Skocz do zawartości
IGNORED

Metronome C8 vs.CH Precision vs. DCS Vivaldi

Gość jarek&ania

Rekomendowane odpowiedzi

to z całego serca życzę Ci abyś dorósł i stworzył choć w 30% tak przeciętny przetwornik w swym garażu

wtedy sam staje w kolejce z gratulacjami !

No to mozesz juz gratulowac, bo poziom Vivaldiego DAC-a mam juz od dluzszego czasu u siebie w domu, uwazam tez, ze obecnie jest jeszcze duzo lepiej a konca nie widac...:)

Gość intenser

(Konto usunięte)

Coś tych klocków za dużo ,po co 4 skoro W20 zastępuje transport?

marslo przy całym szacunku ....., aleś se znalazł guru do zasięgania porad ........:)

stasio vivaldiego z W20 widział razem jak sobie jak sobie "wycropował" i złożył do kupy jpega w InfraView :)

No to mozesz juz gratulowac, bo poziom Vivaldiego DAC-a mam juz od dluzszego czasu u siebie w domu, uwazam tez, ze obecnie jest jeszcze duzo lepiej a konca nie widac...:)

to lepsze niż marihuana z najlepszej plantacji , czytam i już żem odurzony -

gdzie ten człowiek zmierza? i dokąd w swym obłędzie doszedł

Coś tych klocków za dużo ,po co 4 skoro W20 zastępuje transport?

Sorki blad juz poprawilem. Ale jesli chodzi o teorie to nim wiecej zegarowanych wspolnie klockow tym lepiej.

to lepsze niż marihuana z najlepszej plantacji , czytam i już żem odurzony -

gdzie ten człowiek zmierza?

Troche utrzec Wam noska;)

Gryphon też ma wejście na zegar!

A DAC Staszka będzie sie nazywał....Super dCS....Super DAC-Computer of Staszek.....a super bo poziom Vivaldiego osiagnął juź 2 tygodnie temu.... :-)

Gość intenser

(Konto usunięte)

Troche utrzec Wam noska;)

żeby była jasność - mnie Twa twórczość koło ... lata

tyle, że naprawdę zaczyna martwić mnie twój obłęd - zająłbyś się czymś np. społecznie pożytecznym

Gość jt211

(Konto usunięte)

Stasio coTy bierzesz ? Możesz nam zdradżić ?

kolego stasiop, widze ze cenisz ucho staregoaudiofila, moze przeslij mu swoj set, niech oceni, niech kazdy sie w koncu dowie ze nie jestes polejwoda

bo sam przeciez musisz wiedziec, ze Ty jako tworca jestes b malo wiarygodny w ocenie tego co sam stworzyles

place caly koszt wysylek tam i z powrotem

ps widze ze juz SA nie lubisz, przeslij zatem do marslo, jak on potwierdzi klase twojego sprzetu, bedziesz mial 1szego klienta, i drugiego-mnie, no i uznanie-wiem ze ci nie zalezy, ale jednak wypadaloby pokazac niedowiarkom

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

stasiop, odnies sie do tego co napislaem, nie zajmuj sie pyskowkami

albo jestes gosc i podejmujesz challenge, albo jamowie ma co do ciebie w 100% racje

czasami przychodzi taki moment, ze nie mozna sie wycofac, albo sie jest kims, albo nie, i tyle

ciekaw jestem czy jestes facetem, czy po prostu cipka

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Stasiop

W Twoim systemie to na środku stoi maszyna do szycia marki SINGER?

Za te bzdety co piszesz yo rzeknij tylko słowo i wylatujesz z tego portalu,ponieważ

TWOJA POSTAWA JEST SKRAJNIE NIEODPOWIEDZIALNA-BO

-W 2011 PRZESIEDZIAŁEŚ W POKOJU DIY CAŁY CZAS W CZAPCE JAK JAKIŚ DZIK-TERAZ TAK SIE ZACHOWUJESZ NA FORUM

-W 2012 ZAPREZENTOWAŁEŚ SWÓJ WZMAK,KTÓRY............RAZIŁ PRĄDEM

-TERAZ PISZESZ KOMPLETNE BZDURY I BANIALUKI

STASIOP.........CZY JESTEŚ NORMALNY?

