Skocz do zawartości
IGNORED

A może by tak referendum?

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

coz z tego ze na tych wynikach wypadamy ok?

wyniki wyzej przedtawione nie maja sie nijak do kondycji polskiej edukacji

unia wklada szmal to musi "widziec" wyniki - wiec widzi

to tak samo jak by ilosc aut na polskich drogach mowila o zamoznosci polskego spoleczenstwa

informacje o tym ze edukacja w polsce jest a w mozambiku nie tez mnie nie interesuja

fakty sa inne - polska edukacja nie jest dopasowana do potrzeb spolecznych i stwierdzanie ze jest w dobrej kondycji jest lagodnie rzecz ujmujac mysleniem zyczeniowym

a jak sie ktos nie zgadza to niech sie prosze przyjrzy statystykom na temat ludzi podchodzacych do matury

Tu się zgadzam :)

No to pójdę za ciosem :-).

Mimo, że według mnie pomysł referendum na rok przed wyborami był średnio sensowny to nie sposób nie zauważyć plusów tego przedsięwzięcia. Byłem pod wrażeniem mobilizacji zwyklych ludzi i środowisk samorzadowych, tych wszystkich dyskusji i faktu, że o problemach miasta dyskutuja zwykli ludzie.

Zabrakło mi programu pozytywnego i mam pretensje do mediów, że nie pokazały debaty potencjalnych kandydatów (jaka by ona nie była).

Mam nadzieję, że nie będzie to słomiany zapał i że dyskusje i wymiana poglądów będą trwały do wyborów i również po nich.

Jeżeli uda się w ludziach obudzić poczycie, że coś od nich zależy i warto się tym zajmować to referendum mogło kosztować wiecej i nie byłyby to zmarnowane pieniądze.

Jestem Europejczykiem.

Cza być asertywnym. ;)

"Człowiek asertywny swobodnie ujawnia innym siebie, wyraża otwarcie swoje myśli, uczucia, pragnienia. Czyni to w sposób uczciwy, bezpośredni, śmiało, bez paraliżującego lęku, akceptuje swoje ograniczenia, niezależnie od tego, czy w danej sytuacji udało mu się odnieść sukces, czy też nie. Potrafi odpowiedzieć nie, zażądać czegoś, co mu się należy, nie lęka się nadmiernie oceny, krytyki, odrzucenia. Pozwala sobie na błędy i potknięcia, dostrzegając swoje sukcesy i mocne strony. Gdy jest w centrum zainteresowania uwagi, potrafi działać bez niszczącego lęku. Akceptuje zmiany w sobie i innych. Potrafi się porozumieć z innymi, potrafi też dochodzić swych praw i egzekwować je."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Mam nadzieję, że nie będzie to słomiany zapał i że dyskusje i wymiana poglądów będą trwały do wyborów i również po nich.

Jeżeli uda się w ludziach obudzić poczycie, że coś od nich zależy i warto się tym zajmować to referendum mogło kosztować wiecej i nie byłyby to zmarnowane pieniądze.

jedno wielkie pierdolenie o szopenie,

sąsiada z niedzielnej komisji złapano na dostawianiu krzyzyków, i co? - i gówno, dostawiał w kratce Nie

na Gocławiu wychwycono na listach zmarłych ponad 5 lat wstecz, po co to komu? w ostatnich samorządowych listy były poprawne

odmówiono prawa głosowania dwóm znajomym z meldunkiem tymczasowym, w ostatnich samorządowych byli na listach bez potrzeby dodatkowego zgłaszania

wot uczciwa demokracja

dopuki samorząd nie zostanie uwolniony od partyjniactwa, każda administracja będzie się miała za władzę

ale przecież dla władzy to utopia

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Dupa blada. Guział podskakiwał bo myślał, że uda mu sie zabłysnąć. Hofman zwietrzył szansę i podłączył się do tematu. Namówiony przezeń Prezes wkroczył niczym słoń do skladu porcelany i rozwalil wszystko co miał w swoim zasiegu.

No i jak poszło zupełnie jak u Ruskich - miało być dobrze a wyszło jak zwykle ;-).

Jestem Europejczykiem.

Zdradzę Ci swoją strategię.

"Nie dyskutować z gamoniem, bo najpierw sprowadzi do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem".

Nie potrafisz nawet poprawnie powtórzyć powiedzenia - gamoniu.

1383200_681441235200589_468889196_n.jpg

1383200_681441235200589_468889196_n.jpg

Kiełbasa wyborcza HGW się skończyła. Jar1 będzie mógł odczuć na co dzień osobliwości polskiego pojęcia demokracji.

A ten dalej nie może przeboleć tego PiSreferendum. Biedaczysko.

Wysyp frustratów. Za rok wybory i wtedy rzeczywiście będzie można wybierać. Ciekaw jestem kogo nam tu Koledzy będą lansować.

Jestem Europejczykiem.

a ty nadal jak POlak - głupi tak samo po jak i przed szkodą. biedaczysko.

Wysyp frustratów. Za rok wybory i wtedy rzeczywiście będzie można wybierać.

Wysyp idiotów. Za rok będą znowu mogli wybierać... między gównem, a nasranym.

jakie ma znaczenie takie pieprzenie? Że PO i PIS to bratnie partie?

one siebie potrzebują nawzajem. Dzięki temu motłoch zajęty jest kłótniami przy kieliszku, która partyjka gorsza. A jakby tak którejś zabrakło, to mógłby się zając odrywaniem ich ryjów od koryta ... przemocą.

a ty nadal jak POlak - głupi tak samo po jak i przed szkodą. biedaczysko.

Wysyp idiotów. Za rok będą znowu mogli wybierać... między gównem, a nasranym.

Nie rozumiem twojego żałosnego bełkotu być może dlatego, że zawiera zero treści.

Nastepnym razem daruj sobie te chamskie szumy albo napisz coś z sensem i na temat.

Jestem Europejczykiem.

Po co? I tak skończycie jak zaczęliście. Szkoda na was wysiłku, ale pośmiać się można.

Ale kto niby??? Ja jestem ja a nie jacyś "wy".

Puknij sie facet w głowę,łyknij zimnej wody bo jesteś jedną wielką frustracją. Ktoś ci krzywdę zrobił? Świat jest niesprawiedliwy?

Jestem Europejczykiem.

Dla jełopów do poczytania jak jest dobrze w Polsce.

W zależności od sympatii to przez PIS albo przez PO - do wyboru żebyście mieli powód na siebie szczekać i żeby wykształcone społeczeństwo na giertychowskiej maturze i prywatnych szkołach czegoś i czegoś miało odpowiednio równo nasrane pod deklem.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

wklejam cztery razy dla tych którzy za pierwszym nie rozumieją.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.