Skocz do zawartości
IGNORED

zabierz dziecku gry video i playstation a takie będą skutki

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

Country to dziedzictwo przesiedleńców tworzących USA. To ich narodowa tradycja.

Jaką tradycję kontynuują twoje dzieci ?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=GXcRI0BdioE

Zabierz dziecku gry a nie będzie znał języka angielskiego bez korepetycji...

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

Lepszy korepetytor niż durny dzieciak.

Aaaa, Ty jaki byłeś ...? mały że dzieci obrażasz .

No! przyznawać się tu, ilu z nas ma konsole i trzyma ją wśród swoich zacnych klocków ;-)

Na dzieci zwalamy a sami napi**dalamy...ha ha

Pozdrawiam

Tomasz

Mój syn 3 letni został niemal radykalnie odcięty od :

a ) słodyczy

b ) bajek

Efekt potrafi bawić się przez cały dzień , jest pogodny , przestał mieć ataki złych humorów . Polecam każdemu rodzicowi .

Słowa kumpla : gdybym mógł cofnąć czas to chciałbym nie mieć w domu komputera i telewizora jak byłem mały , bo zmarnowałem tylko czas . Nie mam wspomnień z dzieciństwa i niewiele umiem bo niczego się nauczyłem siedząc i odbierając jedynie bodźce z ekranów .

Gość

(Konto usunięte)

Słowa kumpla : gdybym mógł cofnąć czas to chciałbym nie mieć w domu komputera i telewizora jak byłem mały , bo zmarnowałem tylko czas . Nie mam wspomnień z dzieciństwa i niewiele umiem bo niczego się nauczyłem siedząc i odbierając jedynie bodźce z ekranów .

niemniej rozum mu pozostał, inaczej nie bybły w stanie dokonać takiej retrospekcji. Tyle dobrego z tego złego. Co stracił, to wie, lecz to już nie jego.

Ale ja na poważnie pytam: jaką tradycję kontynuować?

Te dzieciaki z pierwszego jutuba są od małego uczone na zawodowych muzyków. Zamiast siedzieć w książkach, od małego rypią na instrumentach. To nie jest żadne hobby po godzinach.

Gość

(Konto usunięte)

na poważnie;

może ktoś jeszcze coś pamięta z tego, co tradycją było.

Ostatecznie o to idzie, by naród nie wiedział za wiele, a, i jeszcze mniej pamiętał.

Co do dzieciaków, kij wie co lepsze. Granie po lekcjach na bałałajce, czy młócka jojstickiem, muł w bramie, i w przerwie, łomot czyjeś babci dla kasy na skręta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.