bank poszedł się paść. Bank of Cyprus ocaleje.

Wszystkie wkłady powyżej 100 tys. € w Laiki są już przeszłością.

Rosyjska flota opuściła Sewastopol

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.