Stasiop

W Twoim systemie to na środku stoi maszyna do szycia marki SINGER?

Za te bzdety co piszesz yo rzeknij tylko słowo i wylatujesz z tego portalu,ponieważ

-W 2011 PRZESIEDZIAŁEŚ W POKOJU DIY CAŁY CZAS W CZAPCE JAK JAKIŚ DZIK-TERAZ TAK SIE ZACHOWUJESZ NA FORUM

-TERAZ PISZESZ KOMPLETNE BZDURY I BANIALUKI

JEŚLI JESTEŚ ZNAJOMYM PALTONA I MODERACJA TO AKCEPTUJE I POZWALA CI NA TAKIE BRYKANIE....TO KTOŚ TU ZWARIOWAŁ!!

kolego stasiop, widze ze cenisz ucho staregoaudiofila, moze przeslij mu swoj set, niech oceni, niech kazdy sie w koncu dowie ze nie jestes polejwoda

Jesli chodzi o ucho Starego to wydaje mi sie ze je MA, w przeciwienstwie do umiejetnosci zartow ktorych nie posiada.

Ja nie mam zamiaru tu nic nikomu udowadniac poniewaz klientela z PL to nie jest cel mojej dzialalnosci.

Panowie naprawdę szkoda ciekawego wątku. Pora chyba posprzątać.

Stasiop proponuje utworzyć nowy wątek na bocznicy. Tytuł "Wyroby Pana Stasiop" byłby w sam raz.... Powodzenia!

"To co teraz, ha?"

bo sam przeciez musisz wiedziec, ze Ty jako tworca jestes b malo wiarygodny w ocenie tego co sam stworzyles

Tak oczywiscie zdaje sobie sprawe, ale ja nie chce tutaj wcale pisac o swoim DAC-u tylko chce sie trzymac tematu watku.

czyli np kolega marslo to nie jest dla ciebie klient, no pieknie, nie sadzisz, ze go w tym momencie obrazasz

a moze po prostu boisz sie, ze prawda wyjdzie na jaw

co do tematu, trzymamy sie go jak najbardziej, twierdzisz ze stworzyles cos lepszego niz vivaldi, trzebabty to zweryfikowac

kolego 747, czy Ci sie cos nie popier......

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Stasiop

Kolego babusia, czy weźmiesz odpowiedzialność jak po takim challenge komuś wyjara się chałupa?:)

ps widze ze juz SA nie lubisz, przeslij zatem do marslo, jak on potwierdzi klase twojego sprzetu, bedziesz mial 1szego klienta, i drugiego-mnie, no i uznanie-wiem ze ci nie zalezy, ale jednak wypadaloby pokazac niedowiarkom

Kto powiedzial ze mam cos do Starego, to ze zachowuje sie na forum jak sie zachowuje to tylko swiadczy to o nim, nie zmienia to nic w relacjach. Zreszta ja sie nie obrazam...tylko wyrabiam sobie zdanie, jak ktos nie potarfi sensownie dystkutowac

proponuje ograniczyc sie do jezyka ktory nie daje podstaw do robienia kolejnych zgłoszeń

a teraz znikam :) niestety moge wrócić

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Pewnie naczelny kretyn popłakał się Paltonowi a ten wcisnął guzik.Przywykłem ...

Nie zdążyłem dopisać paru słów do Twojego wpisu ;).

Ale jeszcze nadarzy się okazja :).

Herbie Hancock:"Czasami nie wiem,co mam grać - wyznałem."

