Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  32 członków

Lavardin Klub
IGNORED

Klub Lavardin

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Yodzisław napisał:

Swoją drogą to stary IS był poważnie wyceniony w Polsce w 2000r - w recenzji w hifi cena ponad 9k.Mf A2 który posiadam dwa lata wcześniej kosztowal 2,6k. To była wtedy fanaberią dystrybutora czy taka różnica jakościową w stosunku do A2, a to nie byle wzmacniacz?

Nie chce ciebie obrazić ale widzę ,że masz staż 13 lat na audiostereo i pytasz o takie rzeczy ?

2 godziny temu, szwejo napisał:

Nie chce ciebie obrazić ale widzę ,że masz staż 13 lat na audiostereo i pytasz o takie rzeczy ?

Obraz mnie. Tak przegieli z cena?

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

• 2 miesiące później...
  • 2 miesiące później...
  • 3 tygodnie później...

Witam po przerwie. Jeśli ktoś chciałby sprzedać Lavardina IT to proszę się odezwać. Szukam IT. Miałem kiedyś, sprzedałem z powodów finansowych, a teraz chciałbym znowu kupić. 

W dniu 4.10.2024 o 19:12, janko_muzykant napisał:

Sprzedaję ISX Reference. Przesiadłem się na wyższy model Lavardina.

Hej. Napisałem do Ciebie na PW. Odezwij się jak możesz. 

• 3 miesiące później...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.