Miles Davis: "To nic nie graj"

czyli np kolega marslo to nie jest dla ciebie klient, no pieknie, nie sadzisz, ze go w tym momencie obrazasz

a moze po prostu boisz sie, ze prawda wyjdzie na jaw

co do tematu, trzymamy sie go jak najbardziej, twierdzisz ze stworzyles cos lepszego niz vivaldi, trzebabty to zweryfikowac

Z kol Marslo mam bardzo dobre relacje, to nie ze nie szanuje go jako kolegi czy tez potencjalnego klienta. Ale w obecnej sytuacji ja sie tu nie promuje czy tez nie reklamuje, tylko z Wami dyskutuje, oczywiscie kazdy kto bedzie chcial kupic cos ode mnie bedzie to mogl zrobic, Polska to nie jest na to rynek, wiec nie zalezy mi czy cos tu bede sprzedawal czy tez nie, poprostu.

Nie, nie boje sie, poniewaz piszac ze mam poziom DAC-a Vivaldiego dalem na to i tak duzy margines bezpieczenstwa, bedzie to mozna w swoim czasie zweryfikowac.

Nie mowie ze to jest lepsze niz caly set Vivaldi tylko sam DAC Vivaldi, ale nie ukrywam ze do tego poziomu tzn setu Vivaldiego bede zmierzal.;)

Gość jamówię

(Konto usunięte)

proponuje ograniczyc sie do jezyka ktory nie daje podstaw do robienia kolejnych zgłoszeń

Nie mówiłem?

cir wybacz, ale nie da rady, przez tego typa ludzie rezygnują z odwiedzania tej witryny,coś z tym trzeba zrobić.Sugeruje usunąć

Kolego babusia, czy weźmiesz odpowiedzialność jak po takim challenge komuś wyjara się chałupa?:)

no niestety, czasami trzeba zaryzykowac:)

rzeczywiscie, chyba wywalili Ci posta, nie wiedzialem, ze tu takie praktyki

szanowna moderacjo, moze odniesiesz sie do tego co pisze stasiop, mysle ze juz dawno powinniscie sprawdzic jego wiarygodnosc, nie wyobrazam sobie innego szanujacego sie forum na ktorym nie poddanoby go weryfikacji, przeciez moze okazac sie zwylklym polejwoda dowartosciowujacym sie highendem

Sugeruje usunąć

Nie ma szans.

Temu forum widocznie potrzebny jest osobnik twierdzący,że 51% jakości systemu to kable :).

Herbie Hancock:"Czasami nie wiem,co mam grać - wyznałem."

Miles Davis: "To nic nie graj"

wydaje mi sie, ze to Wasza powinnosc, tzn dbanie o poziom forum

jezeli pojawia sie ktos tak kontrowersyjny, powinien zostac sprawdzony przez forum, niech obligatoryjnie podesle tego daca, a Wy sprawdzie, czy to w ogole dziala, i jak dziala

szanowna moderacjo, moze odniesiesz sie do tego co pisze stasiop, mysle ze juz dawno powinniscie sprawdzic jego wiarygodnosc,

Niby gdzie mijam sie z prawda? System pokazalem, jest tozsamy ze stopka opisu mojej osoby na audiostereo, wiec o jaka wiarygodnosc tu chodzi? Moze taka ze nie mam systemu za 2 mln, zlotych? ;) Tak nie mam, nigdy nie pisalem ze jest inaczej. Zreszta Wy tez nie macie ;)

chodzi o to jak Twoj dac gra, piszesz ze lepiej niz vivaldi-czyli jeden z the best, czy ktos to slyszal, oprocz Ciebie?

btw, podobno prezentowales go kiedys na AS, czy ktos go sluchal?

wydaje mi sie, ze to Wasza powinnosc, tzn dbanie o poziom forum

jezeli pojawia sie ktos tak kontrowersyjny, powinien zostac sprawdzony przez forum, niech obligatoryjnie podesle tego daca, a Wy sprawdzie, czy to w ogole dziala, i jak dziala

tyle że ja to widziałem jak równiez słuchałem plus najlepszy laptop z najlepszym oprogramowaniem/wiadomo jakim/

tego daca chyba nie da sie wysyłać w paczce :)

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.